2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:15 A nagy "roma" rejtély21:10 Litvániában útakadályokat létesítenek a húsvéti ünnepekre bevezetett utazási tilalom kikényszerítésére20:53 A borsodi gyilkost szabadon engedő bírónő elleni feljelentés eredménye: "bűncselekmény hiányában kellett elutasítani"20:36 Újabb bizonyíték a koronavírus antiszemitizmusára: széklettel is képes fertőzni20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre17:21 Mintegy negyven feltételezett fertőzött van a Charles De Gaulle fedélzetén
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Kiengedik Demcsákék maffiózó üzlettársait

Reklám

Elengedik az előzetes letartóztatásból a Demcsák Zsuzsa és férje üzlettársaiként is ismert emberölő Koszi-klán és a Fekete Sereg bűnszövetkezetek tagjait, mivel bűnpártoló törvényeink értelmében három évnél tovább bírósági ítélet nélkül senki ellen nem alkalmazható ez a kényszerintézkedés. A vádlottakat várhatóan házi őrizetbe helyezik. A tanúk megtorlástól tartanak. A Fővárosi Bíróság büntetőkollégiumának vezetője, Frech Ágnes az InfoRádiónak elmondta: már többször kérték a törvény módosítását.
Várhatóan napokon belül felmentik az előzetes letartóztatásból a Koszi-klánként megismert bűnszervezet tagjait - írja a Népszabadság. A büntetőeljárásról szóló törvény egy 1998-as passzusa ugyanis kimondja, hogy bírósági ítélet nélkül senki sem tartható három évnél hosszabb előzetes letartóztatásban.
A gyanúsítottak ellen a többi mellett gyilkosság, zsarolás és pénzszállítók elleni gépfegyveres támadás miatt indult eljárás.
Hazaengedik a "fekete seregként" elhíresült, M. Róbert vezette bűnszervezet legtöbb tagját is. Gyilkosság, zsarolás, védelmi pénzek szedése és más, "maffia-bűncselekmények" sora olvasható a klán ellen benyújtott vádiratban. M. Róbert - a fővárosi éjszakában terjengő szóbeszéd szerint - néhány óra alatt akár ezer, mindenre kapható felfegyverzett alvilági alakot maga köré tudott gyűjteni (innen a szervezet neve).
Most azok, akik az eljárás keretében ellenük vallottak, megtorlástól rettegnek.
A probléma nem új keletű, vannak olyan ügyek, ahol a bírósági eljárás befejezhetetlen az adott időkereten belül, és ugyanakkor nem alkalmazható a vádlottakkal szemben a legsúlyosabb kényszerintézkedés - mondta el az InfoRádiónak a Fővárosi Bíróság büntetőkollégiumának vezetője, Frech Ágnes.
(InfoRádió)
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready