Decemberben harmincöt rádiót és harmincegy televíziót ismert el közösségi médiaszolgáltatóként a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, köztük a Tilos Rádiót. Nekik nem kell médiaszolgáltatási díjat fizetniük - a keresztényirtás ugyanis államilag támogatandó tevékenység, mi pedig azért adózunk, hogy magyargyűlölő zsidókat pénzeljenek belőle.

Mintegy száz helyi és körzeti médiaszolgáltató kérelmét bírálta el decemberben a médiatanács, amelyek közösségi médiaszolgáltatásként történő elismerésüket kezdeményezték. Az új médiatörvény szerint a korábban közműsor-szolgáltatást nyújtó vagy nem nyereségérdekelt médiaszolgáltatóknak idén június végéig kellett kérelmezniük elismerésüket közösségi szolgáltatóként.
2003-ban szenteste rendezett keresztényellenes gyűlöletorgiát a Tilos Rádió három zsidó megmondóembere, Bencsik Gyula, Vranik Krisztián és a magát "Barangónak" nevező HVG-munkatárs, Bajtai Zoltán. Utóbbi meglepően őszinte kijelentésre ragadtatta magát, egészen pontosan ezt mondta: "Kiirtanám az összes keresztényt!" Ezt a rádiót eddig közpénzből támogatták, most pedig "közösségi médiaszolgáltató" lesz...Közösségi médiaszolgáltatóként ismerte el a médiatanács többek között a Budapesten működő Tilos Rádiót, Klasszik Rádiót, Jazzy Rádiót, Gazdasági Rádiót, Rádió Q-t, Stúdió FM-et és a Napszél kulturális egyesület rádióadóját.
A közösségiként elismert médiaszolgáltatókat a kereskedelmiektől elsősorban az különbözteti meg, hogy egyfelől nem kell médiaszolgáltatási díjat fizetniük, másfelől műsoridejük kétharmad részében közszolgálatinak minősülő tartalmakat kell sugározniuk. A közösségi rádiók és televíziók reklámideje is kevesebb, mint a kereskedelmieké: óránként legfeljebb hat perc. Emellett kötelesek közzétenni a hivatásos katasztrófavédelmi szerv közérdekű közleményeit a törvényben foglalt esetekben.
(Kuruc.info - MTI nyomán)