Bezár!
2020. október 21., szerda, Orsolya, Zsolt napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:32 Zaríf: Irán nem kezd fegyverkezési versenybe az ENSZ-embargó lejárta után06:55 A helyes fűtéssel sokat tehetünk a légszennyezettség visszaszorításáért21:34 Macronéknál fejeknek kell hullaniuk ahhoz, hogy betiltsanak néhány iszlamista bűnszervezetet21:12 Az előzetes eredmények szerint Morales pártja győzött a bolíviai választáson20:51 A gyöngyösi kórház szerint nem viselt maszkot a rendelésein a kirúgott járványszkeptikus orvos20:41 Varga Judit is elkapta a vírust20:37 Trump vizsgálatot sürget Biden fiának korrupciós ügyeiben20:22 A brit kormány elrendelte a legmagasabb készültséget Manchesterben és környékén19:56 Moszkva: az OPCW jelentése nem támasztja alá a mérgezést19:22 Az új brit nagykövet is tanul magyarul: két nyelven szólalt meg a bemutatkozó videójában18:59 Iránban a hivatalosnak akár a kétszerese is lehet a halottak száma18:28 Orosz kémfőnök: Washington "színes forradalmat" készít elő Moldovában17:54 Újabb barátságos gesztus Ukrajnától: felszólítottak, hogy ne avatkozzunk be a "belügyeikbe" Kárpátalján17:21 A százezres részvétel most elmarad: megsértődtek Hadházyra az elvtársai, nem mennek "blokádot megcsinálni"17:08 Örmény elnök: Oroszországot nem szükséges bevonni a konfliktusba
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Tényleg nincs megállás? Már felolvasást is tartanak gyerekeknek a buzeráns királyfikról

Reklám

"Most vasárnap délelőtt mesematinét csinálunk a Meseország mindenkié című mesekönyvből Szalai Kriszta olvas fel, de lesznek még meglepetések, például az esemény megszervezésében nyújtott segítségkérésre azonnal, hangos igent mondó Őrsi Gergely, gyakorló apa (szabadidejében polgármester) is kipróbálja magát mesemondóként, miközben Cserna Antal színművész gitározik. A helyszín az Átrium előtere. Utána beszélgetünk a gyerekekkel, ehhez sikerült szuper iskolapszichológust is szereznünk, Ambrózi Kata személyében" - írják a Facebookon a megrontók.
Természetesen a zsidó oldal legteljesebb egyetértésével: törlésre, tiltásra nem kell számítaniuk a gyerekeket a maguk beteg képére alakítani próbáló aberráltak...
Zoom
Frissítés: Újabb tiltakozó demonstráció szerveződik
A Budaházy család tiltakozó demonstrációt jelentett be a helyszínre (Átrium, Budapest, II. ker. Margit krt. 55.), vasárnap 10 órára. Csatlakozik a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, illetve várják további szervezetek csatlakozását a normalitáspárti erők - írja a Szent Korona Rádió.
A felolvasó matiné és maga a “mesekönyv” is többszörösen aljas: több, valódi kisebbséggel együtt kerül terítékre a homoszexuális propaganda, mintha a nemi identitás pusztán öröklött lenne, nem lenne tanulható magatartásforma (vagy pszichés zavarók által szerzett). Aljas, mert hivatkoznak a “mesekönyv” kapcsán arra, hogy minden elnyomott rétegről szó van a könyvben, tehát ügyesen mosták össze az “érzékenyítés” többi célcsoportját, de azért is aljas, mert magán a rendezvényen vélhetően gyermekek is meg fognak jelenni. A megjelenő, sajnos már megrontott gyermekek miatt mindenkit kérnek a szervezők a kulturált, trágár kifejezéseket mellőző viselkedésre! Mi vagyunk a normalitás, ezért példamutató, ám határozott és erőt sugárzó viselkedést kell tanúsítani a bejelentett tiltakozáson is!
Az LMBTQP-lobbi hatásosan lép fel úgy, mint az egyéni homoszexuálisokat védelmező szervezeti háló, miközben egyéni szinten minden joggal rendelkeznek a homoszexuálisok is, úgy, mint bárki más. Felesleges nekik többletjogokat biztosítani, hiszen nincsenek üldözve, mindenki azt csinál, amit akar (a magánéletében). A fő probléma, hogy ez a társadalomellenes lobbi minden hagyományt és normát le akar bontani a jogvédelem álcája alatt, és azt a hazugságot terjesztik, hogy a homoszexuális érzékenyítés az öröklötten, genetikai okokból homokossá válók védelmében van, és a heteroszexuális kisgyermekekre veszélytelen, mert ez nem tanulható. Ezzel szemben az igazság az, hogy a nemi fejlődést súlyosan megzavarja a normálistól eltérő nemi-szexuális minták felmutatása, a homoszexuális propaganda igenis káros a gyermekekre nézve! Ezért nem szabad hagyni, hogy propagandát fejtsenek ki, mert ez nem a homoszexuálisok védelmét szolgálja, hanem a gyermekek és a normális családok megtámadását!
Demonstrációt szervez a Mi Hazánk is, amire előző nap este, szombaton kerül sor. Ám fontos, hogy mind a két eseményen sokan legyünk jelen - zárul a Szent Korona Rádió cikke.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready