Bezár!
2020. október 21., szerda, Orsolya, Zsolt napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:32 Zaríf: Irán nem kezd fegyverkezési versenybe az ENSZ-embargó lejárta után06:55 A helyes fűtéssel sokat tehetünk a légszennyezettség visszaszorításáért21:34 Macronéknál fejeknek kell hullaniuk ahhoz, hogy betiltsanak néhány iszlamista bűnszervezetet21:12 Az előzetes eredmények szerint Morales pártja győzött a bolíviai választáson20:51 A gyöngyösi kórház szerint nem viselt maszkot a rendelésein a kirúgott járványszkeptikus orvos20:41 Varga Judit is elkapta a vírust20:37 Trump vizsgálatot sürget Biden fiának korrupciós ügyeiben20:22 A brit kormány elrendelte a legmagasabb készültséget Manchesterben és környékén19:56 Moszkva: az OPCW jelentése nem támasztja alá a mérgezést19:22 Az új brit nagykövet is tanul magyarul: két nyelven szólalt meg a bemutatkozó videójában18:59 Iránban a hivatalosnak akár a kétszerese is lehet a halottak száma18:28 Orosz kémfőnök: Washington "színes forradalmat" készít elő Moldovában17:54 Újabb barátságos gesztus Ukrajnától: felszólítottak, hogy ne avatkozzunk be a "belügyeikbe" Kárpátalján17:21 A százezres részvétel most elmarad: megsértődtek Hadházyra az elvtársai, nem mennek "blokádot megcsinálni"17:08 Örmény elnök: Oroszországot nem szükséges bevonni a konfliktusba
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Az NJA közleménye a tévészékházostrom és a szeptemberi embervadászatok évfordulójára

Reklám

14 éve, 2006. szeptember 18-án foglalták el a tüntetők az MTV székházat, miután a gyurcsányista MTV elnök megtagadta a rendszerváltást és a csalással hatalomra jutott, de lebukott szocialista-liberális kormány távozását követelő petíció ismertetését és a rendőrség erőszakot alkalmazott - írja közleményében Gaudi-Nagy Tamás.
Budaházy György, dr. Gaudi-Nagy Tamás és Toroczkai László a Polgári Mulató színpadán 2020. szeptember 18-án az őszödi beszéd kapcsán kirobbant népfelkelés 14. évfordulóján emlékezett vissza az akkori eseményekre.
A teljes beszélgetés:
Félórás összefoglaló:
Másnap délelőtt Gyurcsány, akkori miniszterelnökként eligazítást tartott a rendőri vezetőknek és ezt követően 2006. szeptember 19-én megkezdték a rendőrterror keretében végrehajtott módszeres embervadászatokat a budapesti utcákon. Két napon át több száz embert bántalmaztak, kínoztak, vettek önkényesen őrizetbe és vontak koncepciós eljárások alá.
2006. szeptember 23-án a Pesti Központi Kerületi Bíróságon csaknem 50 összevert, meghurcolt fiatalt helyeztek előzetes letartóztatasba koncepciós eljárások keretében. Ezekben a napokban közel 200 letartóztatást rendeltek el futószalagon a bíróságok elsőfokon, ezen önkényes döntéseket 90%-ban másodfokon megsemmisítették.
Mindezt követte az október 23-i totális rendőrterror szemkilövésekkel, kardlapozással, brutális és tömeges rendőri akciók sorozatával.
Büszke vagyok arra, hogy a 14 évvel ezelőtti népfelkelés részese lehettem: számos elkötelezett hazafias jogász kollégával együtt nemzeti jogvédőként küzdöttem együtt a hatalmát rendőri erőszakkal megtartó gyurcsányi rendszer jogsértései ellen, amely kapcsán Európa 1956-hoz hasonlóan tétlen maradt.
Nem adjuk fel a küzdelmet a 2006 őszi igazságtételért.
Ideje van már végre a teljes 2006 őszi igazságtételnek: az ellenállóknak, ideértve Budaházyéknak amnesztia, a felelősöknek terrorcselekmény miatt fegyház és a kártérítésből érthetetlen módon kihagyott 14 jogsértett Kossuth téri tüntető jóvátétele.
A 2006 őszi rendőrterror politikai és rendőri vezetői a felelősségre vonást nem kerülhetik el, a terrorcselekmény soha nem évülő bűntett.
A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvédeivel a rendőrterrorral és több száz koncepciós eljárással szemben védtük az ellenállókat, a meghurcolt civileket túlnyomórészt sikerrel. Erről szóló jelentésünket 2016-ban kiadtuk. Ezt rövidesen digitális formában mindenki számára elérhetővé tesszük, mert fontos, hogy a sokak által nem ismert vagy elfeledett rendőrterrorral és felelőseivel tisztában legyenek hazánk valasztópolgárai.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready