A minap a Budapest Pride bejelentette, hogy idén a „korlátozások miatt egy hónappal elhalasztva”, de mindenképpen lebonyolítják teljes, egy hónapos programsorozatukat mind a fővárosban, mind vidéki helyszíneiken. Szervezik a felvonulást, és a Budapest Parkban „az ország legnagyobb LMBTQ buliját”, a szervezők megjegyzése szerint a vírusvédelmi szabályok betartását biztosítják.
Zoom
Miközben minden normális magyar a járványhelyzet miatti megváltozott körülményekhez igyekszik alkalmazkodni, lemondva számtalan dologról, addig ezzel párhuzamosan hazánkban sajnos tovább tombol a társadalmi abnormalitás posztmodern megnyilvánulása. Legaggasztóbb példája pedig a rendszeres és forszírozott LMBTQ-nyilvánosság, ami végső soron egyfajta bizarr, életellenes, ha úgy tetszik, anti-heteroszexuális trend.
A deviáns szexuialitás kóros, világraszóló exhibicionizmusa és a voluntarista szivárványos önkirakatolás kirívó példájaként most ráadásul akkor tette meg a hazai Pride ezt a bejelentését, amikor a járványhelyzet valójában semmilyen tervezést nem tesz lehetővé. Bizonytalanok az esküvők, fesztiválok, rendezvények. Tokió pedig bejelentette: nézők nélkül rendezik meg nyáron az olimpiát.
Tény, hogy a Pride a járvány tombolásának közepette is azt, és csak azt tartja szem előtt, hogy saját, propagandisztikus megjelenése ne szenvedjen csorbát, jól mutatja: az elfogadás és tolerancia örve alatt e szervezetek működése valójában nem más, mint erőszakos és agresszív, romboló társadalmi terrorizmus
A Mi Hazánk Mozgalom egyetlen pártként ellenzi a deviáns vagy bármilyen szexualitások minden formájú nyilvános vagy intézményi megjelenítését. Javasoltuk, most még nyomatékosabban követeljük és minden alkalommal elmondjuk: a Pride-események jelenlegi, nyilvános vonulásai – főként a résztvevők viselkedése és gesztusai miatt – terrorizálják, provokálják a jóérzésű normális többséget. Ugyanígy az LMBTQ-propaganda más, nem helyénvaló felbukkanásai, legutóbb például egy mesekönyv-hazugságban, egyszerűen társadalmi terrorista cselekmények eredményei - mint például a főpolgármesteri hivatalra kilógatott szivárvány zászló.
Szeretnénk a fentiek apropójából bejelenteni: széleskörű társadalmi mozgalmat és összefogást indít a Mi Hazánk Mozgalom annak érdekében, hogy az ún. LMBTQ-mozgalom, valamint társult elemeinek, zaklató, provokáló, közösségellenes megnyilvánulásai felett a normalitás örökérvényű igazsága, és az egészséges többség akarata győzedelmeskedhessen - áll a nemzeti párt közleményében.