Miről szól az életünk?
Sommásan: Az életünk ma arról szól, hogy az általunk verejtékkel megtermelt javainkat, vagy az eladósításunkat szolgáló hiteleként felvett összegeket hogyan játsszák át a zsidóknak.


Úgy tűnik, hogy nemzetveszejtő és kiárusító kormányunk (és parlamentünk) intézkedései elsősorban ezt szolgálják. Ez talán még a „saját zsebre” programot is megelőzi!

A legújabb gyöngyszem a több milliárdos szerződés a (zsidó) Microsofttal. A baj nem csak az, hogy a keményen leszállóágban levő cég, melynek termékei határtalan bosszúságot okoznak újabban a felhasználóknak, további lehetőséget kap hazánkban, hanem a baj ott van, hogy a szoftver, különösen az oktatásban alkalmazott szoftver, mint jövőt kijelölő tényező, tovább betonozza be a gyenge minőségű termék kényszerű alkalmazását. Hogy világos legyen mondandóm a számítástechnikában kevéssé jártas emberek számára is, évek óta folyik a harc azért, hogy több millió számítógépünket átállítsuk egy fejlettebb, ún. nyitott kódú rendszerprogram alapú használatra. Ennek legnagyobb korlátja az, hogy az emberek többsége a Microsoft Windows programjait ismeri és használja. A ma már túlhaladott és egyre rosszabb minőségű Windows-alapú alkalmazások fokozatos lecserélésének egyetlen módja az, hogy a jövő generációkat az új alkalmazásokra oktassuk. Ennek a lehetőségnek tesz most keresztbe a több milliárdos szerződés, amely arra köttetett, hogy továbbra is a Windows-alapú alkalmazásokat oktassák iskoláinkban, következésképpen az elkövetkezendő néhány évtizedben ne szabadulhassunk meg sem a Windowstól, sem a Microsofttól.

(Olyasmi ez, kissé eltúlozva, mintha gőzmozdonyokra kötnénk több milliárdos szerződést, hogy azután még 30-40 évig azokat kelljen használnunk, csak azért, mert csókosunk a gőzmozdony-gyár vezetősége.)
Ma Magyarországon komoly felsőoktatási intézményekben, az informatika itthoni fellegváraiban már nem foglalkoznak a Windowszal. Így lesz ez ezután is.

Mivel egy jogtiszta Windows programcsomag átlagosan 20-50 ezer Ft, (a nyitott kódú ingyenes!) és ugye minden egyes géphez külön-külön meg kell venni, a gépeket forgalmazók a gépeiket már nagyrészt nem Windowszal felszerelve árulják. Így lesz ez ezután is.

Az élet meghaladta a Windowst az EU más országaiban is, Magyarország sem maradhat le, tehát, ha nehezebben is, de át fogunk állni a nyitott kódú rendszerekre.

A mostani szerződés, amelynek megkötése előtt nyilván, mint rendesen, nem konzultáltak szakemberekkel, egyfelől csak arra jó, hogy egy kívánatos folyamat kerékkötője legyen. Ahol csak lehet, természetszerűleg nem fognak élni a szerződés biztosította lehetőségekkel, tehát az egész nem más, mint egy idióta pénzkidobás.

Magyarán, milliárdokat ad ki a kormány arra, hogy gátat szabjon egészséges fejlődésünknek az informatika területén.

Két legyet egy csapásra: A kormányunk – gátat szabva a fejlődésnek - tovább nyomorítja országunkat, ugyanakkor milliárdokat juttat fölöslegesen a zsidóknak.

Egyszerűbb lenne csak úgy odaajándékozni!

(Filantrop)