2021. június 22., kedd, Ákos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:45 Toroczkai: a hatalom a cigánybűnözők oldalára állt Jászapátiban18:27 Forróság és sivatagi por érkezik Afrika felől17:55 "Boylove" példája is mutatja, mennyit ér a pedofilok esetében a felfüggesztett17:41 Utolsó útjára kísérték Jankovics Marcellt17:10 "Ha szóltok a rendőröknek, beveszek egy viagrát, és megerőszakollak!"17:02 A müncheni helyett más stadionokat világítanak ki az érzékenyítésbe teljesen belehülyült németek16:34 Szabadlábra kerül az áldozatát megerőszakoló, majd elevenen megégető cigánybűnöző16:12 "Precedens nélküli": a Vatikán a buzivédő törvénytervezet módosítására szólította fel az olasz kormányt15:38 Tarsolykincsekből nyílt kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban15:10 Észak-Koreába továbbra sem mer belépni a vírus14:51 Medve támadott meg egy turistacsoportot Szibériában14:20 0,9 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot a monetáris tanács14:00 Putyin egy német lapban: a Vörös Hadsereg hősei megmentették Európát, beteljesítve nemes felszabadító küldetésüket13:44 A nap, amikor le kell írnunk: hiszünk egy DK-snak13:32 Felmondott a zalaegerszegi kórház hét traumatológusa
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Szegedi Csanád: A magyar falat nekünk kell szétverni!

Reklám

Európa-szerte a berlini fal lebontását ünneplik, és furcsán néznek mindazokra, akik nem fogadják ezt olyan kitörő örömmel. A magyar emberek többségének nincs mit ünnepelnie.
Félreértés ne essék, nem a berlini fal lebontásával van a probléma. Minden józanul gondolkodó ember örül, hogy a berlini falat lerombolták. A gond az elmúlt két évtizeddel van, az a valódi baj, hogy a magyar fal még áll. Amíg a német népnek és kormányoknak volt kellő bátorságuk lerombolni mindazt, ami elválasztotta németet a némettől, addig nálunk idegen érdekeket kiszolgáló kormányok építették jó "kőművesként" tovább, magasabbra, vastagabbra a magyar falat.
Amíg az európai nemezetek szabaddá váltak, addig nálunk a privatizáló parlamenti politikai pártok felszámolták a magyar feldolgozóipart, könnyűipart, élelmiszeripart; kisemmizték a gazdákat, orvosokat, pedagógusokat, tűzoltókat, vállalkozókat, a bérből és fizetésből élőket.
Az úgynevezett "rendszerváltó" politikusok - többen a mai napig nemzeti álarc mögé bújva - gyáván meghátráltak minden egyes esetben, ha a határon túli testvéreink felé kezdett vékonyodni a magyar fal. Elárultak szinte mindent, ami fontos volt a nemzetnek: a jelképeinket, a történelmünket, a határon túli testvéreinknek visszaadandó magyar állampolgárságot, a székelység önrendelkezéséért folytatott harcát.

A Benes-dekrétumok tovább élésével, a szlovák nyelvtörvényt övező közönnyel pedig Európa ismét elárulta a magyarságot. Az Európai Parlament cinikus viselkedésével tovább gerjeszti az amúgy is elharapódzó magyargyűlöletet a Kárpát-medencében.
A németeknek kellett lebontani a berlini falat, a magyaroknak kell szétverni a magyar falat. Fontos történelmi pillanat volt a berlini fal leomlása, de számunkra még fontosabb lesz a magyar fal lerombolása, mert a Jobbik ízzé-porrá fogja zúzni azt a falat, amelyet magyar és magyar közé emeltek.
Szegedi Csanád
EP-képviselő (Jobbik)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready