Azonnali hatállyal menesztették a Békés vármegyei általános iskolából a pedofil hajlamú történelemtanárt, akiről a PestiSrácok megírta, hogy egy 13 éves kislánnyal fajtalankodott, és már le is tartóztatták, méghozzá a gyermek apjával együtt. A lap a riport közzététele után több megkeresést is kapott az ügyben, amelyekből további gyomorforgató részleteket tudtak meg "N. Z."-ről.
Zoom
Egyelőre csak ez a kép van a pedofil tanárról, ugye a személyiségi jogok...
Azzal kapcsolatban, hogy a történelemtanár a megalapozott gyanú szerint 13 éves, azaz fiatalkorú lánnyal fajtalankodott, ráadásul a gyermek ellen saját apja is követett el a nyomozás adatai szerint szexuális visszaélést, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság, illetve a Békés Vármegyei Főügyészség is megerősítette, hogy az ügynek két gyanúsítottja van és mindkét férfi letartóztatását elrendelte a bíróság. A rendőrség válaszában azt is leírta, hogy mindkét gyanúsított egy 13 éves gyermek sérelmére követett el a megalapozott gyanú szerint szexuális cselekményt, az egyik gyanúsított pedig a gyermek apja. A PS megkereste az érintett tankerület vezetését is, akik azóta válaszoltak a kérdéseikre:
Az intézményvezető számára 2023. február 7-én vált részben ismertté a bűncselekmény gyanúja, amit azonnal jelzett a tankerületi központ részére. A bűncselekménnyel gyanúsított férfi 2022 szeptembere óta tanított óraadóként, megbízási szerződése azonnali hatállyal felmondásra került 2023. február 7. napján.
A történet több elképesztő részletét helyi forrásaitól tudta meg a lap: egyik informátoruk személyesen érintett, ugyanis közeli családtagjának gyermeke is ebbe az iskolába jár. Másik forrásuk N. Z., vagyis a történelemtanár orosházi múltjára lát rá jobban, személyesen ismeri a férfit. Az általuk közölt információk egy része azóta szerzett belső, de nem hivatalos információk alapján helyi szóbeszéd, meg nem erősíthető. A gyanúsítottak helyzete a teljesebb kép alapján azonban most még súlyosabb, mint eddig gondolható volt.
A Békés vármegyei pedofilbotrányt közelről ismerő forrás szerint a 13 éves áldozat nem a nevelt lánya, hanem vér szerinti gyermeke a szexuális visszaéléssel gyanúsított apának.
Valóban terjed olyan pletyka, hogy az apa ajánlotta fel a gyerekét a történelemtanárnak, de erre vonatkozóan nem merült fel adat. Az édesapa az, aki a bűncselekmény gyanúját bejelentette a rendőrségen. Az őrizetbe vételére azért került sor, mert a fiatalkorú lány kihallgatása során elmondta: saját apja is folytatott vele szexuális cselekményt, méghozzá már évekkel ezelőtt.
Azt egyelőre nem tudni, hogyan került a gyermek a tanár lakására. Úgy tudni, a kiskamasz azt mondta a rendőröknek, ő levetkőzött, Z. bácsi pedig csak nézte őt meztelenül, közben önkielégítést végzett. A 13 éves lánytól a nyomozók megkérdezték, volt-e már szexuális kapcsolata (ennek abból a szempontból lehet jelentősége, hogy megrontásról beszélhetünk-e), mire a gyermek azt mondta, 10 éves kora óta már nem szűz, és saját édesapja avatta be…
Jelenleg mind a két férfi, az áldozat édesapja és N. Z. történelemtanár is letartóztatásban van. Kiderült: már a tanár előző munkahelyén, egy orosházi általános iskolában is felmerültek aggályok a pedagógussal, ott emiatt szűnt meg a munkaviszonya. A lap megkapott több elmentett üzenetet, amelyeket akkoriban küldözgetett egy volt tanítványának. Az a lány a zaklatás idején 15 éves volt. A kimentett beszélgetés képernyőfotóit összevetették N. Z. profiljával: mind a név, mind a profilkép megegyezik, a kép nem szerkesztett. (De sajnos nem tették ezeket közzé, mert a pedofilnak jogai vannak... Nekünk persze nincsenek ilyen gátlásaink, tehát várjuk az említett képeket és minden más adatot az elkövetőkről, de erről majd később.)
Legbelsőbb gondolataimat mondom el most NEKED… Indulhat? Persze talán Te is… – kezdte a tanár a beszélgetést a fiatalkorúval Messenger-üzenetben. Majd elmeséli, mekkora tévedés volt a házassága, és hogyan vált el hét évvel ezelőtt. A kislány vigasztalni kezdi, hogy senki sem tart örökké, és öntene lelket “Z. bácsiba”, aki ettől egyre jobban beindul. A kamasz láthatóan nem is érti sokáig, mi történik. Amikor leesik a tantusz, zavarba jön és szabadulni próbál.
Írhatok Neked erotikus üzeneteket? (köztünk maradjon…) ha nem, semmi gond…
Így folytatja a tanár "úr". És mivel a lány nem érti, megkérdezi, udvarolhatna-e következmények nélkül, mert kedves női lélekre vágyik. Erre a tini csak annyit válaszol, hogy nem lesz következménye, és a további udvarlást, miszerint mennyire hiányoznak tanár úrnak a volt diákok és főleg ő, azzal próbálja hárítani, hogy ez a természetes, hiszen ők “nagyok lettek”, de majd találkoznak az osztálytalálkozón. Z. bácsi nem éri be ennyivel, tovább próbálkozik, egyre konkrétabban:
A héten találkoztam Katival és Csillával az utcán, alig bírtunk elszakadni egymástól, fél órát beszélgettünk – írja. (A felemlített neveket a PS megváltoztatta.) A volt tanítvány már próbálná lezárni az egyre kellemetlenebb beszélgetést, és csak tőmondatban válaszol, miszerint van pár dolog, amit szívesen osztanak meg a régi tanárokkal. Z. bácsi erre fellelkesül:
Meg is döglöm értetek, Értetek… Az erotikust meg úgy értsd: olyan kedvesen, udvarlósan írnék Neked, mintha korod béli lennél. Csajoznék… Nagyon hiányoztok! Hiányzol!
Aztán megkérdezi, meddig mehet el, hogy a lány ne vegye rosszindulatnak. A volt tanítvány azt válaszolja, nem veszi rosszindulatnak, de azonnal átvált magázásba, amit Z. bácsi számon is kér rajta, és tovább édesgeti, próbálja magához édesgetni, elbűvölni az egyre inkább megszeppenő kiskamaszt. Először még arról ír, mennyire szereti, hogyan bújna hozzá, ha a kislány megengedné persze. Innentől bármit ír, kérdez, a lány csak ezt ismételgeti: “Nem tudom”, “Nem tudom”.
És ha megsimogatnám a kis feneked, avagy a kebled? Keltene benned finom érzéseket? Kis vadmacska… Persze el is utasíthatnál, ha kellemetlennek éreznéd. Csak gondold el: összebújva, mély, dörmögő hang. Mélybarna szemek néznének a kis szemeidbe. Kedves pillanat lenne. Ja és mezítláb. A lábujjaink is egymáshoz érnének. Nem zavaró, hogy ilyeneket írok neked?
A kamasz nem válaszol. További noszogatásra már egyértelműen elutasít: nem, nem lenne helyes döntés. De mivel hozzáteszi félszegen, hogy “nem bánt meg Z. bácsi”, amaz felbátorodik és nekifut megint.
Akkor csak képzeletben, virtuálisan megsimogathatom a kis kebleid? Tudom, ez azért már… Tudom… De csak ha kellemesnek, finomnak éreznéd… Hidd el, nekem is furcsa lenne. De persze csak így írásban… Megengednéd? Indítsd be a fantáziád. Bizonnyal semmi sem történik majd, de attól talán el lehet képzelni.
Aztán azt is megkérdezi, ha megcsókolná, ő visszacsókolna-e. És azzal folytatja, hogyan simogatná a melleit, a fenekét, csupa finom szeretettel, de ha nem engedné a lány, akkor sincs semmi baj. “Azért nagy Szeretés!” Ugyan a tini ezután már csak jó éjszakát kíván, a lementett üzenetek szerint még aznap éjjel, sőt, napokig bombázza üzenetekkel Z. bácsi. Először csak a fenti társalgást követően egy órával arról biztosítja, hogy ez csak játszadozás volt, csak játszott a gondolattal, és meg is kapta, amire vágyott. Majd mivel nem kap választ továbbra sem, aggódni kezd, és arra kéri a fiatalkorút, tartsa a diszkréciót, törölje az üzeneteit.
A fentiek jól mutatják: akkor N. Z. már minimum játszott a gondolattal és próbálkozott. Perverziója később, következő iskolájában a folyamatban levő büntetőeljárás alapján tettekig jutott, és a korábbi 15 éves kamasz helyett egy 13 éves akadt a horogra. A történet tökéletesen ábrázolja azt a módszert, hogyan érik el az önként belegyezést a nehezebb sorsú, kiszolgáltatott helyzetű gyermekeknél több sikerrel, hogy aztán beleegyezéses kapcsolatra hivatkozva kerüljék el a büntetőjogi felelősségre vonást. Egyébként ezt a módszert a pedofilok, efebofilok – és nevezzük őket akárminek is – tökélyre fejlesztették, és darknetes pedofilfórumokon oktatóanyagokkal segítik is egymást a módszert elsajátításában.
Z. bácsi Békés vármegyei 13 éves áldozata jelenleg a nagymama felügyelete alatt, már biztonságban van.
És most lássuk, ki az a bizonyos Z. bácsi és a meggyalázott kislány apja!
Szerintünk ugyanis az ilyen aljas bűncselekmények elkövetőinek nem jár a személyiségi jogok tiszteletben tartása, saját maguk iratkoztak ki ebből.
A tanár, "N. Z.", azaz "Z. bácsi": Németh Zoltán Richárd
Született: 1969. 11. 15.
Cím: Orosháza, Rákóczi utca 5. 2/11
Az "apa": Szabó Erik
Született: 1984. 11. 25.
Neki két címe is van: Nagyszénás, Bajcsy Zs. 71., és Hódmezővásárhely, Kisfaludy u. 87.
Várjuk róluk a további információkat, fényképeket, elérhetőségeket! A pedofiloknak nincsenek személyiségi jogaik!
1. frissítés: olvasóink segítségével beazonosítottuk Zozó mestert, a pedofilt
Korábbi kép és egyező születési dátum a myvip-ről:
Zoom
Facebookos fotók - hazafit játszik, miközben gyermekeket ront meg:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
A TV2 és a többi tolvaj figyelmébe: fotó: Kuruc.info
Hamarosan mutatunk képet az apáról is.
2. frissítés: ahogy ígértük, íme az apa:
Zoom
A TV2 és a többi tolvaj figyelmébe: fotó: Kuruc.info
Apuci, az LMBTQP-harcos:
Ezt írja róla a Beol.hu (nem is értjük, miért hagyta el a felesége):
Az apa igencsak feltűnő módon viselkedett a faluban.
A helyiek szerint volt, hogy rózsaszín ruhákat hordott, de megesett, hogy sárga cipőt, lila harisnyát és női sapkát vett magára.
Nem foglalkoztak vele különösebben, egyszerűen csak szexuálisan aberráltnak tartották. Ezzel sem törődtek igazán. Az egyik helybeli úgy fogalmazott: mindenkinek megvan a maga baja, nem szabad beleszólni mások életébe, vannak erre illetékes hatóságok.
Az egyik helyi trafikban arról meséltek, hogy
a fura apa haspólóban, cicanadrágban és női papucsban is kiment az utcára.