2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Kiengedik Demcsákék maffiózó üzlettársait

Reklám

Elengedik az előzetes letartóztatásból a Demcsák Zsuzsa és férje üzlettársaiként is ismert emberölő Koszi-klán és a Fekete Sereg bűnszövetkezetek tagjait, mivel bűnpártoló törvényeink értelmében három évnél tovább bírósági ítélet nélkül senki ellen nem alkalmazható ez a kényszerintézkedés. A vádlottakat várhatóan házi őrizetbe helyezik. A tanúk megtorlástól tartanak. A Fővárosi Bíróság büntetőkollégiumának vezetője, Frech Ágnes az InfoRádiónak elmondta: már többször kérték a törvény módosítását.
Várhatóan napokon belül felmentik az előzetes letartóztatásból a Koszi-klánként megismert bűnszervezet tagjait - írja a Népszabadság. A büntetőeljárásról szóló törvény egy 1998-as passzusa ugyanis kimondja, hogy bírósági ítélet nélkül senki sem tartható három évnél hosszabb előzetes letartóztatásban.
A gyanúsítottak ellen a többi mellett gyilkosság, zsarolás és pénzszállítók elleni gépfegyveres támadás miatt indult eljárás.
Hazaengedik a "fekete seregként" elhíresült, M. Róbert vezette bűnszervezet legtöbb tagját is. Gyilkosság, zsarolás, védelmi pénzek szedése és más, "maffia-bűncselekmények" sora olvasható a klán ellen benyújtott vádiratban. M. Róbert - a fővárosi éjszakában terjengő szóbeszéd szerint - néhány óra alatt akár ezer, mindenre kapható felfegyverzett alvilági alakot maga köré tudott gyűjteni (innen a szervezet neve).
Most azok, akik az eljárás keretében ellenük vallottak, megtorlástól rettegnek.
A probléma nem új keletű, vannak olyan ügyek, ahol a bírósági eljárás befejezhetetlen az adott időkereten belül, és ugyanakkor nem alkalmazható a vádlottakkal szemben a legsúlyosabb kényszerintézkedés - mondta el az InfoRádiónak a Fővárosi Bíróság büntetőkollégiumának vezetője, Frech Ágnes.
(InfoRádió)
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready