A rendőrség minden rendelkezésére álló nyomozási módszerrel és eszközzel keresi a kemecsei támadót, Gyöngyösi Attila hencidai lakost, írják honlapjukon, alább a folytatás.
Zoom
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya hatáskörébe vonta a büntetőeljárást, amelyet 15000/57/2022. bűnügyi számon folytat maradandó fogyatékosságot okozva, különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt Gyöngyösi Attila hencidai lakos ellen.
A férfi 2022. február 5-én este Kemecsén, különös kegyetlenséggel bántalmazta volt barátnőjét, aki annak következtében maradandó fogyatékosságot okozó sérüléseket szenvedett. A férfit barátai vitték el személygépkocsival Hencidáról Kemecsére, ahol különváltak, amíg ő felkereste áldozatát. A bűncselekmény elkövetése után ismét beült ismerőseinek gépkocsijába, együtt indultak vissza Hencidára, de csupán Nyírturáig jutottak, ott elfogyott az üzemanyaguk. A beszerzett adatok szerint a nyírturai benzinkúttól Gyöngyösi Attila egyedül, gyalog indult tovább a 403-as út mentén a 41-es számú főút irányába. A körözött férfi azóta szökésben van, jelenleg is ismeretlen helyen tartózkodik.
Gyöngyösi Attila ellen elfogatóparancs van érvényben, a Magyar Rendőrség körözési toplistáján az 50 legkeresettebb körözött személy között szerepel.
A rendőrség mindent megtesz az elkövető felkutatása és elfogása érdekében. A felderítő munka eredményességéhez kérjük az állampolgárok segítségét is.
Jelentkezzen, aki ismeri a férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy hollétéről érdemleges információval rendelkezik. Jelentkezhetnek személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.