Bezár!
2021. január 19., kedd, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:03 Ez a rusnya, nőnek öltöző, körülmetélt buzeráns lesz a Biden-kormány helyettes egészségügyi titkára19:28 Rúgott még egy utolsót Trumpba a szenátus republikánus párti többségének vezetője19:14 Peking szerint ők helyesen jártak el járványügyben18:45 Ónos eső veszélye miatt adtak ki figyelmeztetést18:26 A Mi Hazánk azonnali lépéseket sürget a cigánybűnözés felszámolása érdekében18:17 Több mint nyolcvan migráns jutott át Melillába a határkerítésen18:02 Letartóztatták az orosz "ítéletnapi" parancsnoki repülőgép kifosztóját17:30 Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en, de ellenállt - kirabolták, betörték az orrát17:11 Pentei-Pfendtner Antal budakeszi jegyző és családjának kálváriája17:03 Németországban sem akarnak véget vetni a zárlatnak16:35 Müller Cecília "rendkívül jól van"15:52 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról15:44 Cigány hagyományápolás Kistarcsán is15:36 Elismerte a Gazprom, hogy meghiúsulhat az Északi Áramlat-2 megépítése14:53 Tibi atya: a Mi Hazánk jelenleg az egyetlen politikai párt, amelyik tesz valamit a kisvállalkozói és a munkásosztályért
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Így zajlik a liberális "érzékenyítés" a hazai egyetemek falai között (II. rész)

Reklám

Az Egyetemi Ellenállás az egyetlen mentsvár a konzervatív hallgatók számára. Az alábbi történetek, melyeket Facebook- és Instagram-oldalaikon közöltek, bemutatják, milyen is az, amikor a rendszerváltozáskor el nem számoltatott oktató “tanít”, hogy az esélyegyenlőség az csak akkor trendi, ha a többségi társadalomra vetítik ki, és, hogy mily mértékben terjedt már el az LMBTQP-“érzékenyítés” az egyetemeken. Továbbá beszámolnak első taggyűlésükről is.
Corvinus Egyetem
„A Corvinus Egyetem Közigazgatási Karán büntetőjogból 1-est kaptam, de el sem jutottam a felelésig. Az idős tanár (a nevére már nem emlékszem), a nevembe kötött bele. Hogy ilyen németes névvel nem gondoltam még arra, hogy magyarítsam? Mondtam, hogy ez már magyarosítva van. De nem hagyta annyiban, vizsgáztatás helyett csak tovább folytatta: azt mondta, mondjuk legyen (……) nemigen akartam belemenni, nem igazán értettem, hogy ez most miért jó neki. Hosszas magyarázása után közölte, hogy megbuktam. Nos ennyi az én történetem, elégtelen osztályzat, a nevem miatt.”
Milton Friedman Egyetem
„A Zsigmond Király Főiskolán (Milton Friedman Egyetem) szociológia előadáson az előadó nő épp a szegregációról beszélt, hogy milyen rossz, hogy a szegény, hátrányos, nehéz sorsú, kisebbségi gyerekeket kiközösíti a többségi társadalom. Gondoltam, megkérdezem, hogy van-e gyereke, és hova jár. Mint elmondta, az ő gyereke magántanuló egy budai magániskolában. Megkérdeztem, hogy miért. Hamar kiderült, hogy a lakhelye szerinti általános iskolában sok a “hátrányos helyzetű”, akik közé nem szívesen hordja a gyerekét… Több hallgatótársam elképedt, de voltak, akik nevetésben törtek ki. A szegregációról szóló monológját gyorsan befejezte, és áteveztünk egy másik vadliberális témához, amiről inkább már kivonultam.”
Eötvös Loránd Tudományegyetem
“Mikor pár évre egyetemre mentem (nyelvszak, ELTE), hittem abban, hogy itt a tudományé és a racionalitásé a főszerep. Olyan nagyot tévedtem, hogy máig nem hiszem el. Csak az alapképzésben legalább öt LMBTQP-propagandista tanárom volt. Sokan a hallgatótársaim közül talán észre sem vették, hogy mi folyik az óráinkon. Kis adagonként, érzékenyítés címszó alatt kaptuk az aberrációk terjesztését. Olyan volt az egész, mintha cseppekben, évekig adagolnák a halálos mérget, ami végül megöl majd. Sok keresztény családból származó ismerősöm az egyetemi évek alatt átalakult szélsőbaloldalivá. Nem sokan mertek felszólalni a genderlobbi ellen, én is csak egyszer tettem meg. Árulóként tekintettek rám azután, a szaktársaim nem küldtek többé jegyzeteket, a folyosón elkerültek. Csupán azért, mert azt mertem mondani, hogy a degeneráltaknak nem joguk az, hogy erőszakosan terjesszék, ránk erőltessék a nézeteiket. Idáig jutottunk… Kirekesztett lettem, mert a normalitást védtem.”
Megtartották az első taggyűlést:
“A hétvége folyamán megtartottuk első taggyűlésünket. Az esemény folyamán számos stratégiai fontosságú kérdéskört érintettünk. Vezetőink behatólag ismertették velünk elképzeléseiket, szándékaikat. Több beszélgetést, előadást is tartottak a nap folyamán. A kezdeti gyors bemutatkozás során már tapasztalhattuk, hogy egyikünknek sincsen könnyű dolga a liberális véleménydiktatúra által elnyomott egyetemeken. A vezetőség az ellenállás kiépítéséhez, szimpatizánsi kör gyűjtéséhez több módszert is ajánlott, ami által fel tudjuk térképezni a még bizonytalan oktatókat és hallgatókat. A jövőre nézve is számos forgatókönyvet átvettünk, több akciótervezet is született. Tagjainkat bizalommal töltötte el, hogy immáron nem egyedül kell szembe szállniuk a felforgatókkal, hanem mozgalmunk, mely érdekvédelmi szervezetként is kíván működni, teljes mértékben támogatja őket. Nem hagyjuk, hogy a konzervatív, vallásos hallgatókat végleg ellehetetlenítsék a liberálisok!”
Továbbra is várják a korábban egyetemet végzett konzervatív lelkületűek negatív diszkriminációról szóló történeteit a jelentkezes@egyetemiellenallas.hu e-mail címre.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready