2021. június 24., csütörtök, Iván, Bajnok, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:25 Rutte: Magyarországnak térdre kell ereszkednie - nincs is keresnivalójuk az EU-ban16:16 Orbán Brüsszelben: én küzdöttem a homoszexuális fickók jogaiért is, de ez a törvény nem erről szól16:05 Bármennyire "pozitív színben tüntetné fel" Dél-Afrikát, nem igaz a tízes ikrek története - a nőt bedugták egy pszichiátriára15:52 A Mi Hazánk 7 programpontja a gyári dolgozók védelmében15:33 Kreml: tudatos provokációt követett el a brit romboló a Fekete-tengeren - ha megismétlődik, a célpont bombázását sem zárják ki15:07 Schiffer András legyőzte Czeglédy Csabát14:53 Ritkán kerül víz közelébe a cigány, de még akkor is magyarra támad14:41 Elszámoltatás helyett: gyurcsányozós békemenetet tartanak október 23-án a Fidesz álciviljei14:32 Kokainnal is kereskedett a pénzügyőr törzszászlós13:42 Tisztelet, Magyarország, le a kalappal! - A román sportsajtó mágikusnak nevezte a magyar válogatottat13:21 A törököket is "érzékenyítené" az Európa Tanács devianciaügyi biztosa - nem fog menni13:07 Ismerőseitől milliókat kicsaló szegedi ügyvéd ellen emeltek vádat12:50 Nem kell maszk a belső terekben, védettségi igazolvány nélkül strandolhatunk12:37 Az amerikai igazságügyi minisztérium több tucatnyi Iránhoz kapcsolható weboldalt foglalt le12:16 Országos tűzgyújtási tilalom lépett életbe
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Liberális elemző: akár még 5 százaléknál jóval jobban is szerepelhet a Mi Hazánk

Reklám

Az ATV-hez kapcsolódó Spirit FM ‘Harcosok Klubja’ nevű műsorának vendége volt Ceglédi Zoltán nevű politikai elemző - írja a Magyar Jelen.
Ceglédi Zoltánról nemrég derült ki, hogy elfelejtette megemlíteni azt, hogy a momentumos Donáth Annától havi 800 ezret kap tanácsaiért. Azt viszont nem rejtette véka alá, hogy Donáth Annából miniszterelnököt szeretett volna már 2022-ben csinálni, de a fiatal nő ellenállt neki. Végül felmondott Donáthnál. Az utóbbi hónapokban azzal került be a hírekbe, hogy a liberális ellenzéket kritizálta, amiért nem képviselik a lezárásellenességet és az újranyitást. (A Jelen nevű 168 óra-utód hetilapban pedig publicisztikája jelent meg a Mi Hazánk "veszélyességéről" - a szerk.)
A héten pedig az előválasztásról és általánosságban 2022-ről kérdezték a rádióműsorban.
Zoom
Fotó: Farkas Norbert / 24.hu
A műsorvezető kitért azokra a pártokra, amelyek nem vesznek részt az előválasztási folyamatokban. Róluk Ceglédi az alábbiakat mondta.
Ha egyetlen közös ellenzéki lista van, akkor azok a szavazók, akik szeretnének szavazni Orbán Viktor ellen, de elfogadhatatlannak tartják a közös ellenzéki lista bármelyik szereplőjét, a Mi Hazánk a tartalmi, a Kutyapárt pedig a figyelemfelhívó lehetőség.
Ceglédi úgy hiszi, hogy a Mi Hazánk listája mellett azok a szavazók tudnak felvonulni, akik a Fidesz által is kommunikált jobboldali témákat radikálisabban, tartósabban és hitelesebben képviselnék. Az elemző rámutat egy olyan szavazói csoportra is, ami az elmúlt 1 évben eléggé megnőtt ahhoz, hogy érdemben befolyásoljon választási eredményeket.
Ceglédi ezeket a szavazókat karanténszkeptikusoknak nevezi.
A Mi Hazánk az egyetlen párt, amelyik kritizálni merte azt, hogy Magyarországon ilyen és ilyen bezárások voltak, most pedig ugye a védettségi igazolvány. Senki nem mer ennek nekimenni csak ők, és ez egy olyan merítés, amivel el lehet érni kifejezetten aktív szavazókat
– mondta.
Zoom
Mások nem nagyon mernek kételkedni a karanténban
Kifejtette, hogy a Mi Hazánk esélye a töredékszavazatokban rejlik, hiszen mind a 106 körzetben önálló jelöltet fognak állítani, aki kampányolni fog és egyértelműen megjeleníti a pártot a választók előtt, ezért a kompenzációs listára jelentős szavazatot fog tudni szerezni, így akár még 5%-nál jóval jobban is szerepelhet a párt. Ezt egy lélektani metódussal magyarázta, jelesül azzal, hogy a választók szívesebben szavaznak egy olyan logóra, pártra, amelynek egyéniben is látják a jelöltjét.
Mindig erősebb az a lista, aminek helyben van egy arca, aki ezért kampányol, tehát innentől kezdve ez szintén meg tudja húzni a párt listás szereplését is
-zárja gondolatait Ceglédi Zoltán.
A teljes beszélgetés:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready