2020. május 29., péntek, Magdolna, Léna napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:42 Látogatható az egykori szovjet atombunker Dunavarsányban22:12 "Mesterséges esővel" előznék meg az erdőtüzeket Indonéziában21:50 Minneapolisban újra eljött a lehetőség egy jó kis fosztogatásra21:41 Franciaország az Európán belüli határok június 15-i megnyitását szorgalmazza21:20 30 migránst végzett ki egy líbiai embercsempész családja20:45 Németországban bekérették az orosz nagykövetet a Bundestag elleni 2015-ös hackertámadás ügyében20:28 A cigánybűnözés ellen vonult a Mi Hazánk és több szurkolói csoport, a rendőrök tüntetőket vegzáltak19:24 Cserkésztüzek lobognak hazánk szétszakításának 100. évfordulóján18:42 Az alkoholproblémák 29 gén számlájára írhatók18:24 Megint bemocskolták az úzvölgyi temetőt a magyargyűlölő, történelemhamisító oláhok18:16 Horvátország teljesen megnyitja határait több uniós ország előtt17:57 Újabb adalék az úzvölgyi katonasírok történetéhez17:27 Iskolaőrséget hoz létre a kormány, 12 év felett büntethetők lesznek a tanárokra támadó cigánybűnözők17:14 Több ezer embert bocsát el a Boeing, és újraindítja a 737 MAX gyártását16:39 Öten meghaltak egy balesetben a 710-es főúton Balatonkenesénél
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Holokamu ::

Újabb zsidó aláírásgyűjtés: most az elszámoltatás ellen tiltakozik az MSZP-SZDSZ holdudvara

Reklám


"Közéleti szereplők" tiltakozó nyilatkozatot adtak ki a Fidesz "elszámoltatási kampánya" ellen, amely szerintük "valójában a másfajta politika egzisztenciális szankcionálása". Bizony, a zsidónak ehhez is van képe. Miután fajtája (és annak bérenchada) szétlopta, kiárusította, tönkretette az országot, tiltakozik, hogy bűneiért ne legyen felelősségre vonható. Igazi hazai izraelikum... Várhatóan a magyar börtönök teljes "lakossága" csatlakozni fog a felhíváshoz, szabadon engedésüket követelve, elvége ők csak másfajta tulajdonjogban gondolkodnak...
A nyilatkozatot, amelyet 108-an - politikusok, tudósok, írók, újságírók, pontosabban: zsidók és bérenceik - jegyeznek, Bauer Tamás közgazdász juttatta el vasárnap az MTI-nek.
A nyilatkozat szerint "növekvő aggodalommal tölti el a demokratikus jogállam magyar híveit, hogy az országgyűlési választás nyertesei a kormányváltást forradalomnak tekintik, a politikai ellenfél választási vereségét pedig alkalomnak az ellenféllel való leszámolásra".
Véleményük szerint az elszámoltatás fogalmában összemossák a bűncselekményekért való jogi felelősségre vonást a másfajta politika egzisztenciális szankcionálásával, "ami jogállamban megengedhetetlen" (érdekes módon ugyanakkor a szemek kilövése és az egész ávós terror teljesen megengedhető volt a jogállamban - a szerk).
Utaltak arra, hogy legutóbb Kövér László fideszes politikus fenyegetőzött Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök elleni eljárással. Ez, az aláírók szerint "a politikai ellenfélnek a közéletből való erőszakos eltávolítását jelenti".
Az aláírók szerint az 1940-es évek végén is így kezdődött "a demokrácia felszámolása". "Nem lehet kétségünk afelől, hogy a politikai ellenfélnek a közéletből való eltávolítása ezúttal is hasonló célt szolgál" - vizionálják az újabb hatszázmilliárdos áldozattal járó holokausztot a közélet fertőzői.
Az antimagyar bűnözők tiltakoznak a Fidesz "elszámoltatási" kampánya, a vezető Fidesz-politikusok fenyegető nyilatkozatai ellen, és "mindenkit a szabadság védelmére hívnak fel".
Az aláírók között olyan neveket látunk, mint Bokros Lajos EP-képviselő, Vitányi Iván szocialista parlamenti képviselő, Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke, Heller Ágnes filozófus, Kenedi János történész, Vásárhelyi Mária szociológus, Görgey Gábor, Kertész Ákos és Konrád György író vagy Farkasházy Tivadar szabadfoglalkozású zsidó is. Ott van továbbá Bojár Gábor, Gusztos István, Iványi Gábor, Kornis Mihály, Kósáné Kovács Magda, Lukáts Andor, Márton László, Mécs Imre, Mihályi Péter, Parti Nagy Lajos, Ungvári Tamás, Vekerdy Tamás, Vitányi Iván és Vojnich Erzsébet is.
(MTI nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready