Alább olvasható a közleményük:
A Tett és Védelem Alapítvány megütközve szembesült azzal, hogy egy palesztinbarát szervezet gyűlést jelentett be a Külügyminisztérium elé. Magyarország az elmúlt évtizedben következetesen kiállt a magyar zsidóság és Izrael állam mellett. Szemben számos nyugat-európai országgal, ahol ezrek, tízezrek ünnepelték és éljenezték a palesztin tömeggyilkosokat, addig Magyarországon ilyentől soha nem kellett tartani. Ezért a leghatározottabban kérjük a magyar kormányt és a jogkörrel rendelkező szerveket, hogy ne engedélyezzék a zsidó közösségek és valamennyi magát Embernek tartó személy méltóságát súlyosan sértő megmozdulást.
A Tett és Védelem Alapítvány megütközve szembesült azzal, hogy egy palesztinbarát szervezet gyűlést jelentett be a Külügyminisztérium elé. "Állj ki Gázáért és bátor embereiért!" olvasható a meghívóban.
A Hamász terrorszervezet hétvégi támadásai után 1300 lemészárolt ártatlan áldozat, lefejezett csecsemők, elrabolt gyerekek, megerőszakolt nők, meggyalázott holttestek maradtak.
Magyarország az elmúlt évtizedben következetesen kiállt a magyar zsidóság és Izrael állam mellett. Szemben számos nyugat-európai országgal, ahol ezrek, tízezrek ünnepelték és éljenezték a palesztin tömeggyilkosokat, addig Magyarországon ilyentől soha nem kellett tartani.
Ezért kérjük a magyar kormányt és a jogkörrel rendelkező szerveket, hogy ne engedélyezzék a súlyosan sértő megmozdulást.