Bezár!
2021. május 10., hétfő, Ármin, Pálma, Csőrsz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:18 Több mint százezren követelték az utcákon, hogy bekerüljön a klímavédelem a francia alkotmányba22:59 Fehér házi koronafőnök: lassan kontroll alatt tartja a járványt az Egyesült Államok22:40 Bizalomhiány miatt nem kell több AstraZeneca-vakcina az EB-nek22:24 Rege a mesehős Guszev cári századosról és a hús-vér Guszev ősbolsevikról22:08 Olaf Scholz hivatalosan is az SPD kancellárjelöltje lett21:50 Repültek a kartondobozok – Heti progresszió (LXXIX. rész)21:25 Ismét egy omszki orvosra sújtott le a Navalnij-átok21:09 A kormány nem megvédi, hanem megosztja a társadalmat!20:48 Napelemek és energiapolitika20:23 Cáfolják, hogy a 18 éven felüliek Pfizer-foglalása lenne a legközelebbi húzás20:05 Uniós biztos: egyelőre nincs szerződéshosszabbítás az AstraZenecával19:49 Többtucatnyi áldozata van a szombati jemeni harcoknak19:31 Főleg fiatal lányokkal végzett a bátor terroristák merénylete Kabulban19:13 Rendkívül hálás a LEN, különösképpen Orbánnak18:52 Tömegek ünnepelték az utcán a spanyol szükségállapot végét
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek :: :: Hozzászólások

Korábban már sikerült, most ismét olvasóink segítségét kéri egy családját egyedül ápoló édesanya

A korábbi esetek:
Olvasónk újabb levele:
Tisztelt Kuruc.info Szerkesztőség!
Ismét bátorkodom az Önök segítségét kérni végső elkeseredésem miatt. Kétgyermekes édesanya vagyok. Norbika 20 éves, se járni, se beszélni nem tud, nem szobatiszta, etetni, itatni kell. Oxigénhiányt és agyvérzést kapott születésekor, sajnos így maradandó agyi epilepsziája van, mindennapi rohamokkal, szinte meg sem tudom számolni őket.
Sajnos a férjem olyan súlyosan beteg lett, hogy rokkantsági ellátásban részesül, így két embert kell ápolnom. A nap 24 órájában állandó felügyeletet igényelnek, nem hogy jobb lenne a helyzetünk, csak kín és szenvedés. De nem adhatom fel, mert két embernek kell a gondját viselnem.
Próbáltam a lakásfelújítási hitelt, de mi sajnos nem vehetjük igénybe, mert a GYOD és a rokkantsági ellátás nem számít jövedelemnek. Sajnos nekünk nincs megtakarított pénzünk, mert nagyon sokba kerül a férjem orvossága és a fiam pelenkája és orvossága közgyógy mellett stb.
Ezért bátorkodom írni, igaz, szégyenlem is magamat, mert emberek segítségét kell kérnem. Nem tudok kihez fordulni, inkább kérek, mint lopjak vagy hazudjak. A lényeg: a tetőm nagyon rossz állapotban van, szinte a lélek tartja. Bármikor összeomolhat, ha esik, így is beázik. Ezért szeretnék segítőkész magyar embereket, akik tudnának segíteni (cserép, léc, deszkában), hogy minél hamarabb meg tudják csinálni.
Tudom, hogy nehéz lesz ezen rémálom-vírus idején, de nem tudok kihez fordulni. Ezért kérem az Önök közreműködését és az olvasóit. Hátha tudnának segíteni. Aki nem akar, az ne segítsen, aki pedig szeretne, annak nagyon megköszönném.
Ui.: Amit itt leírtam mindet tudom igazolni, mivel valós és igaz.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Tisztelettel: Matáné Judit
Elérhetőségeim:
Tel.: 06/20-954-6619
Számlaszám:
Mata-Balogh Lászlóné
OTP bank
11773346-00533036
IBAN: HU49 11773346 00533036 0000 0000
Frissítés: Tisztelt Kuruc.info és Kedves Olvasói!
Szeretnék köszönetet mondani Önöknek!
A tegnapi nap folyamán segítséget kértem Önöktől, mert a tetőm sajnos nagyon rossz állapotban van. Ezúton szeretném annak a néhány embernek megköszönni a segítséget, akik közelebb juttattak minket a tetőfelújítási folyamat elkezdéséhez.
Köszönetemet szeretném kinyilvánítani azoknak, akik hittek bennünk!
Viszont sajnos még mindig nagyon az elején vagyunk. Nem szeretnék szemtelenkedni, én nem csak anyagi segítséget kértem. Aki szeretne továbbra is segíteni rajtunk, az alapanyagokat is szívesen elfogadjuk! (Cserép, deszka, léc.)
Nem is szeretném tovább húzni a szót. Nagyon szépen köszönöm a segítségüket!
Ui.: Aki továbbra is szeretne rajtunk segíteni anyagilag/alapanyagokkal, annak nagyon megköszönném!
Elérhetőségem: tel.: 06/20-954-6619
Összegyült összeg: 171 550 FT
Zoom
Ha elkezdődnek a tetőfelújítási folyamatok, publikálni fogom az oldalon, hogy tényleg erre a célra kellett a pénz és az alapanyag!
Büszke lehet a Kuruc.info, hogy ilyen olvasótábort tudhat maga mellett! A segítőkész embereknek mély hálám és köszönet!
Tisztelettel:
Matáné JuditFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready