Csintalan Sándor reménytelen eset: nagyképű, arrogáns, udvariatlan, tudatlan és gonosz. Tudatlanságán lehetne segíteni, mondjuk úgy, ha valaki kezébe adna néhány a palesztin-izraeli konfliktusról szóló tanulmányt vagy könyvet. /Más téren is képezhetné magát,  mert  meglehetősen műveletlen,  de maradjunk  most  a palesztin ügynél./ 
Sajnos azonban magyar nyelven igencsak kevés az igazságot bemutató anyagot talál az ember. Idegen nyelveket pedig nem beszél a mi Sándorunk. Ő anélkül is remekül érvényesül. Mármost a magyar nyelven hozzáférhető, a palesztinok kálváriáját és a héberek terrorját hitelesen bemutató könyvet nem olvasna el, mert ő "fasiszta, antiszemita" műveket nem vesz a kezébe. Reménytelen eset.
Ajánlhatnék neki számos magyar nyelven is olvasható internetes hírportált, de ahol kimondják az igazságot, azok Sanyi számára nyilván náci meg terrorista weboldalak. De ha elolvasna valamit, akkor sem történne a világon semmi, mivel ha tisztában lenne azzal, mi is történt és történik valójában a Közel-Keleten, akkor is a cionisták szekerét tolná, mert csak így lehet "megmondóember" a HírTV-ben, így juthat zsíros üzleti megbízásokhoz, és egyáltalán: jó sok pénzhez. Úgyhogy ha tudná, mi az igazság, akkor sem mondaná el.

Igen jó pénzkereseti és karrierlehetőség egyébként a liberális-"baloldali" maffiából kiszorult elvtársaknak, továbbá gerinctelen, gyáva, pénzéhes "jobboldaliaknak": legyenek "mérsékelt jobboldaliak", akik a cionista karámba terelgetik, illetve ott meg is tartják az úgynevezett nemzeti, keresztény jobboldali tömegeket, és ránevelik őket arra, hogy miről hogyan kell gondolkodni, mit szabad mondani és mit nem. Hiába, a gyarmatosítók és a hódítók mindig és mindenütt alaposan megfizették azokat, akik részt vállaltak az alávetett nép leigázásában.
P.O.
Kapcsolódó: