Kedves Kurucok!

Eddig csak olvastam a portálotokon található híreket és írásokat, de ma, elolvasva az un. "gój motorosok" felhívását... hát, ez a szösszenet kiverte minden biztosítékomat! Betegek ezek? Esetleg provokáció lenne ez a felhívás?
Vagy csak egyszerűen, motorozgatás közben tömeges balesetet szenvedtek, fejreálltak a vasaikkal és mind beverték a fejüket?? Én - és állítom, a tisztességes magyar honfitársaim döntő többsége -, már attól a szótól, hogy "cigány", ideges lesz! Már így is több a soknál, mit ezek a szemét, élősködő férgek megengednek maguknak!
Erre még pluszban nyaljunk is be nekik? Adjunk még több pénzt, még több kedvezményt? Ráadásul neveljük fel mi a fattyaikat is? Eszem megáll!... Mindenesetre jól tettétek, hogy leközöltétek "vágás nélkül" ezeknek az idiótáknak a felhívását! Így korrekt.
Már csak egyetlen gondolatot szeretnék ehhez még hozzáfűzni... Ha ez így fog folytatódni, rövidesen vér fog folyni! Az orkok vére!!

Üdv Nektek!
boogeyman


Javaslatom:
a gój motorosoktól ajándékba kapott Harley-vel mehetnének a recsecsék a Lauder Javne iskolába!!!
Tisztelettel:
Dallos Róbert


T. kuruc.info!
Érdemes ma a gójmotorosok fórumába beleolvasni. Csak egy példa:

20887. tmagyart Válasz erre 2008.01.14 10:44
A gój motorosok esze teljesen elment. Ezidáig szimpi volt a csapat, de most komolyan elgondolkodtam.
Nem elég a segély ? Az ingyen lakás az adófizetők pénzéből ? A házam, autóm nem kéne a tetveseknek ? Ne nyissak nekik bankszámlát és a fizetésem ne utaljam közvetlenül nekik ?
Mi a szar van veletek gójok ? Miért nem kezdtek el ténykedni a nagyrománia ügyéért a románok melletti békés együttélés végett ? Mert kb agymenéseteknek kb. annyi értelme van. Miért nem vágjátok fel az ereiteket, és előtte a motorjaitokat miért nem ajánljátok fel a Mániákus Munkakerülő Alapítványnak ?
Kinek a sötét fejéből pattant ki az ötlet ? Azok a tetves cigányok, akik kapják a segélyt, lakást, stb. azok megbecsülik azt amit kaptak az én adómból is? Annyira megbecsülik, hogy elkezdenek munkát keresni és dolgoznak ? Vagy elisszák a segélyt, az ingyen lakást meg lelakják, télen meg eltüzelik ami fából van benne?
"A cigány szegregáció ellen harcolók csak akkor lehetnek hitelesek, ha maguk is tesznek ellene."
ÍGY IGAZ ! TEGYETEK ELLENE!!! Adjátok el a qrva drága motoraitokat (kezdjétek az Imiével) a román piacon (hogy őket is támogassátok!, hátha ők is efolytán kevesebb magyart vernek majd határontúl) és a befolyt milliókat adjátok át Szögilincselő, Henigyújtogatóknak, Unokaqurónagypapáknak, akik ennek folytán tuttira megváltoznak !
Olyanok vagytok, mint a Brian élete c filmben a Júdeai Nemzeti Front elit öngyilkos alakulata.

Erika