Hát ez az akció sem élt meg olyan hosszú időt! - írja a megtisztított Lutz Gizella-síremlékről képet közlő Nacionalista Zóna.
Mint írják, a "kommunista férgek mögött ott állhat a média és a pénz, de a magyarok többsége okád tőlük. Ezért tart maximum percekig bármelyik akciójuk".
"A vizes csiszolópapír lehozza ezt a festéket, de amit kapni fognak ezért, azt nem" - zárul a bejegyzés.
Olvasónk információja szerint a sírrongáló egyébként nem más, mint az ősmagyar nevű Abd El Rahim Ali, aki - nem mellesleg - a DK ifjúsági tagozatának elnökségi tagja.
Fb-adatlapja ide kattintva érhető el, ha bárki érdeklődni szeretne a sírgyalázás motivációiról.
Zoom
Sírrongáló Ali, a Demokratikus Lendület (Del) elnökségi tagja
Zoom
"Gyerekek, 40 fok felett is járt ma az idő, mégis én voltam a legforróbb" - írta a kép alá Ali
Zoom
Ali szeret mosolyogni
Frissítés: szörnyű fenyegetéseket kapott szegény Ali, a holokauszt-harcos
Ez derül ki a DK keddi közleményéből:
Halálosan megfenyegették a DK ifjúsági szervezetének tagját a Szálasi-emlékhely lefújása miatt, rendőrségi feljelentést teszünk
Kivégzéssel és csonkítással fenyegették meg a Facebookon a DK ifjúsági szervezete, a Demokratikus Lendület aktivistáját, miután fekete festékkel fújta le a nyilas tömeggyilkos, Szálasi Ferenc emlékhelyét a Farkasréti temetőben. A tucatnyi neonáci fenyegetés miatt a DK feljelentést tesz a rendőrségen.
A Demokratikus Koalíció közösségének tagjai mindig és mindenkor kiállnak egymásért, ha egyikünket támadják, akkor mindannyiunkat támadják. Nem fogunk megijedni semmilyen gyáva fenyegetéstől, mert zéró toleranciát képviselünk az erőszakkal és a félelemkeltéssel szemben. A jövőben is minden törvényes eszközzel fel fogunk lépni a náci és nyilas tömeggyilkosok nyilvános kimosdatása, mentegetése, bűneik elhallgatása és relativizálása ellen. Közel egymillió magyar ember halt meg a második világháború és a holokauszt borzalmai során, így Magyarországon egyetlen neonáci vagy nyilas emlékműnek sincs helye.
(Kuruc.info)