2021. szeptember 27., hétfő, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:36 Játékpisztollyal raboltak a Gellért-hegyen a "fiatalok"11:16 Erős földrengés volt Kréta térségében11:00 Beadták az első kísérleti Covid-gyógyszert Magyarországon10:37 Nagyot léptek előre a fejlődésben a németek: már "transznemű" képviselőik is vannak a Bundestagban09:58 Számot vetettek a lengyelek: óriásit buktak, sokba kerül az uniós tagság - a magyar helyzet még súlyosabb09:35 20 beteg halt meg a hétvégén, 1183 új fertőzöttet találtak09:05 Még ők is alig akarták elhinni: a kommunisták nyerték a grazi önkormányzati választást08:23 Csak a Mi Hazánk támogatta a kötelező oltás elleni tüntetést Miskolcon08:03 Chilében is ráébredtek, hogy nem jó ötlet szélesre tárni a kapukat a migránsok előtt07:46 Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén07:32 Jól eltiltották a visszavonult német kerékpárost07:22 Szeretnél jobban látni közelre? Itt a zseniális többfunkciós olvasószemüveg (x)07:08 Orrhosszal nyertek a szocik, de az álkeresztény-demokraták is szeretnének kormányt alakítani Németországban06:56 Háromnapos fiesztát kínál Villányban a hagyományos őszi borfesztivál06:39 Mentesíti a brit kormány a versenyszabályok alól az üzemanyag-forgalmazókat
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

MÖM: többen a cigányok bosszújától féltek Jászapátiban

A Jászságban nemcsak az őshonos magyar lakosságnak, de a cigányságnak is elege van az uszító és felforgató tevékenységet folytató önjelölt kisebbségi vezetőkből - írja a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) hírszolgálata. Alább a folytatás.
Tegnap délután Jászapátin a nagy médiaháttérrel beharangozott kisebbségi ellentüntetésen mindössze csak 60-70 fő gyűlt össze (akik közt - a médiában megjelenő fényképek alapján - több drogos bűnöző is jól látható), amely egyértelműen alátámasztja a cigányság többségének elhatárolódását a provokatív hangadóktól.
Mindeközben a Mi Hazánk Mozgalom és a társzervezetek rendezvényén, a Vásártéren több mint ötszáz, egyes becslések szerint közel ezer demonstráló gyűlt össze annak ellenére, hogy a közbiztonság helyreállításáért meghirdetett demonstrációra nagyon sokan nem mertek elmenni a fenyegetések és a beígért bosszú miatt.
Zoom
Ezt az információt erősíti meg az alábbi üzenet is, amely Jászapátiból érkezett a MÖM vezetőjéhez, László Attilához. Természetesen a fenyegetések miatt név nélkül tesszük közzé:
„Szia! Több magyar elment volna Jászapátiba, de utána meg a cigányok rájuk támadtak volna az utcán, meg bárhol. Sok sikert kívánunk és minden tiszteletünk a Mi Hazánk Mozgalomé és azoké, akik támogatják a bűnözés megállítását. Sok sikert kívánunk!”
A jászsági emberek egységesen rendet akarnak, és az ott élő lakosság döntő többsége, etnikai hovatartozásától függetlenül elhatárolódik a szélsőséges, magyargyűlölő kisebbségi vezetőktől és pártoktól.
Rendet és biztonságot a Jászságban!
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready