Több éve már, hogy komolyabban foglalkozom a magyar közélet eseményeivel, így szép lassan kezdtem hozzászokni a magyarság és nemzeti szimbólumai elleni támadásokhoz, gúnyhoz, gyalázkodáshoz. Nem gondoltam volna, hogy a liberális gyűlölködők képesek lesznek arra, hogy kihozzanak belőlem egy olyan indulatos levelet, mint az alábbi. De nem könnyű higgadtnak maradni akkor, amikor a Magyar Gárda megalakulása kapcsán az ember azt hallja, hogy: "az emberek agyonverése és elgázosítása magyar hagyomány".

Micsoda?? Tessék?! Mondd, Tamás Gáspár Miklós! Te szándékosan provokálsz, vagy csak szimplán elmebeteg vagy? Nem félsz? Ennyire nyeregben érzitek már magatokat? Nem fizettünk még elég kárpótlást? Mennyi bőrt akartok még lehúzni rólunk? Miről beszélsz? Mikor gázosítottak el a magyarok bárkit is? Miért nem arról a nagyon is valós hagyományról beszélsz, ami folyamatosan jelen van és mérgezi a közéletet? A bankok uzsorakamatairól, az eladósítás különböző fortélyairól, a korrupcióról, a kérdésre kérdéssel válaszolás hagyományáról? Csak nem azért hallgatsz ezekről, mert a te fajtád sajátosságai? Vagy ez is magyar hagyomány lenne? Nem a ti véretek mérgezi vele már évezredek óta a világot? Nem ezért voltatok szinte minden országból elkergetve? Mit fasisztázol te itt össze-vissza? Csomagoljál és takarodjál el innen, hogyha ennyire rettegsz! Húzzál el Németországba Imre Kertészhez!

Hol vagytok ilyenkor úgynevezett "tisztességes zsidók", akik magukat magyarnak vallják, Magyarországot a hazájuknak tekintik, és nem lakcímnek vagy befektetési célterületnek?! Ti, akik érzelmileg is kötődtök a Kárpát-medencéhez, ismeritek ennek a népnek a kultúráját, hagyományait, történelmét. A magyar történelem ismerete pedig egészséges nemzeti öntudatot adott nektek, magyarrá tudtatok válni. Megtanultátok, hogy ki az, aki velünk van és ki az, aki ellenünk. Éppen ezért soha nem működtetek együtt sem az MSZMP-vel, sem annak törvényes jogutódjával (jut eszembe: hogy lehet egy törvénytelen pártnak törvényes a jogutódja? Bocs, csak úgy kérdeztem...), az MSZP-vel és gazdájával, az SZDSZ-szel.

Hol vagytok? Miért vagytok csöndben? Miért nem hoztok létre egy szervezetet, amely jó kapcsolatra törekedne a Jobbikkal, a HVIM-mel, a Magyar Gárdával és elhatárolódna a hatalmat gátlástalanul kiszolgáló Bánóktól, Aczél Endréktől, Havas Henrikektől, Pallagi Ferencektől? Kikérné magának, hogy az ötpárti parlamenti maffia a zsidókat ért atrocitásokat politikai céljaira, figyelemelterelésre, rágalmazásra, kirekesztésre használja fel. Miért nem hozzátok be a köztudatba az antimagyarizmus kifejezést? Nem veszitek észre, hogy titeket is csak kihasználnak? Nem féltek, hogy megint lesznek akik a liberális, magyarellenes gyűlöletpropagandától elvakulva, azt megelégelve nem tudnak majd különbséget tenni jó és rossz zsidó között? Hogy már megint nem a Gyárfások, Apró Piroskák, Kókák vére fogja vörösre festeni a Dunát, hanem a bérből, fizetésből élő zsidóké? (Kuruc.info megjegyzés: a Dunába lövést amúgy magyarországi zsidók, a Szamuely féle terroristák alkalmazták először 1919-ben, az általuk bevezett vörös terror, avagy a Kun-Kohn-rezsim idején) Sodródunk, csak sodródunk a polgárháború felé, a zsidó pedig vagy uszít, vagy csöndben van. Nincs ez így jól! Ébresztő, Magyarország!

Ide figyelj, TGM! Tegyük fel, hogy megint beválik az ősi recept a nyilasozással, antiszemitázással. Akkor most gyere szépen és nézz bele a varázsgömbömbe, hátha te is azt látod, amit én. Én nem vagyok jós, sem látnok. De ha így mennek tovább a dolgok, akkor könnyen megjósolható a jövőd. Valamikor 2012-ben járunk, két éve túl vagyunk már az újra elcsalt választásokon és a hozzád hasonló uszítóknak köszönhetően a Parlamentben ismét csak ugyanezt az EU-t, USA-t, Izraelt szervilis módon kiszolgáló öt pártot találjuk. A magyarság képviselet nélkül. Legjobbjai börtönben, vagy valami őrült antifasisztának köszönhetően a temetőben, a Magyar Gárda tagjai pedig Guantánamóra deportálva.

Nem maradt senki, aki megszervezné az ellenállást. A történelem oktatása - mivel egyesekben túl heves érzelmeket vált ki - megszüntetve. A nemzeti ünnepek egy bizonyos kisebbség érzékenységére való tekintettel betiltva. Az atomjaira hullott társadalom felett büszkén lobog a szivárványszínű zászló, hirdetve a liberalizmus dicsőséges győzelmét. A teljesen leépített vidéki kistelepüléseken csak nyugdíjasok és cigányok élnek. A túlzsúfolt városokban mindenki idegbeteg. A munkahellyel rendelkező magyarok 50%-a minimálbérért dolgozva hallgatja a propagandát: a GDP 0,8 %-kal..., 2014-től már érezni fogjuk a reformok jótékony hatását..., 10-15 év múlva a reálbérek utolérhetik az EU-s átlagot..., a négyes metró építése ismét haladt 15 métert..., minden nagyon jó, minden nagyon szép, csak egy baj van, a náciveszély.

Ez a propaganda már rég nem fogja megtéveszteni azokat a 2-3 fős kis baráti társaságokat, amolyan kis magyar Hezbollah-, vagy magyar Hamasz-sejteket, akik már hónapok óta, tudatosan, szép csendben készülnek, edzik magukat. Ezekből a magyar fiatalokból nem tudtok majd sem buzit, sem pedofilt nevelni. Bármennyire is szeretnétek, ők nem fognak elmenni Nyugatra cselédnek. Az elkábító szórakozás (drog, PlayStation, Hollywood, stb.) és az elégséges táplálék megfelelő keverékére épülő elmeferdítő életstílus sem fogja őket elcsábítani, céljaik végrehajtásától eltántorítani. Az olyan birkaképző, birkatenyésztő központok sem tudják őket beszippantani, mint a Hit Gyülekezete, vagy a Jehova Tanúi. Hiszen pontosan tudják, hogy soha nem találhatod meg a lelki békédet, ha környezetedben igazságtalanságok tömkelegével találkozol. A lelkünket Istentől kaptuk, így pontosan ismeri az örök igazságot és ha egészséges, akkor örökké háborogni fog az igazságtalanságok láttán, hiába is sulykolja a gonosz: „mindig így volt, úgy sem tehetünk semmit, mi nem politizálunk, az a fontos, hogy a lelki békénk meglegyen”. A sejtek viszont tudják, hogy harcolni és küzdeni kell az igazságtalanságok ellen, hogy lelkünk megnyugodhasson.

A libanoni és palesztin szabadságharcosokkal ellentétben nem számíthatnak majd a környező országok földalatti mozgalmainak segítségére (Hacsak egy Székely Légió nem érkezik - a szerk.), csak saját magukra. Nem lesz vállról indítható rakéta, sem gépfegyver, csak kiélezett csavarhúzó, letört üvegnyak.

Valahogy úgy lesznek ők az élettel, mint az a palesztin asszony, akinek a családját a saját szeme láttára baltával aprították fel izraeli megszállók, és arra a kérdésre, hogy: "mi lesz ezután, mire készül"? azt feleli: "a bosszúra és a halálra".

Ezek a kis sejtek kettős életet élnek. A munkahelyükön – ahova Blikkel vagy Metro újsággal a hónuk alatt érkeznek – szép csöndben dolgozgatva hallgatják a Foxi-Maxi rádiót, időnként bugyután rihegve-röhögve, kiérdemelve a főnök kedves szavakkal kísért vállveregetését: ”Jól van, gyerekek, nem lesz semmi baj”. Tökéletesen adják majd elő azt az idiótát, akiről mindenki tudja, hogy két böfögés között elmegy, és leadja szavazatát az SZDSZ-re, aki mindent tolerál a turulmadár és az Árpád-sávos zászló kivételével. Havonta egyszer-egyszer ellátogatnak majd liberális bulikra, értelmiségi találkozókra, ahol egyetértően, bégetve bólogatnak az olyan szavak hallatán, mint: tolerancia, értéksemlegesség, egyenjogúság. Sírva fognak tapsolni, amikor azt hallják, hogy: - nincs szükség alapértékekre, mindenki éljen úgy, ahogy akar, minden egyenlő mindennel, a világ velünk kezdődött és velünk is fejeződik be, egyszer élünk. Ott lesznek minden egyes alkalommal az SZDSZ-székház előtt, amikor Szetey Gabriella szobránál két buzi örök hűséget fogad egymásnak. Igyekeznek majd úgy helyezkedni, hogy a hátradobott virágcsokrot megkaparinthassák. Látszatra úgy fognak ők belesimulni a rendszerbe, mint ahogy azt a háborús bűnös Winston Churchill egykor elképzelte: „ a legjobb gyarmatosítás az agymosás”.

Másik életükben viszont, túl a liberalizmuson, a pincék mélyén folyik a rideg és precíz tervezése a két-három hetente ismétlődő akcióknak, kalandozó hadjáratoknak. A hadjáratok célpontjai nem lehetnek az igazi főkolomposok, a Rotschildok, Rockefellerek, Soros Györgyök, mert ők elérhetetlenek. Ellenben veletek, TGM, a kis halakkal, a bármikor lecserélhető bábfigurákkal, akiknek több évtizedes szorgos és kitartó munkájának eredményeként a magyarság rabszolgasorban szenved. Ott lesz a célkeresztben a politológus, a szociológus, a társadalomkutató, a műsorszerkesztő, a médiasztár, az újságíró és az összes a média által jól ismert manipulátor. Tudod, TGM, ezek az ellenállók (nektek természetesen terroristák) nem fogják elfelejteni a XX. század  egyik legnagyobb szabadságharcosának, Pongrátz Gergelynek a szavait: „Mivel az MSZP és az SZDSZ nem nemzeti alapon szerveződött, ezért nem ellenfél hanem ellenség”. Ők pontosan értik ennek a többféleképpen is értelmezhető gondolatnak a mondanivalóját.

A terv elkészült, a harcosok bevetésre készen, indulhat az akció. A sejt egyik tagja az utca  egyik végén, a másik a másik végén figyel. Türelmesen várnak, hisz régóta figyelnek, tudják, hogy perceken belül jönnöd kell. És te érkezel ahogy kell, jól érzed magad. Jól sikerült az esti SZDSZ-es buli, a Pa Dö Dö-koncerten telt ház volt. A Geszti Péterrel közösen elszívott jointtól feldobódva lépdelsz otthonod felé. Már csak ötven méterre vagy, amikor veled szemben, tőled száz méterre felbukkan egy alak. Nem foglalkozol vele, nem érzed a veszélyt. Miért is félnél, hiszen láthatod, hogy rózsaszín baseballsapkájához és rózsaszín pólójához narancssárga nadrágot visel zöld cipővel. Azt hiszed, hogy ő is csak egy a globalizmusnak és szellemi segéderejének, a liberalizmusnak a végtermékei közül. Egy világpolgár a masszából, az arctalan tömegből. Szép lassan közeledtek egymás felé. Még tíz méter az otthonod…, már csak öt…, négy…, három…, kettő…, egy… A kulcsodat próbálod beledugni a zárba, amikor… hirtelen szúró fájdalmat érzel, a zöld cipős megfog és magafelé fordít, hogy lásd a szemeit, amikor mondja: - Cum deo pro patria et libertate! Fogytán az erőd, egyre nehezebben kapod a levegőt, de a zöld cipős nem engedi, hogy összeessél. Azt akarja, hogy lásd a szemében a tüzet, a tűzben pedig őseit, Szent Lászlót, Bocskait, Rákóczit. Te látod, de nem érted, nem ismered őket. Nem érted, hogy miért mondja: - Halál az árulókra!  Egyre homályosabban látsz, az utolsó kép a tűzben, amit még érzékelni tudsz, egy középen kivágott piros-fehér-zöld zászló. Az utolsó hangokat már nagyon távolinak érzed, pedig ez is a zöld cipőstől jön: - Mindig újra kezdjük! Nem adjuk fel! Dögölj meg!

És vége -----------------------------------------------

Én nem akarok ilyen világban élni. Állítsuk meg TGM-et és bandáját! 

Tanácsadó István