A Zsidesz valódi arca: összefogás a legszélsőségesebb cionrasszistákkal a magyarok ellen. Ez országosan is régóta működik, csak álcázzák. Több mint száz ember gyűlt össze a XIII. kerületi Hollán Ernő utcában annak a jegyirodának a bejárata előtt, amelyre április 1-jén hajnalban Molotov-koktélt dobtak, mert pár nappal előtte nem szolgáltak ki magyarsága miatt egy fiatal lányt. A diszkrimináló Broadway iroda melletti tüntetést egy kerületi zsideszes képviselő szervezte. A rendőrök mozgósorfalat alkotva szorították ki mindkét csoportot a környékről.


A jegyirodára azok után dobtak Molotov-koktélt, hogy március 20-án az iroda alkalmazottja lemagyarozott egy vásárlót, mert az Hungarica koncertre kívánt jegyeket vásárolni. Az ügyet a Kuruc.info robbantotta ki, néhány napra rá szerkesztőségünkbe érkezett levélben vállalta magára az akciót a Magyarok Nyilai nevű hazafiakból álló szervezet.
Úgynevezett flashmob, vagyis villámcsődület keretében előbb a Jászai Mari téren gyülekeztek a szélsőséges zsidó jegyiroda ellen tiltakozók. A Fidesz nem a magyarsága miatt meghurcolt leány, hanem a cionista-cigányfajvédő jegyiroda mellé állt, összefogva az SZDSZ-Új Degenerációval és más szélsőséges zsidó szervezetekkel.

Tomcat és Blogin érkezik elöl

A magyarellenes demonstrációt Szabó György (és nem Győző, mint tévesen írtuk korábban), a XIII. kerületi önkormányzat fideszes, ám közismerten izraelita, magyarellenes képviselője szervezte. Kérdés, hogy mi ellen tiltakoztak, hisz Tomcaték pusztán Kárpátia jegyet akartak venni a boltban. Vagy mit gondoltak, hogy nyilvánosan felgyújtják az irodát?
Várjuk Szabó György telefonszámát és lakcímét a szerk@kuruc.info -ra! 
Így majd olvasóink is megkérdezhetik, vajon miért nem emelte fel a hangját a fideszes politikus, amikor egy magyar lányt különböztettek meg hátrányosan, fasisztáztak és magyaroztak le, majd dobtak ki az üzletből? Ha egy zsidót vágtak volna ki azzal a körítéssel, hogy te büdös zsidó, nem szolgálunk ki, vedd meg a kóser dolgaidat a cionista barátaidnál, vajon akkor is hallgatnának-e? Inkább hason csúszva menne az egész Fidesz-vezérkar a Dohány utcai zsinagógába. Ez sem kettős mérce, mi? Elég megdöbbentő, hogy a mi hazánkban a magyarok jogaira tesznek magasról.

Lelkes antifasiszták - Fidesz hívószóra

Az SZDSZ-es Fideszes: Szabó
Mint az MTI-nek elmondta, azzal a céllal, hogy „a fasiszta kisebbséggel szemben” megmutassák, hogy sokkal többen vannak. Többen is voltak, ugyanis cigányokat senki sem látott a környéken, így ki mertek merészkedni a nagy antifasiszták. A nagy létszámban kivonult rendőrök többször felszólították a tömeget, hogy tegyék szabaddá az utat, mivel az emberek teljesen megtöltötték a kereszteződést. A spontán akció abbahagyására a rendőrség többször felszólított, Szabó is arra kérte a magyarokra csődített baloldali, szocionista és fideszes csürhét, hogy térjenek haza.

Tomcaték felülről veszik - várjuk a felvételeket!

A magyar fiatalok, akiknek száma megközelítette a százat, a Jászai Mari térről szintén a jegyiroda elé vonultak, ahol szóváltásba keveredtek a baloldalt védelmező fideszesekkel. A kivezényelt fideszes birkák +zsidógyerekek azt skandálták, hogy „nácik haza!, míg a magyar ifjak helyesen azt válaszolták: „itthon vagyunk!”. A rendőrök sorfalat álltak a két csoport között, hogy megakadályozzák az atrocitást. Majd mozgósorfalat alkotva szorították ki a tömeget.

Kiszorították a tömeget

A hazafiak Kárpátia jegyet akartak venni - úgy látszik, már ezt is tilos

(MTI-s szenny korrigálva, Képek: HVG)
Kapcsolódó cikkek: