Bezár!
2021. március 7., vasárnap, Tamás, Ubul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:58 A klímarettegők "szemmel tartják" a politikusokat Svájcban14:35 Manfred Weber is menstruációs problémákkal küzd14:17 Csökken, de még mindig magas az ál-kereszténydemokrata pártszövetség támogatottsága Németországban13:52 M1: jól haladnak az oltással13:28 Egy újabb "kőkemény szociális problémát" talált az LMP: megszüntetnék a "menstruációs szegénységet"13:19 Olimpiai selejtező: Cvijic szerint egy gól dönthet a magyar-szerb meccsen12:26 Meggyilkoltak egy idős házaspárt Kislángon12:22 Az LMBTQ és a pénz12:16 A magyarországi egyházak többsége online tart szentmisét és istentiszteleteket11:47 A texasi fagy nem tett jót az austini elektromos tömegközlekedésnek11:13 Nem kapkodnak Montenegróban a vakcinákért10:55 Országszerte tiszta a levegő10:34 Oltáshoz lehetett jutni kapott sms és krónikus betegség nélkül több kórházi oltóponton is10:07 Álperzsa szőnyeggel verte át idős áldozatait a magát iráninak kiadó román09:50 Közel egymillió embert már beoltottak
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Eközben a homofób diktatúrában: menyasszonyi ruhába öltözve "házasodott össze" két rusnya buzi Polgárdiban

Reklám

"Transznemű pár házasodik Magyarországon, a növekvő homofóbia hazájában" címmel közölt riportot a Reuters Csillag "Tamara" és Angyal "Elvira" esküvőjéről. A két ratyi nem egy törvényi kiskapunak köszönhetően tudott "összeházasodni", hanem éppen egy "transzneműek ellen" (magyarul a család védelmében) hozott törvény miatt.
Zoom
Május 19-én szavazta meg ugyanis a parlament azt a Semjén Zsolt által benyújtott salátatörvényt, amelynek a 33-as paragrafusa híresült el: ez úgy rendelkezik, hogy az anyakönyvi nyilvántartás kizárólag a születési nemet tartalmazza, amely adat nem változtatható meg.
Csillag "Tamara" emiatt férfiként van jelölve a személyi igazolványában, Angyal "Elvira" viszont még meg tudta korábban változtatni a nemét a dokumentumaiban is, így "összeházasodhattak" múlt pénteken Polgárdiban.
A riportban megjegyzik, hogy a friss házasoknak összesen hét gyerekük van (szegény gyerekek... - a szerk.), mert "férfiként is családban éltek". A hét gyerek közül egyedül Angyal fia, Patrik jelent meg az esküvőn, nem nehéz kitalálni, hogy miért.
A cikkben megjegyzik, hogy Magyarországon "egyre gyakoribbak a homofób megszólalások a kormánypártok részéről, és ezek gyakran törvényben is rögzülnek". Erre példa a már idézett 33-as paragrafus is. Idézik Semjén Zsoltot is, aki szerint a házasság szentségéből az azonos nemű párok nem részesedhetnek, és nem is lehet családnak hívni egy családot, ha nem egy nő és egy férfi alkotja az alapját az Alaptörvénynek megfelelően.
"Nem szabadna gyereket adoptálniuk, mert a gyerek egészséges fejlődéshez való joga erősebb, mint a homoszexuális párok joga egy gyerekhez" - mutatott rá korábban a miniszterelnök-helyettes.
(Kuruc.info - Reuters - 24 nyomán)



Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready