Ami a Jászságban zajlott az utóbbi években, az egy jogállamiságra épülő, demokratikus rendszerben elviekben elképzelhetetlen állapot. A térségben uralkodó mindennemű hatalmi korrupció egyenes ági következménye lett a drogbárók térnyerése, a mindennapos utcai erőszak, betörések, rablások.
Aki pedig ebben a közegben normálisan szeretne élni, vagy odáig merészkedik, hogy segítséget kérjen a hivatalos szervektől, azt megverik, vagy a felbujtott cigány hordák meglincselik. A szabad kezet kapott bűnözők bosszúja elől a Jászságban nincs menekvés.
De a rendőrségen belül sem jobb a helyzet!
Amikor egy többszörösen visszaeső cigány bűnöző a rendőrkapitányság épületében simán hátba szúr egy rendőrt, mert eddig megtehette következmények nélkül, és ahol a jogkövető lakosság van életveszélyben, ha feljelentést tesz, mert a rendőr azonnal jelent a cigány maffiának vagy az ügyeletes drogbáróknak, ott megszűnt az intézményesített hatalom rendszere és a törvényes rend.
Gyilkosságok, lincselések, erőszak és bosszú. Erről szólt a Jászság az elmúlt évtizedben!
Ebben a tarthatatlanná vált helyzetben érkezett meg és nyújtott segítő kezet a régi, normális élete után reszketve vágyakozó lakosságnak a Mi Hazánk Mozgalom, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom.
Majd a közös tényfeltáró és oknyomozó munkánk következtében az egész ország megtudta, hogy milyen ördögi állapotok uralkodnak a térségben, és ennek hatására vezényelték le a készenléti rendőrséget Jászapátiba, akik a mai napig ott tartózkodnak, és próbálják fenntartani a közrendet.
Persze ez nem mindenkinek tetszik, hiszen „a zavarosban halászni” így már sokkal nehezebb, ezért folyamatossá váltak a kisebbségi cigány vezetők és hangadók felbujtó hadjáratai, nyílt, vagy éppen alig burkolt életveszélyes fenyegető üzenetei. Amely a július 25-én, 15 órára bejelentett demonstrációink hatására még jobban felerősödött, és már „sittes bűnözők” százait szervezik Jászapátira, hogy megfélemlítsek a békés életre jogosan igényt tartó magyar lakosságot.
Az önmaguk szemében prófétaként tetszelgő roma vezetők a hatalmi harcuk oltárán, hazug és provokatív módon uszítják és hergelik a cigányságot a magyarok ellen. Békés tüntetésnek álcázva szervezik le a bűnözői hordák érkezését Jászapátiba, miközben különböző álhírek terjesztésével, „live videókban nácizva” szítanak gyűlöletet és haragot a magyar társadalom normális tagjai ellen.
Mert nekik lehet!!! Hiszen a rendőrség minden fenntartás nélkül engedélyezi a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő gyűléseiket, szervezkedéseiket, erőszakra felbujtó nyilvános üzengetésüket.
Minket pedig, akik kiállunk a törvényes rend mellett, megpróbálnak ellehetetleníteni, és mindent elkövettek azért, hogy Jászapátin egy nyilvános gyűlés keretében ne legyen lehetőségünk kiállni az intézményesített rend védelmében.
De mi nem hagytuk magunkat! Megvívtuk a jogi harcunkat, és július 25-én, Jászapátin egy bejelentett demonstráció keretében sorakozunk majd fel a közrend és a közbiztonság helyreállítása érdekében. Mert Magyarországon minden állampolgárt egyformán megilleti az élethez és a közbiztonsághoz való joga!  Ezért mi nem hátrálunk!
Zoom
Nem ijedünk meg a jogvédőknek álcázott hordavezérektől, „aranyfukszos” drogbáróktól és az önmagát velük egy platformra helyező, cigány szavazatokért esdeklő, fideszes Pócs János fenyegetőzésétől sem.
Nekünk a hazánk számít, és ebben a tarthatatlanná vált helyzetben most a jászsági honfitársaink élete a tét! Mi a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjaival ott leszünk július 25-én, 15 órakor Jászapátin a Vásártéren!
Most jött el az idő! Mutassuk meg, hogy mi a normális életet élő magyarok vagyunk többségben, és nem a 7-es BMW-ből az öklüket rázó bűnözőké a hazánk!
Rád is számítunk, mert együtt tudjuk megvédeni a gyermekeink jövőjét, és ha összefogunk, akkor a Jászságban is győztesek leszünk! A magyar szív és a nemzeti lobogó erejével, július 25-én!
Rendet és biztonságot a Jászságban!
László Attila
Magyar Önvédelmi Mozgalom