2021. július 31., szombat, Oszkár, Bató, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:47 Buszrobbantással jelezték az iszlamista fiúk Szomáliában, hogy nem szeretnek focizni22:26 Nyolcvan kilogrammos kék zafírt találtak egy Srí Lanka-i drágakőbányában22:05 Az iraki kormány közölte: nem tudja megakadályozni, hogy a "turisták" Fehéroroszországba utazzanak21:31 Ábrahám Barnabás a kuruc.infós munkásságáról: büszkeséggel tölt el e széles és kitűnő olvasótábor21:06 Ne engedjük, hogy demoralizáljanak!20:38 A bolgár elnök ismét a Van Ilyen Nép pártot bízta meg kormányalakítással20:16 Meteorológiai szolgálat: egy-két napon belül vége a hőhullámnak19:43 Szijjártó: ismét lesz magyar űrhajós19:27 Gaudi a Facebook-oldalának "kilövéséről" és a kiszabadult két székely hazafi ügyéről18:53 Több mint öt év börtönt kapott a "brightoni macskagyilkos"18:27 Templomi rongáló ellen indult eljárás Lentiben18:02 Varsó szerint is módosítani kell a lengyel bíróságok EU által bírált fegyelmi rendszerét17:41 Óvszerrel "javította meg" a kajakját egy ausztrál versenyző17:06 Von der Leyenék nagyon elszólták magukat: a cigányok védelmében ellenzik az etnikai alapú profilalkotást16:43 Több jármű kapott lángra egy belvárosi mélygarázsban Budapesten
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

MÖM: nem fogunk félni a saját hazánkban, legyen vége a rettegésnek Jászapátin!

Reklám

Ami a Jászságban zajlott az utóbbi években, az egy jogállamiságra épülő, demokratikus rendszerben elviekben elképzelhetetlen állapot. A térségben uralkodó mindennemű hatalmi korrupció egyenes ági következménye lett a drogbárók térnyerése, a mindennapos utcai erőszak, betörések, rablások.
Aki pedig ebben a közegben normálisan szeretne élni, vagy odáig merészkedik, hogy segítséget kérjen a hivatalos szervektől, azt megverik, vagy a felbujtott cigány hordák meglincselik. A szabad kezet kapott bűnözők bosszúja elől a Jászságban nincs menekvés.
De a rendőrségen belül sem jobb a helyzet!
Amikor egy többszörösen visszaeső cigány bűnöző a rendőrkapitányság épületében simán hátba szúr egy rendőrt, mert eddig megtehette következmények nélkül, és ahol a jogkövető lakosság van életveszélyben, ha feljelentést tesz, mert a rendőr azonnal jelent a cigány maffiának vagy az ügyeletes drogbáróknak, ott megszűnt az intézményesített hatalom rendszere és a törvényes rend.
Gyilkosságok, lincselések, erőszak és bosszú. Erről szólt a Jászság az elmúlt évtizedben!
Ebben a tarthatatlanná vált helyzetben érkezett meg és nyújtott segítő kezet a régi, normális élete után reszketve vágyakozó lakosságnak a Mi Hazánk Mozgalom, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom.
Majd a közös tényfeltáró és oknyomozó munkánk következtében az egész ország megtudta, hogy milyen ördögi állapotok uralkodnak a térségben, és ennek hatására vezényelték le a készenléti rendőrséget Jászapátiba, akik a mai napig ott tartózkodnak, és próbálják fenntartani a közrendet.
Persze ez nem mindenkinek tetszik, hiszen „a zavarosban halászni” így már sokkal nehezebb, ezért folyamatossá váltak a kisebbségi cigány vezetők és hangadók felbujtó hadjáratai, nyílt, vagy éppen alig burkolt életveszélyes fenyegető üzenetei. Amely a július 25-én, 15 órára bejelentett demonstrációink hatására még jobban felerősödött, és már „sittes bűnözők” százait szervezik Jászapátira, hogy megfélemlítsek a békés életre jogosan igényt tartó magyar lakosságot.
Az önmaguk szemében prófétaként tetszelgő roma vezetők a hatalmi harcuk oltárán, hazug és provokatív módon uszítják és hergelik a cigányságot a magyarok ellen. Békés tüntetésnek álcázva szervezik le a bűnözői hordák érkezését Jászapátiba, miközben különböző álhírek terjesztésével, „live videókban nácizva” szítanak gyűlöletet és haragot a magyar társadalom normális tagjai ellen.
Mert nekik lehet!!! Hiszen a rendőrség minden fenntartás nélkül engedélyezi a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő gyűléseiket, szervezkedéseiket, erőszakra felbujtó nyilvános üzengetésüket.
Minket pedig, akik kiállunk a törvényes rend mellett, megpróbálnak ellehetetleníteni, és mindent elkövettek azért, hogy Jászapátin egy nyilvános gyűlés keretében ne legyen lehetőségünk kiállni az intézményesített rend védelmében.
De mi nem hagytuk magunkat! Megvívtuk a jogi harcunkat, és július 25-én, Jászapátin egy bejelentett demonstráció keretében sorakozunk majd fel a közrend és a közbiztonság helyreállítása érdekében. Mert Magyarországon minden állampolgárt egyformán megilleti az élethez és a közbiztonsághoz való joga!  Ezért mi nem hátrálunk!
Zoom
Nem ijedünk meg a jogvédőknek álcázott hordavezérektől, „aranyfukszos” drogbáróktól és az önmagát velük egy platformra helyező, cigány szavazatokért esdeklő, fideszes Pócs János fenyegetőzésétől sem.
Nekünk a hazánk számít, és ebben a tarthatatlanná vált helyzetben most a jászsági honfitársaink élete a tét! Mi a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjaival ott leszünk július 25-én, 15 órakor Jászapátin a Vásártéren!
Most jött el az idő! Mutassuk meg, hogy mi a normális életet élő magyarok vagyunk többségben, és nem a 7-es BMW-ből az öklüket rázó bűnözőké a hazánk!
Rád is számítunk, mert együtt tudjuk megvédeni a gyermekeink jövőjét, és ha összefogunk, akkor a Jászságban is győztesek leszünk! A magyar szív és a nemzeti lobogó erejével, július 25-én!
Rendet és biztonságot a Jászságban!
László Attila
Magyar Önvédelmi MozgalomFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready