"Újabb magyar gyökerekkel rendelkező szakértőt nevezett ki a kormányába Joe Biden: Anne Neuberger helyettes tanácsadóként dolgozik majd a nemzetbiztonsági tanácsban – jelentette be az alakuló adminisztráció szerdán. A kormány más szintjein is lesznek magyar származásúak: Antony Blinken külügyminiszer, John Kerry klímavédelmi különmegbízott lesz" – írja boldogan a moslékkoalíció-párti Magyar Hang.
Antony Blinken "magyarságával" már foglalkoztunk, John Kerry "nemzeti hozzánk tartozása" is abból fakad, hogy a nagyszülei a monarchiából bevándorolt zsidók voltak, és az előítéletes, antiszemét Kuruc-olvasó jól sejti már, hogy Neuberger asszony ősei sem Árpád apánkkal együtt vetették meg lábukat a Kárpát-medencében. Az angol nyelvű Wikipédia szerencsére nem titkolja olyan mániákusan a felmenőket, mint a "magyar" változat, így azt olvashatjuk Anne Neuberger családi életéről (héber nyelvű szócikk is van róla, a magyarok esetében ez ugye természetes):
Neuberger's grandparents are Holocaust survivors, and her parents were among the passengers on the hijacked Air France flight in 1976, rescued by Israeli commandos in Operation Thunderbolt from Uganda’s Entebbe Airport.
Újabb holotúlélők, ezúttal nagyszülők formájában, Tel-Avivból röpködő zsidó szülők... Magyarok ezek a gyökerek is, kétség sem férhet hozzá. (A kérdés csak az, hogy ha a holokausztosok magyarok, akkor miért zsidókérdésként kezelik ezt az ügyet, és miért a zsidók veszik fel ezért a kárpótlást.)
Zoom
Neuberger egy zsidó szervezet előadásán. Köztudottan magyarokat szoktak meghívni ezekre a rendezvényekre
Anne Neuberger a kiberbiztonságért és az új technológiákért felelős helyettes tanácsadó lesz a nemzetbiztonsági tanácsban. A testület nemcsak belbiztonsági, de külpolitikai kérdésekben is kulcsszerepet játszik majd az elnöknek adott tanácsadásban – derül ki a szerdai sajtóközleményből.
Anne Neuberger életrajza szerint az üzleti életben dolgozott, mielőtt 2009-ben csatlakozott a nemzetbiztonsági ügynökséghez (NSA), ahol egyebek mellett új generációs kódolási megoldásokon és választási biztonságtechnológián dolgozott, valamint külföldi hírszerzési műveleteket is felügyelt. A New York-i születésű Anne Neuberger édesapja George Karfunkel milliárdos, aki 1956-ban hagyta el Magyarországot, majd építette fel pénzügyi birodalmát Amerikában, írja a Magyar Hang. Az általunk idézett, "elhanyagolható" információkról egyetlen szót sem ejtenek, így vezetve félre olvasóikat, akik szerintük örvendeznek a "Magyarok minden szinten"  és hasonló alcímeknek. Sőt, még ilyen mondat is előfordul:
A január 20-án hivatalba lépő új amerikai kormányban tehát minden szinten találni olyan tagokat, akik karrierjük révén ismerik és értik, valamint családi kapcsolataik vagy személyes élményeik miatt akár még szeretik is Magyarországot.
Inkább ne menjünk most bele abba, hogy a holotúlélők leszármazottainak milyen képük lehet hazánkról, és mennyire szerethetik azt, nekünk inkább az ütött szeget a fejünkbe, hogy miért kell hazugságokkal bizonygatni a balliberális olvasóknak a magyar szálat, és azt, hogy ezek a zsidók szeretik ezt az országot, miközben egy gyurcsányista pont annak örül, ha minél kevesebb magyart és hazaszeretetet lát, ellenkezőleg: minél több magyar- és Magyarország-gyűlölő zsidó látványa tölti el melegséggel a szívét...
(Kuruc.info)