Szerkesztőségünk birtokába jutott egy belső levél, amelyet a magyarországi T-Com mintegy 4300 dolgozójának küldtek ki, ahol mézes-mázos szavakkal invitálják őket a jövő hónapban tartandó vonaglásra.
Zoom
Elképesztően gusztustalannak tartjuk, hogy a cég dolgozóira ilyen szinten ráerőltetik a homokos propagandát, ez a kommunista időkre emlékeztet, amikor kötelező volt kimenni a felvonulásokra.
Íme a levél:
Zoom
Frissítés: "saját belátásuk szerint dönthetnek"
Cikkünk megjelenése után a Magyar Telekom az alábbi állásfoglalás közzétételére kérte szerkesztőségünket:
A Magyar Telekom sokszínű, befogadó munkahely, közösségünk alapértéke az egymás iránti tisztelet. Értékeink mellett való elköteleződésünkkel összhangban a Magyar Telekom egyes kollégái önkéntes alapon részt vehetnek a Budapest Pride-on. A sajtóban megjelent anyag nem „levél”, hanem kizárólag a vállalat kollégáinak szóló, számukra a belsős intranet oldalon elérhető bejegyzés, melyből naponta több is megjelenik az oldalon. A belsős intranet felületen a vállalattal kapcsolatos hírek kapnak helyet, és mint ilyen, hírt adtunk az eseményről, hogy a kollégák saját belátásuk szerint eldönthessék, kívánnak-e csatlakozni vagy sem.
(Kuruc.info)