A korábbi esetek:
Olvasónk újabb levele:
Tisztelt Kuruc.info Szerkesztőség!
Ismét bátorkodom az Önök segítségét kérni végső elkeseredésem miatt. Kétgyermekes édesanya vagyok. Norbika 20 éves, se járni, se beszélni nem tud, nem szobatiszta, etetni, itatni kell. Oxigénhiányt és agyvérzést kapott születésekor, sajnos így maradandó agyi epilepsziája van, mindennapi rohamokkal, szinte meg sem tudom számolni őket.
Sajnos a férjem olyan súlyosan beteg lett, hogy rokkantsági ellátásban részesül, így két embert kell ápolnom. A nap 24 órájában állandó felügyeletet igényelnek, nem hogy jobb lenne a helyzetünk, csak kín és szenvedés. De nem adhatom fel, mert két embernek kell a gondját viselnem.
Próbáltam a lakásfelújítási hitelt, de mi sajnos nem vehetjük igénybe, mert a GYOD és a rokkantsági ellátás nem számít jövedelemnek. Sajnos nekünk nincs megtakarított pénzünk, mert nagyon sokba kerül a férjem orvossága és a fiam pelenkája és orvossága közgyógy mellett stb.
Ezért bátorkodom írni, igaz, szégyenlem is magamat, mert emberek segítségét kell kérnem. Nem tudok kihez fordulni, inkább kérek, mint lopjak vagy hazudjak. A lényeg: a tetőm nagyon rossz állapotban van, szinte a lélek tartja. Bármikor összeomolhat, ha esik, így is beázik. Ezért szeretnék segítőkész magyar embereket, akik tudnának segíteni (cserép, léc, deszkában), hogy minél hamarabb meg tudják csinálni.
Tudom, hogy nehéz lesz ezen rémálom-vírus idején, de nem tudok kihez fordulni. Ezért kérem az Önök közreműködését és az olvasóit. Hátha tudnának segíteni. Aki nem akar, az ne segítsen, aki pedig szeretne, annak nagyon megköszönném.
Ui.: Amit itt leírtam mindet tudom igazolni, mivel valós és igaz.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Tisztelettel: Matáné Judit
Elérhetőségeim:
Tel.: 06/20-954-6619
Számlaszám:
Mata-Balogh Lászlóné
OTP bank
11773346-00533036
IBAN: HU49 11773346 00533036 0000 0000
Frissítés: Tisztelt Kuruc.info és Kedves Olvasói!
Szeretnék köszönetet mondani Önöknek!
A tegnapi nap folyamán segítséget kértem Önöktől, mert a tetőm sajnos nagyon rossz állapotban van. Ezúton szeretném annak a néhány embernek megköszönni a segítséget, akik közelebb juttattak minket a tetőfelújítási folyamat elkezdéséhez.
Köszönetemet szeretném kinyilvánítani azoknak, akik hittek bennünk!
Viszont sajnos még mindig nagyon az elején vagyunk. Nem szeretnék szemtelenkedni, én nem csak anyagi segítséget kértem. Aki szeretne továbbra is segíteni rajtunk, az alapanyagokat is szívesen elfogadjuk! (Cserép, deszka, léc.)
Nem is szeretném tovább húzni a szót. Nagyon szépen köszönöm a segítségüket!
Ui.: Aki továbbra is szeretne rajtunk segíteni anyagilag/alapanyagokkal, annak nagyon megköszönném!
Elérhetőségem: tel.: 06/20-954-6619
Összegyült összeg: 171 550 FT
Zoom
Ha elkezdődnek a tetőfelújítási folyamatok, publikálni fogom az oldalon, hogy tényleg erre a célra kellett a pénz és az alapanyag!
Büszke lehet a Kuruc.info, hogy ilyen olvasótábort tudhat maga mellett! A segítőkész embereknek mély hálám és köszönet!
Tisztelettel:
Matáné Judit