Annyira, hogy kezdeményezésére az Európai Unió Tanácsa november 10-én vitát folytat az "antiszemitizmus elleni küzdelemről". Mindezzel a miniszter asszony pont szabadságharcunk vérbe fojtásának tragikus évfordulóján dicsekedett el, majd, amikor több hozzászóló jelezte, hogy bennünket elsősorban inkább ez a téma kellene hogy foglalkoztasson, mintegy 40 perccel később kitett egy képet és egy versrészletet is 56 kapcsán...
Zoom
Íme a kérdéskör, mely Varga Juditnak igazán szívügye:
75 évvel a holokauszt borzalmai után ismét antiszemita támadások és gyűlöletbeszéd fenyegetik az Unió alapértékeit. Az atrocitások riasztóan emelkedő száma azt mutatja, hogy a nyugat-európai államokban az antiszemitizmus új hulláma van kibontakozóban.
➡️ Kezdeményezésemre az Európai Unió Tanácsa november 10-én vitát folytat az antiszemitizmus elleni küzdelemről.
➡️ Nem halogatható tovább annak vizsgálata, hogyan lehetne jobban megvédeni a zsidó közösségeket és garantálni a zsidó emberek biztonságát az antiszemitizmus minden formájával szemben, legyen az politikai vagy vallási indíttatású, jelentsen az fizikai támadást vagy verbális agressziót, történjék az a virtuális térben vagy a való világban.
➡️ Együtt kell működnünk a zsidó közösségekkel és a társadalmi szervezetekkel az antiszemita cselekmények megelőzése és nyomon követése érdekében – azért, hogy biztonságban élhessünk.
➡️ Határozott üzenetet kell küldenünk Európa-szerte a zsidó közösségek tagjainak: védelmük kiemelten fontos az Európai Unió és tagállamai számára.
Nem elszigetelt eset
Zoom
A KDNP pártalapítványának Izraelita Műhelye (!) képes volt még a Corvin közben is a holokausztnak emléktáblát állítani - tette szóvá korábban Novák Előd Fb-oldalán
Frissítés: véletlen egybeesések
Korábban már írtunk arról, hogyan lett Varga Judit apja SZT-tiszt Miskolcon, III/II-es főoperatív beosztott, aki egy vállalati hálózatot is irányított.
Zoom