Bezár!
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:05 A Kriegsmarine egyik sikere: a Pinguin és a norvég bálnavadász-flotta20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"18:18 Tájékoztatták a fideszes polgármestert, hogy egy szarvasi lakos elszabadulna a cigányoktól, ha tudna17:47 Házkutatást tartottak az ukrán alkotmánybíróság leváltott elnökénél17:33 A hétvégén is borúsabb idő várható17:01 A Mazsihisz vezetése az anyaállam nagykövetével szurkolt a "megtámadott Izraelnek" a Jeruzsálem parkban16:36 Most, hogy oltakozni lehet, kimondták, hogy a PCR-teszt nem is nyújt olyan nagy bizonyosságot16:24 Meglehetősen afgánosra sikeredett a tűzszünet első napja16:10 Putyin barbár bűncselekménynek nevezte a kazanyi iskolai lövöldözést15:54 Árokba csúszott és felborult egy kamion az M0-áson Gyálnál
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

"Csak" a szokásos - ismét haszid zsidó zarándokok lepik el Bodrogkeresztúrt

Tavaly februárban jártunk először Bodrogkeresztúron, ahol egy helyszíni szemle keretében mutattuk be, milyen áldatlan állapotok uralkodnak a településen a zsidó "turisták" szinte állandó jelenléte miatt.
Bodrogkeresztúrral azóta is folyamatosan foglalkozunk, a tavaly március óta tartó járványhelyzet viszont itt is "átrajzolta a határokat". A koronavírus miatt életbe léptetett szabályok már 2020 áprilisában sem különösebben zavarták őket, ám ekkor még a község polgármesterének rendelete miatt a nagyobb tömegnek sikerült elejét venni.
Azóta eltelt egy év, és információink szerint ezen a héten ismét óriási tömegre lehet számítani, akik a "csodarabbi" sírjához kívánnak elzarándokolni, majd enni- inni, mulatozni, ahogy azt már tavaly is leírtuk. Olvasóink képei alapján erre már napokkal ezelőtt megkezdték a komoly felkészülést, a mennyiség alapján pedig több ezer emberre lehet számítani.
Feltehetjük a kézenfekvő kérdést, hogy amíg a magyar gazdaság jelentős visszaesésekkel számolhat, a kis- és középvállalkozások komoly gondokban vannak, sokan eladósodnak a járvány és a korlátozások miatt, addig a "kiválasztottak" már megint miért csinálnak azt az orrunk előtt, amit akarnak? A választ persze minden kedves olvasónk jól tudja. Különösen felháborító ez annak a fényében, hogy keresztény részről minden fontosabb összejövetel vagy közösségi program elmarad a Covid-19 miatt.
Íme a képek, olvasóinknak ezúton is köszönjük!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
ZoomFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready