Alább a Magyar Nemzet mai, a Neten csak és kizárólag nálunk olvasható (saját szkennelésű) cikke arról, hogy cigányaink megint alkottak, megint véresre verték egy eltartójukat.

Mivel 14 év alatti bűnözőkről van szó, így szóba sem kerülhet a lesittelésük, megbüntetésük. Csak a szokásosat mondhatjuk: Svájcban, Angliában, Amerikában (egyik sem egy Isten háta mögötti hely, sőt!) automatikusan „befigyelt” volna a komoly büntetés (konkrét esethivatkozások ITT). Miért szabad Amerikában még a 10-11 éveseket is akár életfogytra ítélni? Mi miért nem vehetjük át a Demokrácia Őrangyalának törvénykezését se ebben, se más, hasonló ügyekben, mint pl. a halálbüntetés, az önellátó börtönök, a Tent City-k kérdésében? Miért nem vonhatjuk ki a forgalomból a bizonyítottan antiszociális, bűnöző elemeket? Miért kell tűrnünk azt, hogy a büntetlenséget élvező cigányok halomra gyilkoljanak bennünket?
Talán mondanunk sem kell, hogy a mai papír-Népszabadság egy bötűt sem írt az esetről – mindig teljes a kuss, ha a cigányok, a lap nagy-nagy kedvencei, bűnöznek. (Még van pofájuk a legszéleskörűbben tájékoztató, mindenről beszámoló lapként hirdetni magukat...) Viszont volt benne megint egy féloldalas(!!) M1/ M2 / Duna TV hirdetés a 13. oldalon, folytatva a múlt heti, akkor még „csak” negyedoldalas reklámkampányát. Ismételten csak azt tudjuk kérdezni: miért költ a (feltehetően kulturális) kormányzat Népszabadság-hirdetésekre, természetesen a mi zsebünkből? Ezért kellett megnövelni többmilliárddal az állami médiumok költségvetését, miközben minden mást megnyirbáltak (a cigányok támogatása kivételével, persze)? Miért kell egy 16%-ban MSZP-s tulajdonban levő olyan lapot közpénzből támogatni, amely, többek között, nyíltan kiállt Kertész Ákos „gondolatai” mellett?

A cikk:

Gyerekkorúak vertek véresre egy idős nőt      

Gereblyével vert fejbe és rugdosott meg két 13 éves fiú egy 81 éves nőt saját otthonában a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron múlt csütörtökön — tudta meg lapunk tegnap Kelemen Évától, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Lapunk helyi forrásokból úgy értesült, hogy az elkövetőket korábban az egyedül élő, rossz egészségben levő Sz. Istvánné több ízben is beengedte kertjébe birsalmát és diót szedni. A gyerekek a támadás után a földön fekvő idős nőtől elvették házának a kulcsait és a mobiltelefonját, majd elfutottak. Az áldozatot, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a mentősök a debreceni Kenézy Gyula Kórházba szállították. Agyrázkódást szenvedett, eltört az egyik bordája, jobb karján, fején és térdén véraláfutások keletkeztek és a vizelete is véres volt — tudta meg lapunk Szentgyörgyi Jánostól, az intézmény sajtóreferensétől. Hozzátette, tegnap a betegnek már kielégítő volt a közérzete, de még fájdalomcsillapítókra szorul.

A rendőrség a sértett vallomása és a helyi általános iskolában végzett adatgyűjtés nyomán jutott el a két gyerekhez. Házkutatást tartottak, s egyiküknél megtalálták az áldozat mobiltelefonját, lakáskulcsát és asztali óráját. Közben mindkét fiú beismerte a bűncselekmény elkövetését. Mivel gyermekkorúak, nincs lehetőség gyanúsítotti kihallgatásukra, sem őrizetbe vételükre - tájékoztatott a rendőrség.
Friss #1: az eredeti, azóta több másik oldal által is átvett cikkünkben elfelejtettük kiemelni a következő mondatot: „Lapunk helyi forrásokból úgy értesült, hogy az elkövetőket korábban az egyedül élő, rossz egészségben levő Sz. Istvánné több ízben is beengedte kertjébe birsalmát és diót szedni.”
Nos, ismét azt látjuk, hogy a cigányok az égvilágon semmiféle lelkiismerettel nem bírnak. Ha valaki segíti őket, azt nem azzal hálálják meg, hogy cserébe, hálából, békén hagyják, nem rabolják ki, ölik meg. Nem, éppen fordítva: a legaljasabb módon azt, hogy egy fehér magához közel engedi őket, arra használják fel, hogy kifigyeljék a gyengéit; azt, hogy hol lehet betörni a házba, mikor alszik, hova rakja a pénzét stb., és, amikor eljön az ideje, ezen tudást kíméletlenül felhasználva kirabolják, meggyilkolják.
A cigányállat nem úgy működik, mint egy ember. Ezt tessék jól fejbe vésni. Ezekbe egy szemernyi jóérzés, tisztesség sem szorult. Csak és kizárólag gyűlölet, a fehér ember megvetése, életének, testi épségének semmibe vétele van bennük. Nem, nem csak ebben az esetben derült ez ki – hány, de hány hasonló történetről kellett már számot adnunk (lásd pl. EZT az igen friss [bizonyítva, hogy sajnos heti szinten kell ilyen esetekről beszámolnunk, mivel cigányaink nagyüzemben csinálják a saját segítőik, jóakaróik kifosztását, meggyilkolását], egy rakás plusz, hasonló hivatkozással rendelkező cikket)...
Ha "előítéletes" lett volna a néni és szóba se állt volna velük, máig mosolyogva állhatna a zárt kapuja mögött, és kapálgathatna a kertjében, élvezve a szép virágok illatát. Mikrokörnyezetből (a jelenlegi bűncselekmény) makróba, azaz országos szintre átlépve, még mindig a „jóakaró vs. cigány”-témánál maradva pontosan ennyit ér a cigányoknak adott segély is. Nem, nem szolgál amolyan „védelmi pénzként”, azaz felesleges arra apellálnunk, hogy talán magukba szállnak, és azért cserébe, hogy (rendkívül ostoba módon – végül is, a saját gyilkosainkat tenyésztjük!) nem engedjük őket megdögleni, békén hagynak minket. Nem. Ugyanúgy kirabolnak, megvernek, legrosszabb esetben megölnek bennünket. Ezek ilyenek.