2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív22:21 Vádat emeltek a portugál bevándorlási hatóság három munkatársa ellen, amiért halálra vertek egy ukrán férfit22:05 Vészhelyzet lép érvénybe Felvidéken21:50 Mindössze négy év fogházat kapott Molnár Ricsi - haza is engedték, mert amúgy is csak néhány hónapot kellene letöltenie21:36 EP-alelnök: "ki kell éheztetni pénzügyileg" Lengyel- és Magyarországot21:22 A Klubrádió és a 168 Óra nem lesz többé fegyver Slomó kezében az antiszemitizmus elleni harchoz20:55 A népmese napjára időzítve...20:42 Azerbajdzsán izraeli harci eszközökkel támadja az örményeket20:24 Az amerikai média egyöntetűen negatívan ítélte meg Trump és Biden első elnökjelölti vitáját20:12 Daganat vitte el a homokost, aki a világon elsőként gyógyult meg a HIV-fertőzésből19:52 Edzett, fehér, heteroszexuális férfiak üzentek a négygyermekes magyar családanyákat fenyegető férgeknek19:31 Bíróság elé állították az Audi igazgatótanácsának volt elnökét18:44 Tényleg nincs megállás? Már felolvasást is tartanak gyerekeknek a buzeráns királyfikról18:22 Drogos hulladékok a Nyugati téren: a faroklengetés rendben van, de a videózás sérti a jogaikat18:06 Az oláh szenátus vörös többsége ismét megszavazta a Trianon-törvényt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Nem tetszik a börtön a középiskolás volt barátnőjét szíven szúró erőforrásnak

Reklám

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség az elítélt védője által előterjesztett perújítási indítvány elutasítását indítványozta annak a tiszapüspöki férfinak az ügyében, aki kivégezte a 18 éves barátnőjét, mert nem akart kibékülni vele a szakítás után.
L. Csabát "életfogytig" tartó fegyházra ítélte a Szegedi Ítélőtábla kilenc évvel ezelőtt előre kitervelten és aljas indokból elkövetett emberölés miatt azzal, hogy legkorábban 33 év múlva szabadulhasson feltételesen.
L. Csaba és a középiskolás lány élettársi kapcsolatban élt. Miután a férfi többször is bántalmazta, a lány elhagyta, s a nagymamájához költözött. Ezután a férfi több alkalommal is megfenyegette a lányt és annak családját azzal, hogy megöli a lányt, ha nem költözik vissza hozzá. Emiatt a középiskolás lány feljelentést is tett ellene zaklatás miatt. Ezt követően a férfi arra kérte a testvérét, hogy segítsen neki hazavinni a lányt. A férfi elhatározta, hogy amennyiben a lány nem megy vele haza és nem vonja vissza az ellene tett feljelentését, akkor megöli.
Ilyen előzmények után a bűncselekmény elkövetésének napján a kora hajnali órákban L. Csaba és testvére bemászott a nagymama házának az udvarába, a fészerben elrejtőztek és megbeszélték, hogy amíg a férfi megöli a lányt, a testvére a ház előtt figyel.
Miután a déli órákban a férfi észrevette, hogy az exe egyedül tartózkodik a konyhában, behatolt a házba és arra kérte, hogy menjen vele haza és vonja vissza a feljelentését. A lány azonban erre nem volt hajlandó, segítségért kiabált, ekkor azonban a támadásba lendülő férfi egy késsel többször is megszúrta. A mellkasi, szívet is érő szúrások következtében a lány meghalt.
A jogerős ítélettel szemben a tettes védője nyújtott be perújítási indítványt erős felindulásban elkövetett emberölés bűntettének megállapítása, valamint enyhébb büntetés kiszabása érdekében, melyet az ügyészség nem tartott alaposnak. És mivel új bizonyítékra sem hivatkoztak, ezért a perújítás elutasítását kérték - írja a 24.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready