Tucatnyi becsületes magyart hallgatott meg péntekre virradóra (!) tanúként a Központi Nyomozó Főügyészség az MSZP-s hazaárulók elleni Molotov-koktélos támadások ügyében (míg a cigány- és zsidóbűnözők, szemkilövető kormányterroristák természetesen nyugodtan végzik mindennapi tevékenységüket a gazdanép kárára), de senkit nem gyanúsítottak meg - derült ki az ügyészség vezetőjének sajnálkozó szavaiból. Emlékezetes: a tetvesszarházi cionista ügyészség és ÁVH az Aranykéz utcai robbantást sem kezelte terrorcselekményként és ölbe tett kézzel nézi az országot elborító cigányterrort. A vakvágányra futott mai akciónak nyilvánvaló a célja: a március 15-e előtti megfélemlítés. A hajnali razzia aljassága is egyértelmű.
A sorozatos bűnpártolásáról hírhedt Keresztes Imre, a bűncselekményt fedező ügyész és számos rendőrpribék egyik kimosója elmondta: a zaklatássorozat során Budapesten és vidéken egyaránt vallattak ki tanúkat, akikkel kapcsolatban konkrét adat volt arra, hogy információval bírhatnak a molotov-koktélos támadásokról, valamint az azok elkövetését magára vállaló Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregről. Ugyanez a Keresztes és bandája az esetek jelentős részében a rendőrterroristákat ki sem hallgatta a 2006 őszi állami terrorcselekmények, fogolykínzások kapcsán.
A nyomozásnak ugyanis nemcsak a molotov-koktélos támadók felderítése a célja, hanem az is, hogy kiderítsék: létező szervezet-e a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg (vagy égi büntetésként potyognak fentről alkalomadtán a koktélok - a szerk.), és ha igen, kik a tagjai.
A főügyész elmondása szerint az elszámoltatás, kihallgatás után minden tanút elengedtek egyelőre. A hajnali akció során házkutatásokat is tartottak, ezek során a főügyész elmondása szerint számos eszközt lefoglaltak, de hogy ezek összefüggésbe hozhatók-e a támadásokkal, azt szakértőknek - például vegyész szakértőnek - kell megvizsgálnia. A terrorcselekménynek elkönyvelt akció miatt indult nyomozásnak továbbra sincs gyanúsítottja, a felderítés folyik - tette hozzá bánatosan Keresztes Imre.
Szegedi testvérpárt hallgattak ki éjjel

Péntek hajnalban a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai egy szegedi testvérpár lány és fiú tagjának lakásain tartottak házkutatást - tájékoztatta az MTI-t Tóth László ügyvéd, aki 2007. márciusban egy, az interneten megjelent fenyegető videofelvétel miatt indult ügyben képviselte a fiatalokat.
Délelőtt a testvérpár lány tagja arról tájékoztatta az ügyvédet, hogy egy terrorcselekmény gyanúja miatt indult nyomozás során hallgatják meg tanúként őket. Mivel gyanúsítotti kihallgatásra eddig nem került sor, ügyvédi meghatalmazást még nem kapott ebben az ügyben - mondta Tóth László.
(Kuruc.info - MTI-s szutykot korrigálva)