"Hibás vagyok, és megérdemlem, hogy ezek után széttépjenek az újságok, illetve hogy az emberek azt gondolják rólam: borzalmas alak vagyok" - ezt nyilatkozta az MTI megkeresésére szombat délután Stohl András. A Duna Televízió gondolkozik azon, hogy "az élet dramaturgiája hogyan fogja a Tűzvonalban című sorozat dramaturgiáját befolyásolni" - közölte a csatorna sajtófőnöke Stohl András autóbalesetével kapcsolatban szombaton.
Rettenetesen sajnálom, ami történt, és nagyon szégyellem magam - mondta Stohl András, a hajnalban Fót közelében közúti balesetet okozó színész-műsorvezető szombaton késő délután az MTI telefonos megkeresésére.
Stohl csupán annyit közölt, hogy a színházból hazafelé, Fótra tartott, amikor megtörtént a baj, majd azt állította: nem igaz, hogy a karambol után azonnal elhagyta a helyszínt. "Megvártam a mentőket, s csak utána távoztam, de egyebet nem mondhatok, mert az ügyvédek azt tanácsolták, hogy várjuk meg a vizsgálat végét" - fűzte hozzá.
Azt mondta, "borzalmasan" érzi magát, rettenetesen sajnálja és nagyon szégyelli, hogy immár nem először történt vele ilyesmi, mondta, majd megviselt állapotára hivatkozva elnézést kért, és bontotta a vonalat.
(MTI nyomán)