Kövér László szerint az MSZP a Jobbikot használja a Fidesz gyengítésére - adja hírül az MTI. Eszerint Likud testvérpártjának választmányi elnöke egy lakossági fórumon azt mondta, "ha nincs elég jobboldali párt, a szocialisták mindig csinálnak egy újabbat". Különösen vicces, amikor egy MSZMP-káder emeszpézik, az egyébként vörös felmenőkkel rendelkező Kövér ugyanis ilyen minőségben díszelgett '89-ig az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetében, ám legyen, lássák csak, kikből áll a Fidesz.
E szegény Csurka Pista bácsit is megszégyenítő, mindenre egy csapásra választ kínáló logika szerint ilyen volt a Köztársaság Párt, a Centrum Párt, ilyen a Dávid Ibolya vezette MDF, és ilyen most a Jobbik, amely a ferencvárosi kampányban szinte nem is foglalkozott az MSZP-vel, a Fideszt viszont háromszor is feljelentette választási csalásért. (Talán mert a kokárdával díszített álmagyarkodás, mely mögött ugyanazok a karmesterek állnak, veszélyesebb, mint a nyílt magyarellenesség - a szerk.)
Vona Gábor Jobbik-elnök felháborítónak nevezte Kövér állítását és bocsánatkérésre szólította fel. Közölte azt is, a Jobbik és a Fidesz közt nagyobb a távolság, mint a Fidesz és az MSZP között.
(Kuruc.info - MTI nyomán)
Kapcsolódó: