2019. október 16., szerda, Gál, Aranka, Lehel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:30 Az ukrajnai vezetés hallani sem akar a föderalizációról22:21 Menetrendszerűen viszik az élősködőket Olaszországba a hazaáruló római kormány jóvoltából22:13 Agyvérzést kapott egy sofőr az autópályán, a határátkelőtől 15 méterre sikerült megállítani a kamiont22:05 Az amerikai alelnök 24 órán belül Ankarába utazik21:55 Újra szól a davajgitár - 56-os rockmegemlékezés a Romerrel Újbudán21:35 Több embert ki kellett menekíteni a békési uszodából21:17 Oroszország csapatokat telepített a szíriai kormányerők és a török hadsereg közé20:54 Túl a választásokon, de a harc folytatódik20:12 Alkalomhoz illően: nyilas keresztrejtvénnyel idézhetik meg a múltat kedves olvasóink19:27 Tovább pörögnek a végrehajtások: a harmadik negyedévben is ezer feletti a számuk18:57 Von der Leyen Orbánt is bevonja a női kvótás játszadozásba18:30 Tíz éven át várta a világvégét a föld alatt egy holland apa és hat gyermeke17:54 Orban-kormány lehet Romániában (is)17:30 Rendőrnek adta ki magát, és "szexuális cselekmény eltűrésére kényszerített" egy nőt17:22 Több százezren menekültek el a török támadás elől Északkelet-Szíriában
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek, Antimagyarizmus ::

A "holokauszt borzalmai" helyett Trianonról mertek megemlékezni a diákok a veszprémi "elitképzőben"

Reklám

Olvasónk levele:
A trianoni megemlékezés kapcsán történtek érdekes dolgok a középiskolánkban, ami igen rangosnak számít az országban. Írok egy pár sort, hátha érdemes megosztani az olvasókkal.
Jelenleg a veszprémi Lovassy László Gimnáziumban folytatom tanulmányaimat. Ez az intézmény meglehetősen rangos helyen szokott szerepelni a tanulmányi eredmények tekintetében az országos listán. Általában a 3. helyet szokta elcsípni, ezzel szemben idén visszacsúszott a 9. helyre. Viszont a vidéki iskolák tekintetében jelenleg is a második helyen áll.
Zoom
Többször is elhangzott már a rendezvényeken is, hogy "itt az ország elitjét neveljük". Kérdem én: de mégis hogyan? Milyen irányba?
Köztudott, hogy az iskolák számára vannak kötelezően előírt ünnepek ill. megemlékezések. A tisztelt vezetőség nagyon fontosnak tartotta, hogy a holokauszt-napon rádióműsort is adjon a faliújságos megemlékezés mellé. (Sőt volt már rá példa, hogy kiállítással is mosták az ifjú értelmiség agyát.)
Június 4-én hiába vártuk az iskolarádiós megemlékezést, csak a szokásos nyugati szennyzenék ömlöttek a hangszórókból. Kíváncsian vártuk a tanítás végét, hátha előadással készültek megemlékezni a gyászos eseményről. Sajnos nem jól gondoltuk. Mindössze egy szétszabdalt Magyarország díszelgett a faliújságon, néhány hazafi és néhány zsidó portréjával.
Szerencsére járnak ide is hazaszerető, nemzeti érzelmű emberek, így harmadnapra készültek is egy kis meglepetéssel a vezetőségnek és az iskolapolgároknak. A legtöbb teremben ez a szórólap várta a diákokat és a tanárokat:

Zoom

Erre az egyébként is iszonyú liberális iskolavezetés elég keményen reagált. Éppen csak az első szünetig bírták ki. Azonnal rendkívüli értekezletet tartottak és nagy erőkkel megkezdték a tettesek felkutatását. Azonnal összegyűjtötték az összes szórólapot, és kikérdezték a diákokat a következő tanóra elején, hogy láttak-e vagy hallottak-e valamit ezzel kapcsolatban. (Ha kiderülne a kilétük, valószínűleg fegyelmi eljárás indulna ellenük, mint egyéb enyhébb "vétségek" esetén is, és megszüntetnék az illetők jogviszonyát az intézménnyel.)
Világos, hogy a közintézményekben tilos a politizálás. De a fenti szórólapon mindössze az apró Jobbik-logó ütközött a szabályokba. A szórólap teljes tartalma teljesen párt- és politikamentes. Azt írja le, amit minden egészséges, tisztalelkű magyarnak tudnia kell(ene).
Kiegészítésként: A volt iskolaigazgató, Katanics Sándor jelenleg a DK-ban folytat "építő jellegű" tevékenységet hazánk érdekében. (A féreg pl. - honlapjának tanúsága szerint - a veszprémi országzászó ellen szervezett tüntetést néhány napja - a szerk.) A tanáraink nagy része hasonló nézeteket vall.
Ma Magyarországon sajnos így nevelik a felnövekvő elitnemzedéket (ahogy ők nevezni szokták). A "holokauszt borzalmairól" véletlenül sem maradhat el a megemlékezés, de hazánk halálának az évfordulója nem jelent semmit ezen tanult emberek számára. Ezért is tarunk ma itt.
2014. június 8.
Egy nemzeti radikális diák
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready