Tavaly februárban jártunk először Bodrogkeresztúron, ahol egy helyszíni szemle keretében mutattuk be, milyen áldatlan állapotok uralkodnak a településen a zsidó "turisták" szinte állandó jelenléte miatt.
Bodrogkeresztúrral azóta is folyamatosan foglalkozunk, a tavaly március óta tartó járványhelyzet viszont itt is "átrajzolta a határokat". A koronavírus miatt életbe léptetett szabályok már 2020 áprilisában sem különösebben zavarták őket, ám ekkor még a község polgármesterének rendelete miatt a nagyobb tömegnek sikerült elejét venni.
Azóta eltelt egy év, és információink szerint ezen a héten ismét óriási tömegre lehet számítani, akik a "csodarabbi" sírjához kívánnak elzarándokolni, majd enni- inni, mulatozni, ahogy azt már tavaly is leírtuk. Olvasóink képei alapján erre már napokkal ezelőtt megkezdték a komoly felkészülést, a mennyiség alapján pedig több ezer emberre lehet számítani.
Feltehetjük a kézenfekvő kérdést, hogy amíg a magyar gazdaság jelentős visszaesésekkel számolhat, a kis- és középvállalkozások komoly gondokban vannak, sokan eladósodnak a járvány és a korlátozások miatt, addig a "kiválasztottak" már megint miért csinálnak azt az orrunk előtt, amit akarnak? A választ persze minden kedves olvasónk jól tudja. Különösen felháborító ez annak a fényében, hogy keresztény részről minden fontosabb összejövetel vagy közösségi program elmarad a Covid-19 miatt.
Íme a képek, olvasóinknak ezúton is köszönjük!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom