A Jobbik unalmasnak tartja a kommunista tömeggyilkos Szamuely Tibor szellemi és erkölcsi örökösének tekinthető Szanyi Tibor MSZP-képviselő azon vádaskodását, miszerint a nemzeti radikálisok lennének a felelősei a cigányok elleni gyilkosságoknak. Az érthetetlen brutalitásra csak a 17%-os választási eredménye után is hatalmához ragaszkodó bűnszervezet gátlástalansága adhat magyarázatot - áll Novák Előd sajtófőnök közleményében.

Novák Előd táblával tüntetett a rendőrállam ellen a Gárda újjáalakulásakor

A maffiakormány nem csak a bizonyítékok meghamisítására képes, miként tette azt a Kuruc.info hírportál által leleplezett Draskovics Tibor a Magyarok Nyilai ügyében. A kirobbanthatatlan miniszter egy hónapja a magyar történelemben addig soha nem tapasztalt, rekordszámú előállítással és sebtében hozott, Gárda-ellenes kormányrendelettel jelezte diktatúrájuk végnapjait, 2006-ban pedig véres kegyetlenségükről tettek tanúbizonyságot a vesztüket érző kommunisták.
Mindezek után az egyetlen életszerű magyarázat a látszólag indíték nélküli, profin végrehajtott gyilkosságokra maga a kormány által vezérelt boszorkányüldözés, mely a Jobbik és holdudvara, az új erőként megjelenő nemzeti radikalizmus felszámolására irányul. A cigánybűnözést megelégelő társadalmat most mártír cigányokkal és gyilkos rasszizmussal ijesztgetik, mintha egyenesen ez lenne a Jobbik kormányprogramja.
Ezzel szemben a Vona Gábor által vezetett nemzeti tábor a hazugságok és maszatolások helyett érdemi vitát szeretne a cigánykérdésről, és radikális változást, melyhez a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak kormányképes megoldási javaslatai vannak. Sz. Tibor sopánkodása, mely szerint már az általa „nagy becsben” állónak tekintett újságok internetes oldalainak olvasói hozzászólásai is a „rasszizmus” és a gyilkosságok táptalaja, azt bizonyítja, hogy a baloldali szavazóknak is elegük van a cigánybűnözés szőnyeg alá söpréséből.
Novák Előd
a Jobbik sajtófőnöke
(jobbik.hu)