2021. szeptember 24., péntek, Gellért napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:08 Van grafén az oltásban? Okozhat terméketlenséget? Mind meghalunk rákban? - A Vérnyúl-sorozat befejező része19:39 Orosz lap: nincs összefüggés a permi nyomozó öngyilkossága és az egyetemi ámokfutás között19:05 Illegális telepesfalu ellen tüntetett a palesztin, agyonlőtték a zsidó megszállók18:40 Szabadon engedték a volt katalán elnököt, de Szardínián kell maradnia18:35 Öten meghaltak balesetben Abonynál18:11 "A kézlevágás szükséges a biztonság érdekében" - a tálibok már csak azt vizsgálják, nyilvánosan kell-e végrehajtani17:41 Karácsonynak nem fér bele az integetés17:20 ORFK: egy hét alatt több száz intézkedés történt vezetés közbeni mobilozás miatt16:42 A torzó16:05 Schiffer: Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja15:15 Műlábat rabolt az okos néger, majd a fejére kötözve sétáltatta14:48 Az amerikai kontinens legrégebbi ismert emberi lábnyomait fedezhették fel Új-Mexikóban14:04 Elkeseredésében spammelni kezdett a Jobbik13:50 Az már rendben van, ha a munkáltató írja elő a kötelező oltást?13:27 Európai Bordalfesztivál kezdődik Baranyában
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, LMBTQP+ :: :: Hozzászólások

Hazafiak az aberrációval büszkélkedőkkel szemben

Az idei Budapest Pride felvonulás sem múlt el a nemzeti ellenállás tiltakozó demonstrációi, akciói nélkül.
Zoom
A menethez legközelebbi szervezett tüntetés a Szabadság híd pesti hídfőjénél a Fővám téren volt, ahol több – a témában az elmúlt években is együttműködő – nemzeti szervezet és közéleti személy szólalt fel és tiltakozott az elvonuló "pride-olók" ellen.
Az aberrált menet elleni Fővám téri tüntetésen elhangzott beszédek összefoglalója
Ha a YouTube esetleg törölné, akkor itt is megtekinthető:
A deviánsok vonulását a Szabadság híd budai hídfőjénél újabb hazafias ellendemonstráció fogadta, ahol a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Mi Hazánk Ifjai óriási transzparenseken hirdették a normalitás álláspontját.
A HVIM videója a Pride elleni tiltakozásukról
A Döbrentei téren Erzsébet királyné szobránál az életvédők tiltakoztak a mindent elfedő LMBTQ-propaganda ellen. Majd a Tabánba érve a vonulókat az Identitás Generáció frappáns akciója fogadta.
Az IG akciója Rácz fürdő tetején
Végül az aznapi normalitáspárti demonstrációkat a hívő keresztények által a Deák téren az “Isten szerinti családért” szervezett rendezvény zárta.
Keresztények a Pride ellen 2021
Továbbá volt még egy LMBTQP elleni plakátakció is Budapest utcáin, melyet ismeretlen normalitáspártiak csináltak.
Zoom
Tudatébresztgető plakát Budapesten
Láthatóan számos tiltakozó demonstráció kísérte az idei köcsögbüszkélkedést, melynek megtartását dr. Gaudi-Nagy Tamás a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, Európa-jogi szakjogász szerint a módosított Alaptörvény és Gyermekvédelmi törvény miatt idén már engedélyezni sem szabadott volna.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás a Hír TV-ben
A Magyar Jelen készített még egy – az emlékezetes Turul TV-s videóhoz hasonló – kiváló tudósítást a Pride résztvevőiről, mely rendkívül jól mutatja, hogy lényegében mentális sérültek gyülekezetéről beszélhetünk.
A Magyar Jelen megkérdezte az elmeroggyantakat
Fontos még megjegyezni, hogy a Gyermekvédelmi törvény alapján kiskorúakat kivinni az ún. Pride-ra megvalósíthatja a Btk. 208. §-ba ütköző “kiskorú veszélyeztetése” törvényi tényállást, amely 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.
Ennek ellenére több, mint 30 kisgyerekről van fénykép a Hunhír remek cikkében, akiket az agybuggyant szüleik kicipeltek a deviáns magamutogatásra.
Zoom
(AntiGender nyomán)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready