Tisztelt Kurucinfó! Most éppen egy www.felvidek.polgarinfo.hu nevű (és természetesen „nemzeti szellemű“) honlapon találkoztam a nagy „történész“, a patkány Szemenyei-Kiss Tamás egyik újabb "fenomenális kutatásának" eredményével: katt ide.

Itt aztán megy a ködösítés, úgy istenigazából, felsorolva minden nemlétező hülyeséget, és a jó barom polgárok eszik a maszlagot, mint kacsa a nokedlit.

A névsor tele van olyan tévedésekkel és hibákkal, ami egyértelműen bizonyítja, hogy ezt egy felkészületlen laikus ollózta össze valahonnan anélkül, hogy halvány fogalma lenne a dolgokról. Már csak azért is kirívó esettel állunk szemben, mivel a felsorolt kivégzések helye, módja és ideje ma már különböző hiteles forrásokból mind-mind közismert.

Közismert, és aki kicsit is foglalkozott ezzel a témával, az tudja, hogy pl. Endre Lászlót és Baky Lászlót együtt, egy napon akasztották fel, Imrédy Bélát nem akasztották, hanem agyonlőtték, Kolosváry-Borcsa Mihályt szintén nem akasztották, hanem agyonlőtték, ugyanúgy, mint Rajniss Ferencet, hogy csak néhány példát említsek, nem is beszélve a rengeteg további teljesen téves adatról.

Ez a komoly törtészészi kutatás eredményének feltüntetett írás szintén nem más, mint egy értéktelen szar, sőt hamisítás. Néha már az az érzésem, hogy Szemenyei belebetegszik, ha valamelyik cikkében nem hazudhat valamit, mert különben fel nem fogható, hogy még ilyen közismert tényeket is megváltoztat.

Itt van két elrettentő példa annak szemléltetésére, amiről az előbb írtam, méghozzá a cionista, vérzsidó Kertész Péter blogjáról, ahova Szemenyei annak idején (2007-ben) rendszeresen nyalizó leveleket írogatott. Az első mellékletben Kertész beszámol Szemenyeivel történt ismeretségéről:

http://kertesz.freeblog.hu/archives/2007/05/26/2369046/

Alul természetesen Szemenyei reagál.

Majd a második mellékletben közli Kertész azt a Szemenyeivel 1995-ben készített interjút, amikor magát még nagy hungaristának tüntette fel:

http://kertesz.freeblog.hu/archives/2007/07/24/2495311/

Az interjúban Szemenyei-Kiss legalább harminc esetben hazudozik össze-vissza.

Csak az égbekiáltóbb hazugságai:

1. Soha nem volt nyilas újságíró nagyapja, akit a zsidók kivégeztek volna.

2. Őt nem Göncz Árpád hívta haza Németországból, hanem kidobták a németek, mint ahogy azt már valaki írta is, mert ott is sikkasztott és bűnözött.

3. A szóban forgó röpiratot sem ő írta, hanem egy az egyben lemásolt egy zsidóellenes 1946-os(!) röplapot, amit annak idején nem is hungaristák, hanem zsidóellenes kommunisták készítettek és terjesztettek (Ungváry Krisztián is publikálta néhány éve az eredeti változatot).

4. A 24. ÓRA c. Kanadában kiadott lap nem a hungarista emigráció lapja volt, hanem Tóth Judit privát vállalkozása, és Szemenyei hazugságával ellentétben csak magyarul jelent meg, nem pedig különböző világnyelveken. Ezt, ha megkérdezitek, maga Tóth Judit is megerősítheti.
 
5. Aztán rögtön az interjú elején előjön megint azzal a jól begyakorolt hazugsággal, hogy ő hét évet ült izgatásért a kommunista rendszerben, SŐT KÉT ÉV UTÁN HALÁLRA ÍTÉLTÉK!

De a többi dumája is tele van buta hazudozásokkal. Itt még csodálatos módon nem említi a Hungarista Mozgalom Hírszolgálata nevű "legendás szervezetet", mert ezt később találta csak ki.

Kertész természetesen szintén olyan sötét, hogy nem tűntek fel neki ezek a nyilvánvaló hazugságok.

Kertész blogja különben tele van Szemenyei nyalizó beírásaival.

További jó munkát, kitartás!

H. P.
* * *
Tisztelt Szerkesztőség!

Szemenyei magyarellenes dossziéja igen vaskos köteteket tenni ki. Közel egy éve Wass Albertet hosszú oldalon gyalázta, melyek a Felvidéki PolgárInfó tett közzé, Házik Zoltán szerkesztő által.

Szemenyei és Kollár Erzsébet az Erdély Ma fórumán tette közzé Wass Albert nácizását sok alkalmommal, valamint A Hét című netes oldalon.

Itthon pedig a Gondolkodjunkegyütt nevű marxista-cionista oldalon fasisztázott sorozatban. Különösen a Fasiszta újjáéledés című témához írt sokat.

Wass Albertet gyalázó témák:
http://www.gondolkodjunkegyutt.hu/spip.php?article147

http://www.gondolkodjunkegyutt.hu/spip.php?article129

A gyalázkodást jegyző Nagy László viszont az ECHO-TV gyakori vendége volt...

Tisztelettel, kurucolvasó

(Nagy "Grósz" László nevű zsidóról hamarosan bővebben is olvashatnak. - a szerk.)
Kapcsolódó cikkek: