2020. június 3., szerda, Klotild, Cecília, Zille napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:02 Megszavazva: tűzfegyverré minősítik a gáz- és riasztófegyvereket, nehogy meg tudjuk védeni magunkat11:44 A honvédség utánpótlását könnyítő törvényt fogadtak el11:20 Dúrónak nemcsak a patai cigánysorra volt gusztusa elmenni, Vadaival is leülne vitázni11:03 Fehér, azaz rasszista volt a kerekesszékes nő - ellátták a baját az igazságszerető afroamerikai szabadságharcosok10:44 Itt teremnek a jövő raj sofőrjei: ez a derék KRESZ-király is már a nyolcadiknál tart10:23 Jakab szélsőbaloldali alakulattá züllesztette a Jobbikot - közölte egy alapszervezet, majd ők is feloszlottak10:00 Továbbra is a hazafiakat tekintik ellenségnek: vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő gárdisták ellen09:37 Ezért jó küzdősportot tanulni: 34 éves bicskás cigányasszonyt állított meg egy fiatalkorú lány09:32 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3931-re emelkedett a fertőzöttek száma09:11 Floridai seriff: lőjék le bátran a házba betörő fosztogatókat!08:49 Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban08:12 A párizsi fekáknak is eszükbe jutott, hogy itt a jó ürügy egy kis gyújtogatásra07:55 Minnesota állam vizsgálatot indít, hogy kiderítsék, rasszisták-e a rendőrök (vagy tényleg több a néger bűnöző)07:45 Ingyenes filmek a Budapesti Távmoziban07:31 Megújult az Országos Vérellátó Szolgálat honlapja
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Olvasóink honlapja hívja fel a figyelmet a gyáli cigánybűnözők gaztetteire

Reklám

Több generáció óta Gyálon élő, hűséges olvasóink írják:
Van egy helyi cigány maffia, amely megkeseríti a gyáliak életét; ti is irtatok régebben a viselt dolgaikról. Sajnos már lejárt az előzetes letartóztatásuk.
Csináltunk a Rafael klán gaztetteiről egy weboldalt, mely itt érhető el: https://gyalkozbizt.wixsite.com/rafael
Van itt minden: lakásmaffia, drogozás, gyorshajtás 150-nel, adócsalás 10 millió Ft felett. Csak bűnbánás nincs. Hülyének néznek ezek mindenkit. Mert megtehetik.
Zoom
Autós leszámolás nyomai a gyáli utcákon (bővebben a kapcsolódó anyagban)
Az oldallal azt szeretnénk elérni, hogy minél kevesebb embert verhessenek át vagy semmizhessenek ki vagyonukból ezek a cigánybűnözök.

Bűnbánat helyett a gazdatest ostorozása, az megy (kép olvasóink honlapjáról)
​Elegünk van abból, hogy a gyermekeink, szeretteink gengszterleszámolások szemtanúi (vagy vétlen áldozatai) lehetnek a gyáli utcákon! Elegünk van abból, hogy ezek a bűnözők ezt a példát adják tovább a közösségi oldalakon a fiatalabb generációknak, kiposztolva az aljasságaikat, és fertőzik meg az újabb generációkat a bűnözésre való hajlammal!
Eddig tűrtünk, most már elég!
Szebb jövőt!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready