2021. szeptember 29., szerda, Mihály, Kapolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:46 Johnson: nem a bevándorlás kínálja a megoldást az ellátási problémákra21:32 Megközelítette a 75 százalékot a felnőttek átoltottsága Németországban21:16 Megkezdődött a párizsi iszlamista merényletek túlélőinek és tanúinak meghallgatása20:57 A német államfő már arról beszél, hogy nem az emberek bevándorló hátterűek, hanem maga az ország bevándorló hátterű20:35 A WHO jóságos alkalmazottai is ráfanyalodtak a kongói lányokra-nőkre az ebolajárvány idején20:17 A román kormány 10 százalékos nettó minimálbéremelést javasol január 1-től19:46 Csak felfüggesztettet kapott hűtlen kezelésért egy volt fideszes polgármester - mégpedig "időmúlás miatt"19:09 Csökkentenék az orvosilag nem indokolt terhességmegszakítások számát Kínában18:43 A román képviselőház elutasította a bejegyzett élettársi kapcsolatokról szóló tervezetet18:12 Horvátországban kötelező lesz a védettségi igazolás az egészségügyi és szociális intézményekben17:36 Állam elleni bűncselekmény elkövetésével is meggyanúsították Postáékat17:11 Ismét Pócs János egyik elvadult "házikutyája" rabolt Jászapátin16:58 Őrizetbe vették, de szabadon is engedték a Rutte elleni támadás előkészítésével gyanúsított újmuszlim tanácsost16:33 Üzemanyagkáosz az Egyesült Királyságban: a pánikoló britek azt sem nézik, mit tankolnak autóikba16:15 Megdobta Macront egy tojással, kényszerkezelés alá helyezték
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Setétségbe borult a Mi Hazánk irodája

Mialatt a magyarok Jászapátiban tüntettek a cigánybűnözés ellen, a cigányok, pontosabban az "Idetartozunk Egyesület tagjai és más civilek" ugyanebben az időben a Mi Hazánk Mozgalom VIII. kerületi irodája előtt gyűltek össze, hogy - legalábbis a Mérce nevű marxista lapocska megfogalmazása szerint - tiltakozzanak az egyre erősödő gyűlöletpolitika ellen. Most mit mondjunk erre? Még mindig jobb, mintha a jászapáti tüntetés résztvevőinek házát pakolták volna ki... Alább olvasónk fotói és a szélsőbalos lapocska sirámai a "Setét-szeánszról".
(A helyesírási hibákat és a romázást is bennehagytuk, ezért olvasóink elnézését kérjük.)
Zoom
Azt már megszokhattuk, hogy csak rongálni tudnak
Zoom
Zoom
Az Idetartozunk Egyesület elnöke, Setét Jenő tegnap este osztotta meg Facebookon annak az 52 roma és nem roma szervezetnek a listáját, amelyek péntek délután jelezték: tiltakoznak a Mi Hazánk rasszista megmozdulása ellen. A szervezetek eredetileg a szélsőjobboldali demonstráció betiltását követelték, ez nem valósult meg teljes mértékben, a jászberényi rendőrkapitányság csak a vonulást tiltotta meg, a statikus demonstrációt nem.
Zoom
Jóarcú, demokráciaféltő demonstrálók tömege
A tiltakozókhoz ma reggel a Budapest Pride is csatlakozott: ők felszólították a rendőrséget, hogy minden tőlük telhetőt tegyenek meg a jászapáti roma lakosság védelmében, és habozás nélkül, azonnal és és határozottan lépjenek fel a szélsőjobboldali tüntetőkkel szemben abban a pillanatban, amint átlépik a gyülekezési törvény biztosította békés kereteket.
A budapesti tüntetés szervezői azzal kezdték, hogy elmondják: tiltakoznak az ellen, hogy Jászapátiban a rendőrség látszatintézkedései mellett meg lehet tartani a mai demonstrációt.
„Mi innen is üzenjük, hogy szolidárisak vagyunk a Jászapáti roma közösséggel, Jászapáti minden lakosával és határozottan tiltakozunk a mai gyűlöletkeltő, uszító demonstráció ellen!”
Zoom
Ez a fess, bizalomgerjesztő legény lenne Setét Jenő
Ezután Setét Jenő, az Idetartozunk elnöke szólalt fel, aki arra bíztatta az résztvevőket, skandálják el a tüntetés jelmondatát: „senki nincs a törvény felett!”
„Meg kell ezt mindenkinek tanulnia. Ez vonatkozik polgárra, civilre, dolgozóra, katonára, időnként miniszterelnökre, de leginkább tudomásul kell vennie ezt a tiltást a hazai szélsőjobbnak is”
-tette hozzá.
Setét elmondta: a romáknak elegük van abból, hogy 15 éve szélsőjobboldali alakulatok megjelennek közösségeikben minden választási kampány közeledtével, és egyetlen politikai üzenettel próbálnak kampányolni: az úgynevezett „cigánybűnözéssel”.
Zoom
Zoom
Zoom
Setét hozzátette: azért is büszke a magyar roma mozgalomra, mert az nem vonult soha senki ellen, nem látogattak el egy bűnelkövető házához sem és nem firtatták egyetlen bűnelkövető származását sem.
Az elnök bejelentette azt is: az Idetartozunk Egyesület szervezésében új mozgalmat indítanak az egyre erősödő gyűlöletpolitika ellen, amelyhez összesen eddig hetven szervezet csatlakozott.
Azt a jópofa húzást már mi tesszük hozzá, hogy a mi hazánkosok az ellenük irányuló cigányszeánsz résztvevőinek az alábbi poszterrel kedveskedtek az iroda ajtaján:
Zoom
Zoom
(Kuruc.info)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready