Határozott vezér vagy Orbán II.?
El-Qró kiszivárgott beszédének alpári stílusán is túlment Tomcat és Blogin, ráadásul nemcsak a zsidók kiirtását szorgalmazta, hanem a komcsik ötéves gyermekeinek felakasztását is - jobbikos forrásból érdeklődésünkre ennyit tudtunk meg arról, ami a párt holdudvara által szervezett I. Szögedi Magyar Majális színpadán történt. Vona Gábor ezután visszamondta a Jobbik meghívását a budapesti majálisra, ugyanakkor nem vitte a nyilvánosság elé az ügyet, a bombagyárosok viszont sajnos igen. Más forrás szerint Vona valóban gyáván és polkorrekten viselkedett a showműsorban, még a cigótémához sem mert hozzászólni, részletek itt.
Az I. Szögedi Magyar Majális pénteki napján előbb Morvai Krisztina és Vona Gábor folytatott nyilvános beszélgetést a színpadon, majd Tomcaték következtek, akik spontán részvételre kérték a Jobbik elnökét is. Vona eleget is tett a felkérésnek, így az asztalhoz ült velük. Hogy eddig vállalhatónak tartotta őket, azt jelzi az is, hogy a Jobbik és a Magyar Gárda korábban csatlakozott a Hollán Ernő utcai tüntetéshez, sőt a Bombagyár hivatalos meghívást, fellépési lehetőséget kapott a párt központi (óbudai) majálisán is.
Vonának azonban hamar arcára fagyott a mosoly. A szegedi színpadon nem igazán tudta felvenni Tomcaték polgárpukkasztó stílusát az egyébként fiatal, dinamikus politikus (más forrás szerint végig gyáván hallgatott, noha egy showműsorról van szó). Pontosabban inkább emberileg nem tudta vállalni az amúgy is kirekesztett Vona pl. azt, hogy a kommunisták ötéves gyermekeit is fel kellene akasztani. Vona zavarba került a színpadon, elvégre az "elhatárolósdi" nem az ő módszere. Csak a műsor végén, személyesen nekik mondta meg, hogy ezt a Jobbik már nem tudja vállalni, ezért nem szeretné, ha szombaton fellépnének a Jobbik fővárosi színpadán (Ez a cenzúra mindenképpen felháborító, akármit mondtak Tomcaték. Vona nem tagja a Bombagyárnak, így akárhol lépnek fel, nem kell felelősséget vállalnia értük. A komcsik és cionisták pedig lelkifurdalás nélkül irtják közvetlenül és közvetve gyermekeinket 60 éve immár. Az ellenség sohasem határolódik el, sohasem zilálja saját táborát. Vona viszont nem először tesz ilyet, noha a választók a férfias határozottságot szeretik, nem a cionista játékszabályokhoz alkalmazkodó önleszalámizást. Arról most ne is beszéljünk, hogy a Bombagyár kitiltásával hány szavazót veszíthet a taktikázgató, a PC-hez igazodó politikus - a szerk). Az "elhatárolódom" és ennek más szófordulatait viszont még ekkor sem használta. Akkor állítólag a bombagyárosok is bevallották neki: nem így akarták, de így sikerült.
A Kuruc.info sajnálja, hogy a Bombagyár a nyilvánosság elé vitte az ügyet (írása alább), ráadásul a letiltás valódi okát nem említve. Ugyanakkor bízunk benne, hogy az eset - kiéleződés helyett - hamar elfelejtődik. A fentiekhez hasonló vélemények még hírportálunkon is ritkán jelennek meg, persze itt nincsenek tabuk: ezúton vitát is nyitunk róla, hogy válhat-e hasznos tagjává a magyar nemzetnek egy kommunista ötéves gyermeke. Indulásként ne is menjünk olyan messze: a Magyar Gárda főkapitánya ma már nem élne, de ha kiterjesztjük e tisztogatást a zsidókra is, akkor Tomcat esetleges gyermeke is lámpavason végezné...
Kuruc.info

Bombagyár felvétel ma (szombaton), a Jobbik-majális mellett


Kedves Olvasóink!
Péntek délutánig úgy volt, hogy a Bombagyár holnap (ma), azaz május 3-án fellép a Hajógyári szigeten rendezett Jobbik-majálison. Szerkesztőségünk két tagja saját költségén Szegedre utazott, hogy a helyi Jobbik-rendezvényen meghívásra élő Bombagyár-felvételt tartsanak. Mivel kulcsfontosságúnak tartjuk a nemzeti oldal szervezeteinek összefogását, a nemzeti értékekkel kapcsolatos felvilágosító munkát, ezért vállaltuk az összesen ötórás vonatutat és minden vonatkozó terhet.
Köszönjük a helyszínen minket nagy szeretettel fogadó szegediek gratulációit, illetve az adás utáni kézfogásokat, biztatásokat. Sajnos az adást nem publikálhatjuk (De publikálhatjátok, senki sem tiltja, sőt a Kuruc.info követeli a felvétel nyilvánosságra hozatalát, a jobboldalon végképp nem lehet helye effajta húzásoknak - a szerk.), a holnapi (mai) majálison pedig nem vehetünk részt. Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke az adás után pártja nevében elhatárolódott a Bombagyártól, és szóban visszavonta holnapi meghívásunkat. Elmondása szerint nem tud azonosulni velünk, ami már csak azért tipikusan politikusi pálfordulás a Jobbiktól, mert ők hívtak meg bennünket.
Elfogadhatatlannak és méltatlannak tartjuk, hogy egy rendezvényen, ahol (egyébként miért ne - a szerk.) Szálasi és Hitler arcképével ellátott pólóban sétálgatnak, tőlünk határolódnak el. Felháborító, hogy mindezt úgy, hogy vendégként mindent megtettünk a sikeres műsor érdekében, holott több mint egyórás késéssel, roppant színvonaltalan szervezés és sértő hozzáállás után kellett színpadra vonulnunk. Hihetetlen, hogy a Jobbik vezetője elhatárolódik a nemzeti oldalon a második leglátogatottabb weblaptól (és nyilván olvasóitól is), amely nyíltan hirdette, hogy nincsen helyes választási lehetőség a jelenlegi politikai elit szereplői között, és a Jobbik áll legközelebb elképzeléseikhez.
Most mégis úgy tűnik, a Jobbik Magyarországért Mozgalom a fideszi politikai helyezkedés szintjén próbálja pozicionálni magát. Mindez érthető is lenne, ha egyértelmű állásfoglalásuk ez lett volna, de a hirtelen pálfordulásuk számunkra a szélkakasok korát jelenti, melytől tudtunkkal a Jobbik éppen elszakadni próbál. Annak azonban mindenképpen örülünk, ha húsz-huszonötezres olvasótáborunkra a Jobbiknak nincs szüksége, hiszen olyan szavazóerő áll mögöttük.
A Bombagyár tehát nem fog megjelenni a Jobbik színpadán. De hogy ne okozzunk nektek csalódást, pár száz méterrel arrébb, saját hangosítással meg fogjuk tartani e heti adásunk nyilvános felvételét.
Mindenkit szeretettel várunk holnap (ma),
május 3-án (szombaton),12 órakor
a Hajógyári szigeten, a Jobbik-majális közelében.
A felvétel szokás szerint kb. két-két és fél óra hosszú lesz. Ennyi időt élőben még úgysem szerepeltünk, sem a MÖM korábbi, sem a Jobbik mostani rendezvényén. Gyertek el, ha tudtok!