2021. szeptember 27., hétfő, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:00 Beadták az első kísérleti Covid-gyógyszert Magyarországon10:37 Nagyot léptek előre a fejlődésben a németek: már "transznemű" képviselőik is vannak a Bundestagban09:58 Számot vetettek a lengyelek: óriásit buktak, sokba kerül az uniós tagság - a magyar helyzet még súlyosabb09:47 Erős földrengés volt Kréta térségében09:35 20 beteg halt meg a hétvégén, 1183 új fertőzöttet találtak09:05 Még ők is alig akarták elhinni: a kommunisták nyerték a grazi önkormányzati választást08:23 Csak a Mi Hazánk támogatta a kötelező oltás elleni tüntetést Miskolcon08:03 Chilében is ráébredtek, hogy nem jó ötlet szélesre tárni a kapukat a migránsok előtt07:46 Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén07:32 Jól eltiltották a visszavonult német kerékpárost07:22 Szeretnél jobban látni közelre? Itt a zseniális többfunkciós olvasószemüveg (x)07:08 Orrhosszal nyertek a szocik, de az álkeresztény-demokraták is szeretnének kormányt alakítani Németországban06:56 Háromnapos fiesztát kínál Villányban a hagyományos őszi borfesztivál06:39 Mentesíti a brit kormány a versenyszabályok alól az üzemanyag-forgalmazókat06:26 San Marinóban törvényesítették az abortuszt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Programajánló :: :: Hozzászólások

Hiába tiltatná be az MSZP, a Momentum és 52 másik szervezet, erődemonstrációt tart ma a Mi Hazánk

A cigánybűnözés ellen tart erődemonstrációt Jászapátiban július 25-én a Mi Hazánk, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom, hiába követeli a gyűlés megtiltását az MSZP, a Momentum és 52 másik szervezet antidemokratikus módon. Az MSZP már megmutatta a Gyurcsány-kormánya idején, hogy fojtja vérbe a szabadságjogokat a rendőrség felhasználásával is, a „jogvédő” szervezetek tiltakozása most hasonlóan álságos - írja közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke. Alább a folytatás.
A rendpárti gyűléssel szemben ellentüntetést jelentett be Jászapáti Roma Nemzetiségi Önkormányzata. Szerte az országból mozgósítják, sőt a választásokhoz hasonlóan szállítják is a cigányokat az ellentüntetésükre, melyet a rendőrség tudomásul vett. A korábban még Jászapáti Cigány Kisebbségi Önkormányzat nevet viselő, de ma már magukat nem kisebbséginek érző szervezettel szemben azt üzeni a Mi Hazánk: nem lehetünk cigányország! Magyarország a magyaroké! A cigányság népességrobbanásával, generációnkénti megduplázódásukkal, a megélhetési gyermekvállalással párhuzamosan fokozódik a cigánybűnözés is, mely ellen zéró toleranciát, csendőrséget, szibériai bérrabtartást és hasonlóan markáns javaslatokat fogalmaz meg a Mi Hazánk Mozgalom.
Zoom
Viszont csak statikus demonstrációt engedélyezett a rendőrség a Mi Hazánk, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom számára július 25-én 15 órára Jászapáti Vásárterére, betiltva a rendpárti felvonulást a cigánybűnözők érzékenységére hivatkozva minden útvonalon. Láthatóan létrejöttek a gyülekezési no-go zónák hazánkban, ahol nem lehet felvonulni a közbiztonságért, mert az a cigánybűnözőket zavarja. Sőt több statikus bejelentésünkre is tiltással válaszolt a rendőrség, a magunkfajtákat csak a külvárosba engedve, a fideszes polgármester hivatalának közelébe nem. A tiltások Pócs János, a Fidesz országgyűlési képviselőjének nyomására történtek, akinek a kádári időket idéző Facebook-bejegyzése szerint a városközpontban nem tűrhető meg egy ilyen demonstráció. Jellemző, hogy a cigányok városközpontban megtartható rendezvényével szemben nincs fenntartása a Fidesz képviselőjének.
A fideszes polgármester pedig a rendőrséggel a polgármesteri hivatalhoz való vonulás betiltása előtt néhány órával közölte, hogy a két nappal korábban bejelentett tüntetés helyszínét egy hónap múlva, épp a tüntetés előtt „bizonytalan ideig munkálatok elvégzése miatt” lezárja, ami hivatali hatalmával való visszaélés.
A Jászság fővárosának önkormányzati képviselőjeként, a Mi Hazánk jászsági választókerületi elnökeként Dobrán Gyula és a Mi Hazánk Jászapáti Szervezete hívására, segítségkérésére vállalunk vasárnap szolidaritást a Jászság nyugodt életre vágyó, megfélemlített lakosságával alapításkori jelszavunk szellemiségében: minden magyar felelős minden magyarért!
 Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready