Mint ismert, ami a csövön kifér, úgy tolják képünkbe a deviáns propagandát hazánkban is, az általuk Pride-hónapnak nevezett eseménysorozat keretein belül pedig rengeteg helyen terjesztik nézeteiket, ám ahogy lenni szokott, a nemzeti szervezetek ezúttal sem könnyítik meg a dolgukat.
Az elmúlt hétvégén a Momentum is tartott egy ilyen eseményt, amelyen részt vett Nagy Attila, a Mi Hazánk budapesti elnöke is, őt kérdeztük, pontosan mi történt.
Zoom
Van egy állandó összejövetelünk a Budaházy testvérekkel (Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom), a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalommal, az életvédő Alfa Szövetséggel, s a Mi Hazánk Mozgalom részéről én veszek részt ezeken az egyeztetéseken, a múlt hét elején találkoztunk, és átnéztük, hogyan tudjuk összehangolni a stratégiát – nyilatkozta lapunknak Nagy Attila.
Ekkor megállapodtunk egy leosztásban, hogy ki melyik rendezvényre látogat el. Úgy esett, hogy miután az LMBTQ-jogok Oroszországban c. esemény szervezője a Momentum, tehát egy politikai párt, ezért én látogatok el a Mi Hazánk képviseletében, amely szintén politikai párt – indokolta.
Kérdésünkre, hogy mi hangzott el, Nagy azt állította, a helyszínen három külföldi és Donáth Anna volt jelen a Momentum részéről, és volt egy Amerikában élő orosz, akit élőben kapcsoltak. Az egyik „női” résztvevő dicsekedett magáról, hogy a holland parlament tagja, és ő az első transznemű képviselő. Donáth Anna három alkalommal is gyűlöletkeltőnek nevezte a normalitás pártján álló embereket.
Szépen végigvártam a beszélgetést, hosszasan értekeztek arról, hogyan tudnánk lerombolni a magyar nemzet hagyományait, hogy tudnák a kormányt megkerülni, és utána jöttek a kérdések, itt voltam én a harmadik felszólaló – folytatta.
Bemutatkoztam, elmondtam, hogy normális családban élek, van két fiam, és akkor ezután jött a véleményem, ami után érdekes módon kettészakadt a közönség, egyik része a műsorvezetők részéről azon véleményének adott hangot, hogy azonnal hagyjam el az épületet, mert megsértettem a házirendjüket, két momentumos fiatal próbálta elvenni a mikrofont is, de egy részük azt mondta, hadd mondjam el a véleményemet – fejtette ki a részleteket.
Zoom
Itt próbálják elvenni a mikrofont
(A videó itt látható, teljes jelenet 1.54.07.-kor kezdődik, és 2.00.00-ig tart)
Mivel sajnos ezen kívül számos homoszexuális propagandarendezvény lesz még, Nagy elmondta, hogy lesznek még akciók, az egyik ilyen kifejezetten ígéretesnek tűnik, július 12-én, ahol egész konkrét formában arról fognak értekezni, hogy általuk gyűlölet bűncselekménynek tartott normalitáspárti véleményeket hogyan lehetne törvényi szigorral elhallgattatni. Információink szerint a hazafiak szervezett tüntetés formájában fogják kifejezni ellenvéleményüket a Háttér Társaság irodája előtt, a részleteket a későbbiekben közölni fogjuk.
Lantos János – Kuruc.info