2021. június 14., hétfő, Vazul, Töhötöm napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Guam tárt karokkal várja az afganisztáni kollaboránsokat22:14 Lezuhant egy néző a Wembley Stadion lelátójáról21:55 Revolvert tartana minden fehér ember fejéhez a Yale Egyetem pszichiátere21:25 Olcsó Pulitzer-díj - Heti progresszió (LXXXIV. rész)21:20 Bibinek córesz van: megalakult a koalíciós egységkormány20:51 Biden szerint Washington visszatért globális vezető szerepéhez - de nem akar konfliktust Kínával és Oroszországgal20:24 Szegény szórólapozó DK-sok úgy felháborodtak egy kis frissítő zuhany miatt, mintha rögtön rovarölő jött volna a slagból19:58 Szűk többséggel, de győzhet a józan ész Svájcban19:25 Tehenek támadtak egy futóverseny résztvevőjére Ausztriában18:41 A szultán megvitatná Bidennel az elszomorított Törökország ügyeit a NATO-csúcson18:08 Távol maradt a bankárkormánytól, és máris Salviniék nyakán az Olasz Testvérek17:42 Elkezdődött a Virradat Program megvalósítása17:09 Tüntetés a cigánybűnözés ellen Monoron: Toroczkai: ketyeg a bomba - a Fidesz cigánypolitikája liberálisabb, mint a szociké16:53 Igazi nyár lesz a jövő héten15:47 Személyautóval ütközött egy motoros Eger és Noszvaj között
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen

A Mi Hazánk Mozgalom folytatta országgyűlési képviselőjelöltjeinek bemutatását a 2022-es parlamenti választásra készülve. A párt elnöke, Toroczkai László ezúttal Sopronba látogatott, azon belül is a Rongyos Gárda emlékművéhez. Itt mutatta be a Mi Hazánk helyi jelöltjét, Horváth Gábort, aki tagja többek között 2006 óta a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak, de 2018 óta a Betyárseregnek is, és háromgyermekes családapa.
Zoom
- A helyieket, a dolgozó magyarokat képviseli, hiszen a soproni sörgyárban dolgozik, és egy nagyon fontos üzenetünket szeretné átadni. Mi vagyunk az a párt, és ezt nem szégyelljük kimondani, amely nem másokat, hanem a magyarokat akarja szolgálni - nyomatékosította Toroczkai.
A pártelnök kiemelte, az ország nyugati felén is komoly gondok akadnak, óriási bérkülönbségek vannak még a multiknál is, és folyamatos az elvándorlás. Szerinte ezért is szükség van a harmadik útra, hiszen a Fidesz és a balliberális tömb ugyanazt képviseli, akár a koronavírus témakörében is, amely - mint fogalmazott - komoly károkat okozott ennek a térségnek is. Hangsúlyozta, Horváth Gábor korábbi szervezeteiben már bizonyította hazafias elkötelezettségét, és biztos benne, hogy egy rendíthetetlen, megvesztegethetetlen jelöltet tud bemutatni Sopronban.
- Valóban, már 2006 óta dolgozunk itt helyben azon, hogy a magyar kultúra megmaradjon. Továbbá, hogy az elfeledett hősökről is megemlékezzünk - kezdte bemutatkozását Horváth.
Most viszont, mondta a frissen bemutatott képviselőjelölt, egy újabb feladatot kapott, mégpedig azt, hogy a Mi Hazánk Mozgalmat képviselje. Úgy tartja, nehéz munka lesz, de áll elébe, ezért nagyon szívesen fogadta a felkérést.
- Probléma van helyben bőven, egyrészt Sopronban és a környéken élők helyzetét nagyon megnehezítik a korlátozó intézkedések, hiszen sok az ingázó a munkába járás miatt - mutatott rá.
Kiemelte, további gondnak látja még a belső migrációt is. Itt rögtön leszögezte, nem a dolgos emberekre gondol, hanem bizonyos bűnözői elemekre, akik "gazdatestként követik a szorgalmas embereket." Ezek pedig ellehetetlenítik Sopront és környékét, sőt még Ausztriát is.
- Ők nem méltó üzenetet közvetítenek Ausztria felé sem, mert ott mindenkit magyarként tartanak nyilván, aki Magyarországról érkezik - fogalmazott.
Horváth szerint a déli határszakasz őrzése sok rendőrt köt le, ezért Sopronba kevesebb jut belőlük, pedig szükség lenne rájuk. Hiányuk meglátszódik a közbiztonság helyzetén is.
- Mindenki számára ismeretes, mire emlékezünk március 15-én, ismerjük a 12 pontot, amelyben benne foglaltatik, hogy a külföldi katonákat vigyék el innen, a mieinket külföldről hozzák haza. Így azt gondolom, ez ma is érvényes, tehát a határt a külföldről hazahozott katonáinknak kellene őrizniük - ismertette javaslatát.
Ezzel párhuzamosan a rendőrségnek pedig a belső rendet kellene őriznie. De a további sürgető feladatok közé sorolta a belváros közlekedési problémáinak megoldását is, szerinte "dugóhegyek" hátráltatják a soproniak életét, nem lehet megfelelően közlekedni. De hozzáfűzte, ez már nem csak a városra igaz, hanem a környező utakra is.
- De nem csupán kizárólag Sopronra kell koncentrálnunk, a környező kistelepülések támogatása is éppúgy fontos - mondta Horváth. - Azt gondolom, az a modern kori rabszolgaság, amikor az emberek már csak azért dolgoznak, hogy hónapról hónapra meg tudjanak élni, és a fizetésüket csak a rezsire tudják költeni - tért rá a megélhetési gondokra, s zárta gondolatait egyúttal azzal, az Országgyűlésbe kerülve minden tőle telhetőt meg fog tenni annak érdekében, a fentieket megoldását elősegítse, megoldja.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready