Bezár!
2021. január 27., szerda, Botár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:04 Nem engedik beszélni a WHO szakértőivel a kínai áldozatok hozzátartozóit17:44 "Megvédjük őket" - a Mi Hazánk vendéglátósok jelentkezését várja17:30 2021-ig kellett várni, de végre Luxemburgból is csurran-cseppen egy kis kárpótlás a "túlélőknek"17:10 Az orosz parlament ratifikálta az Új START-szerződés meghosszabbítását16:47 MÖM: elég volt a lezárásokból!16:26 Mintegy ezerkétszáz éves kard került elő Zala megyében15:46 Ökölpacsi antimagyar szektás rabbikkal - Áder egészen a zsinagógáig ment egy kis alázkodásra15:26 Mégsem csak dögunalom a mai emléknap (is): saját rajongói zsidózzák a holokausztozó Jakabot14:55 Müller: az oltásmennyiség függvénye a nyitás14:33 Szijjártó megint elmondta Kijevben, mennyi mindennel kedveskedünk nekik - és ezúttal sem ért el semmit ezzel14:17 A csehek többsége állítólag most már beoltatná magát13:31 Bill Gates nem örül a "koronás népszerűségnek"13:04 Így néz ki egy németországi Covid-láger - februárban nyitja meg kapuit12:26 Brit elmebaj: a színes csőcseléket eltartják, a dolgozó EU-s állampolgároknak fizetnek, hogy lelépjenek12:17 Pápai eligazítás: folyamatosan holokausztozni kell
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Külföld :: :: Hozzászólások

Örvendezzünk: újabb magyar tanácsadót nevezett ki Joe Biden!

Reklám

"Újabb magyar gyökerekkel rendelkező szakértőt nevezett ki a kormányába Joe Biden: Anne Neuberger helyettes tanácsadóként dolgozik majd a nemzetbiztonsági tanácsban – jelentette be az alakuló adminisztráció szerdán. A kormány más szintjein is lesznek magyar származásúak: Antony Blinken külügyminiszer, John Kerry klímavédelmi különmegbízott lesz" – írja boldogan a moslékkoalíció-párti Magyar Hang.
Antony Blinken "magyarságával" már foglalkoztunk, John Kerry "nemzeti hozzánk tartozása" is abból fakad, hogy a nagyszülei a monarchiából bevándorolt zsidók voltak, és az előítéletes, antiszemét Kuruc-olvasó jól sejti már, hogy Neuberger asszony ősei sem Árpád apánkkal együtt vetették meg lábukat a Kárpát-medencében. Az angol nyelvű Wikipédia szerencsére nem titkolja olyan mániákusan a felmenőket, mint a "magyar" változat, így azt olvashatjuk Anne Neuberger családi életéről (héber nyelvű szócikk is van róla, a magyarok esetében ez ugye természetes):
Neuberger's grandparents are Holocaust survivors, and her parents were among the passengers on the hijacked Air France flight in 1976, rescued by Israeli commandos in Operation Thunderbolt from Uganda’s Entebbe Airport.
Újabb holotúlélők, ezúttal nagyszülők formájában, Tel-Avivból röpködő zsidó szülők... Magyarok ezek a gyökerek is, kétség sem férhet hozzá. (A kérdés csak az, hogy ha a holokausztosok magyarok, akkor miért zsidókérdésként kezelik ezt az ügyet, és miért a zsidók veszik fel ezért a kárpótlást.)
Zoom
Neuberger egy zsidó szervezet előadásán. Köztudottan magyarokat szoktak meghívni ezekre a rendezvényekre
Anne Neuberger a kiberbiztonságért és az új technológiákért felelős helyettes tanácsadó lesz a nemzetbiztonsági tanácsban. A testület nemcsak belbiztonsági, de külpolitikai kérdésekben is kulcsszerepet játszik majd az elnöknek adott tanácsadásban – derül ki a szerdai sajtóközleményből.
Anne Neuberger életrajza szerint az üzleti életben dolgozott, mielőtt 2009-ben csatlakozott a nemzetbiztonsági ügynökséghez (NSA), ahol egyebek mellett új generációs kódolási megoldásokon és választási biztonságtechnológián dolgozott, valamint külföldi hírszerzési műveleteket is felügyelt. A New York-i születésű Anne Neuberger édesapja George Karfunkel milliárdos, aki 1956-ban hagyta el Magyarországot, majd építette fel pénzügyi birodalmát Amerikában, írja a Magyar Hang. Az általunk idézett, "elhanyagolható" információkról egyetlen szót sem ejtenek, így vezetve félre olvasóikat, akik szerintük örvendeznek a "Magyarok minden szinten"  és hasonló alcímeknek. Sőt, még ilyen mondat is előfordul:
A január 20-án hivatalba lépő új amerikai kormányban tehát minden szinten találni olyan tagokat, akik karrierjük révén ismerik és értik, valamint családi kapcsolataik vagy személyes élményeik miatt akár még szeretik is Magyarországot.
Inkább ne menjünk most bele abba, hogy a holotúlélők leszármazottainak milyen képük lehet hazánkról, és mennyire szerethetik azt, nekünk inkább az ütött szeget a fejünkbe, hogy miért kell hazugságokkal bizonygatni a balliberális olvasóknak a magyar szálat, és azt, hogy ezek a zsidók szeretik ezt az országot, miközben egy gyurcsányista pont annak örül, ha minél kevesebb magyart és hazaszeretetet lát, ellenkezőleg: minél több magyar- és Magyarország-gyűlölő zsidó látványa tölti el melegséggel a szívét...
(Kuruc.info)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready