Sötét alak, sötét múlttal
A Jobbik visszautasítja Kövér László hazug támadását, és ismét leszögezi: nem kíván koalíciót kötni egyik olyan párttal sem, amely részt vett az elmúlt húsz év politikai züllésében. Emlékeztetünk egyúttal arra is, hogy az új erő tisztaságát meg kívánja őrizni, így későbbi minisztereinek névsorában egykori MSZMP-sek sem kapnak helyet - áll a Jobbik közleményében, alább a folytatás.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom nevetségesnek tartja azt a hazugságot, amelyet a Fidesz politikusai papagájként ismételgetnek, hiszen az MSZP által irányított rendőrségnek, titkosszolgálatnak kitüntetett célpontja a nemzeti oldal.
Talán mindez annak is köszönhető, hogy egykoron nem jobbikos politikus volt Gyurcsány Ferenc alelnöktársa a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsában, hanem az a Kövér László, aki most sem az ország megmentésével és az emberek életének jobbá tételével foglalkozik, hanem igyekszik koholt vádak alapján lejáratni a sok ember számára utolsó reményként megjelenő Jobbikot.
Kövér Lászlónak azt ajánljuk, hogy először a saját pártja portáján és saját fejében tegyen rendbe sok mindent az MSZP-vel kapcsolatban.
Szabó Gábor,
a Jobbik választmányi elnöke
Kapcsolódó: