2021. szeptember 24., péntek, Gellért napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:39 Orosz lap: nincs összefüggés a permi nyomozó öngyilkossága és az egyetemi ámokfutás között19:05 Illegális telepesfalu ellen tüntetett a palesztin, agyonlőtték a zsidó megszállók18:40 Szabadon engedték a volt katalán elnököt, de Szardínián kell maradnia18:35 Öten meghaltak balesetben Abonynál18:11 "A kézlevágás szükséges a biztonság érdekében" - a tálibok már csak azt vizsgálják, nyilvánosan kell-e végrehajtani17:41 Karácsonynak nem fér bele az integetés17:20 ORFK: egy hét alatt több száz intézkedés történt vezetés közbeni mobilozás miatt16:42 A torzó16:05 Schiffer: Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja15:15 Műlábat rabolt az okos néger, majd a fejére kötözve sétáltatta14:48 Az amerikai kontinens legrégebbi ismert emberi lábnyomait fedezhették fel Új-Mexikóban14:04 Elkeseredésében spammelni kezdett a Jobbik13:50 Az már rendben van, ha a munkáltató írja elő a kötelező oltást?13:27 Európai Bordalfesztivál kezdődik Baranyában12:35 Nyilvánosságra hozták a biztonsági kamerák felvételeit a Kapitólium ostromáról
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A Ringier viszi tovább a Ringier-Axel Springer vegyesvállalat kelet-európainak nevezett médiaüzletét

Lengyelországra összpontosítja kelet-európai médiaüzletét az Axel Springer, a Ringier médiacéggel létesített vegyesvállalatnak a többi kelet-európai piacon folytatott médiaüzletét pedig a Ringier viszi tovább - jelentette be szerdán az Axel Springer és a Ringier.
A vegyesvállalatnak a magyar, szerb, szlovák, valamint a három balti államban folytatott médiaüzletét a Ringier, a lengyelországit pedig az Axel Springer és a Ringier vegyesvállalata viszi tovább.
A Ringier Axel Springer Media AG 2010 júliusában alakult meg a svájci Ringier AG és a német Axel Springer SE közös vállalataként. A cég mintegy kétszáz digitális és nyomtatott médiatermékével, valamint 3100 alkalmazottjával az egyik legnagyobb kelet- és közép-európai médiacégnek számít.
"Növekedési stratégiánk keretében a legnagyobb piacainkra összpontosítjuk tevékenységünket. A média üzletágban beruházásaink súlypontját a német, az amerikai és a lengyel piacokra helyezzük" - közölte a bejelentés alkalmából Jan Bayer, az Axel Springer média üzletágának igazgatója.
Az Axel Springer részesedés kivásárlásával a közös vállalatból a Ringier folytatja növekedési és beruházási offenzíváját a kelet-európai digitális médiapiacon. További beruházásokkal tervezi megerősíteni például médiapiaci jelenlétét Romániában és Bulgáriában is.
A közös vállalat médiaüzletének az átvétele a Ringier modern technológiát képviselő médiapiaci befektetőként a térségben vállalt hosszú távú elkötelezettségét támasztja alá - idézi a bejelentés Mark Waldert, a Ringier vezérigazgatóját. A közlemény szerint a Ringier nagy üzleti lehetőségeket lát a digitális sportmédia üzletágának a kibontakoztatására a magyar, a szerb és a szlovák piacon.
Az Axel Springer közös vállalatban tartott részesedésének az átvételére és a tranzakció lezárására az illetékes versenyhatóságok engedélyével 2021 folyamán kerülhet sor. A tranzakció pénzügyi részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra szerdai közös bejelentésükben.
(MTI)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready