Keserü Dávid a Mi Hazánk színeiben indul a június 9-én esedékes önkormányzati választáson a kicsivel több mint 1500 lelket számláló, Győr-Moson-Sopron vármegyében található Bakonyszentlászlón. Noha Nyugat-Magyarországon vagyunk, ezen a településen is számos probléma vár megoldásra, a megannyi jellegtelen, megalkuvó módon „függetlenként” rajthoz álló jelölt közül egyedül Dávid vállalja fel hovatartozását, a Mi Hazánk lobogóját.
Dávid kampányát a helyiek pozitívan fogadják, azonban van egy hangos kisebbség, amely agresszivitással megspékelt aggodalommal figyeli Keserü Dávid sikeres kampányát.
A jelölt családját rendszeresen éri atrocitás a helyi cigányság egyes képviselőinek részéről, legutóbb állapotos feleségébe kötöttek bele, amikor az oviba ment kisfiukért, Nimródért.
A szerkesztőségünkhöz is eljutott beszámolóból kiderül, hogy amikor Kati (Dávid felesége) leparkolt a bakonyszentlászlói óvoda előtt, a kiilleszkedett elemek felismerték az autóját, majd amikor kiszállt, megkérdezték, hogy „te vagy-e a Keserü Dávid felesége?” Kati ekkor bátran megmondta a retkeknek, hogy ne fenyegessék a férjét (melyre már több korábbi alkalommal is sor került), akik mindezt úgy reagálták le, hogy ha Keserü Dávid folytatja a tevékenységét, akkor leszúrják őket, és/vagy elvágják a torkukat, valamint inzultálták a 7 hónapos kismamát, hogy tudják, hol laknak stb.
Kati hiába hívta a 112-t, röhejes módon a diszpécser annyit kérdezett, hogy
ő mivel bosszantotta fel a cigányokat, hogy így viselkednek.
Ez ma a Fidesz Magyarországa, ráadásul nyugaton.
A rendőrök végül 72 órára bevitték a tájidegen elemet, azonban ezt is „kalandos úton”, közbenjárással sikerült tető alá hozni itt nem részletezendő eseménysorozat keretében.
Miután rátámadt a kismamára, rákos, nyavalyás kutyának nevezte:
Zoom

Keserü Dávid portálunknak elárulta azt is, hogy egy Baranyai Sándor nevű bűnözőhöz köthető, kiilleszkedett cigány elemek már többször zaklatták a helyi lakosságot. Ebből a legemlékezetesebb, amikor Baranyai a helyi orvossal akart Frontint íratni, majd amikor a sértett mindezt megtagadta, a cigány őrjöngeni kezdett, és szintén torokelvágással fenyegette az orvost.
Zoom
Zoom
Képek forrása: Baranyai Sándor Fb-oldala
Zoom
Dávidék története csak egy a rengeteg közül (még egyszer hangsúlyozzuk: Nyugat-Magyarországon vagyunk!), ugyanakkor rendkívül kevés az olyan hazafi, aki ilyen szinten szembe mer szállni a nemzetünket fenyegető rákos daganattal.
Ezúton is biztatunk mindenkit, hogy merítsenek erőt Keserü Dávid és felesége, Kati példájából, és harcoljanak Magyarországért, nemzetünkért, élőhelyünkért! Mert, ha a filoszemita NER rendszerén, vagy a baloldalon múlik, 60-70 év múlva a rolót is lehúzhatjuk.
(Kuruc.info)
Ui.: A retket vasárnap fogják kiengedni, a nacionalista erők „várni fogják” őt 13:30-tól a bakonyszentlászlói óvodánál.