2021. június 14., hétfő, Vazul, Töhötöm napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Guam tárt karokkal várja az afganisztáni kollaboránsokat22:14 Lezuhant egy néző a Wembley Stadion lelátójáról21:55 Revolvert tartana minden fehér ember fejéhez a Yale Egyetem pszichiátere21:25 Olcsó Pulitzer-díj - Heti progresszió (LXXXIV. rész)21:20 Bibinek córesz van: megalakult a koalíciós egységkormány20:51 Biden szerint Washington visszatért globális vezető szerepéhez - de nem akar konfliktust Kínával és Oroszországgal20:24 Szegény szórólapozó DK-sok úgy felháborodtak egy kis frissítő zuhany miatt, mintha rögtön rovarölő jött volna a slagból19:58 Szűk többséggel, de győzhet a józan ész Svájcban19:25 Tehenek támadtak egy futóverseny résztvevőjére Ausztriában18:41 A szultán megvitatná Bidennel az elszomorított Törökország ügyeit a NATO-csúcson18:08 Távol maradt a bankárkormánytól, és máris Salviniék nyakán az Olasz Testvérek17:42 Elkezdődött a Virradat Program megvalósítása17:09 Tüntetés a cigánybűnözés ellen Monoron: Toroczkai: ketyeg a bomba - a Fidesz cigánypolitikája liberálisabb, mint a szociké16:53 Igazi nyár lesz a jövő héten15:47 Személyautóval ütközött egy motoros Eger és Noszvaj között
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Buzipropaganda Terézvárosban is - a momentumos polgármester nyitotta meg a "kiállítást"

"A terézvárosi Hunyadi téren június 7-től két héten át találkozhatnak a járókelők az "Én is ember vagyok" kampány kiállításával. A május közepén indult társadalmi figyelemfelhívó kampány főszereplői olyan magyar LMBTQ emberek, akik arccal vállalva mesélnek életük egy-egy meghatározó élményéről" - írja a Humen nevű buzimagazin.
Zoom
Soproni Tamás, Terézváros polgármestere és Erdei Zsolt, a Humen ügyvezetője (fotók: Török Dániel / Daniel Media, Tuba Zoltán / kepszerk.hu)
A köztéri kiállítás megnyitóján a kerület polgármestere, Soproni Tamás ezt mondta:
Sokan mondják, hogy "túl sok szó esik" az elfogadás fontosságáról. A valóság ennek éppen az ellenkezője: túl keveset beszélünk arról, miért nem probléma, ha valaki mást szeret, máshogy él, mint a többség, hogy miért kellene nyitottabbnak, toleránsabbnak lennünk, és miért lenne ez jó azoknak is, akik szenvednek a kirekesztéstől.
Magyarországon 2021-ben is nagyon nehéz dolog a többségtől eltérő identitással élni. A hátrányos megkülönböztetés létezik, és életeket tesz tönkre. Az "Én is ember vagyok" kampány éppen ezt, a kirekesztést, a megbélyegzést teszi átélhetővé.
Hiszek abban, hogy minden ember egyenlőnek születik, függetlenül a vallástól, származástól, anyagi vagy társadalmi helyzettől és szexuális orientációtól. A Hunyadi téren látható fotókiállítás, az emberi arcok, történetek is ebben a hitemben erősítenek meg. A képek a mindennapi gyűlölet és kirekesztés ellen szólnak, és az elfogadás fontosságát hirdetik. Egy apró, de fontos lépés ez a kiállítás ahhoz, hogy egy jobb világban éljünk.
Zoom
Zoom
ZoomFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready