A Demokratikus Koalíció szövetséget kötött a legutóbb súlyos gazdasági bűncselekményekért börtönbüntetésre ítélt - de már szabadult - Kolompár Orbánnal. Így viszont a baloldali szövetségi rendszerbe tartozó Jobbik is egy platformra került azzal a cigánybűnözővel, akit eddig háromszor ítéltek el orvhalászatért, garázdaságért és gazdasági bűncselekményért is.
Zoom
Fotó: Kolompár Fb-oldala
Világosan kiderült, ahogy a Fidesz Farkas Flóriánnal, úgy a balliberálisok Kolompár Orbánnal próbálják besöpörni a no-go zónák lakóinak szavazatait. Ezért van az, hogy a no-go zónák terjedését sem a Fidesz, sem a balliberális kormányok nem akarták soha megállítani, hiszen itt egyre növekvő létszámú, könnyen befolyásolható választópolgári réteg él, akiket ezen "cigányvezetők" segítségével szeretnének becsatornázni magukhoz.
A választók előtt 2022-ben két választási lehetőség lesz: marad az elmúlt harminc év politikai váltógazdálkodása, a Farkas Flóriánnal felálló Fidesszel és a Kolompár Orbánt soraiban tudó balliberális tömbbel, vagy valódi ellenzékként az Országgyűlésbe jut a Mi Hazánk Mozgalom, amelynek polgármesterei már bizonyították, hogy korrupció nélkül, tisztességesen is lehet vezetni településeiket - írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.