Az érdi nyomozók elfogták, őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 35 éves férfit, aki titkos szexuális viszonyt folytatott egy kiskorú lánnyal.
A férfi és a kislány kapcsolata két évvel ezelőtt kezdődött. Az akkor 11 éves gyermeket egyre inkább bűvkörébe vonta, erősödő érzelmeit, szerelmét táplálta, az érzelmi kötődés egy idő után testi vonzalommá alakult. A férfi mindvégig tudta, kapcsolatukat – annak büntethetősége miatt – titokban kell tartaniuk, a lányt is erre vette rá, nehogy lebukjon. Győr-Moson-Sopron megyei lakóhelyéről képes volt több száz kilométert utazni a titkos, erdőkben megszervezett találkákra. Az előzőleg üzeneteket váltva megbeszélt találkozókon többször szexuális kapcsolatot is létesített a kislánnyal. Viszonyukra akkor derült fény, amikor a gyermek végül szülője kérdésére bevallotta, az apa pedig feljelentést tett a rendőrségen.
Zoom
A távolság sem volt akadály a kiéhezett pedofil számára (illusztráció)
Az érdi nyomozók is több száz kilométert utaztak, 2020. október 14-én délután elfogták, előállították és őrizetbe vették a 35 éves férfit. Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, bűnös cselekedetét nem tagadta. Lakóhelyén mobiltelefonját és számítástechnikai eszközeit lefoglalták.
Az azóta letartóztatott férfi ellen szexuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság folytatja le.
(Police)
Csak nehogy Kaleta módra megússza, mint oláh barátainknál ez megeshet: Román ügyészek (!): pénzbüntetés elég a 11 éves kislányt csoportosan meggyalázóknak