A törvényes rendet állítjuk helyre a kommunista utcanevek tilalmát előíró törvény alapján a Horn Gyula sétány utcanévtábláinak eltüntetésével, amit hivatalosan is kezdeményeztünk az illetékes fővárosi kormányhivatalnál, mely válaszában meg is állapította a törvénytelen helyzetet - tájékoztatott Novák Előd, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője, akit az akció miatt mégis igazoltattak a rendőrök, ahogy Vékony Csongort, a párt fővárosi elnökét is.
Frissítés: Brüsszelben is letakarták a pufajkást
Az European Patriots Unite egyesületünk nevében elismerésünket szeretném kifejezni Novák Előd képviselő úr akciója iránt, melyben letakarta a kommunista pufajkás Horn Gyula utca névtábláját - írja a Kuruc.info szerkesztőségének Csíkhelyi Levente, az egyesület ügyvezetője. Alább a folytatás.
Szolidaritásunk jeléül küldöm a mellékelt fotókat, melyben az European Patriots Unite egyesület vezetőiként Brüsszelben, az Európai Parlament Horn Gyuláról elnevezett épületszárnyában letakartuk a pufajkás mellszobrát.
Zoom

Zoom

Zoom
MZP a helyükben valahol Lengyelországban takarta volna le az Arbeit macht frei-t: Márki-Zaynak sikerült egy auschwitzi fotóval emlékeznie a kommunizmus áldozataira