1999, Zámoly - Csete Ferenc
2006, Makó - Pénzes Henrietta
2006, Olaszliszka - Szögi Lajos
2008, Kiskunlacháza - Horák Nóra
2009, Veszprém - Marian Cozma




Évszámok, helyek, nevek. Az állítólag nem létező cigánybűnözés áldozatai.

És a többiek? Az ismeretlen áldozatok, a média cinkos hallgatásának ködébe burkolózó események...
Ne legyek rasszista? Szégyelljem magam, ha nem akarom, hogy a fiam iskolai padtársa egy cigány gyerek legyen? Szégyelljem magam, amikor a közeledő horda láttán átmegyek az utca túloldalára?
És ne legyek indulatos? Ne szoruljon ökölbe a kezem, amikor Mesterházy Attila arról beszél, hogy a romák félnek? Ne vegyem fel az utcakövet, amikor azt hallom, hogy Draskovics Tibor leváltja az igazságot kendőzetlenül kimondó miskolci rendőrkapitányt?
Hol a határ? Meddig tűrjük még a bűnöző hajlamú, agresszív, munkakerülő cigány söpredék ámokfutását?
Hol az a pont, amikor a saját kiirtását, megalázását birkaként tűrő magyar nép végre felébred hosszú álmából, és saját kezébe veszi sorsát?
Mikor jön el az a pillanat, amikor a békés, néma demonstrációk helyett a dühöt, haragot érző magyarok hangos szóval adják a cigányok és az őket szándékosan bátorító gyáva féreg politikusok tudtára, hogy elég volt?
Holnap ki lesz az áldozat? Én? Az anyám, apám, testvérem, fiam? Vagy te? A te apád, a te anyád, a te testvéred, a te fiad?
Hány ártatlan embernek kell még meghalnia ahhoz, hogy véget vessünk a mindnyájunk életét megkeserítő cigánybűnözésnek?
A veszprémi eset sok mindenre választ ad. A Kuncze Gábor által álszent módon kiagyalt megélhetési bűnözés soha nem létezett, nem is létezhetett.
Kuncze úr, Marian Cozma halálát megélhetési bűnözők okozták? Talán az éhség miatt szédelegni kezdtek, és nem tudták felmérni cselekményük súlyát? 
Elég a balliberális politikai erők szándékos, aljas, a tényeket figyelmen kívül hagyó magatartásából!
Elég volt a Gusztos-féle liberális percemberkék okoskodásából, elég volt az igazság szőnyeg alá söpréséből!
Az állati ösztönökkel felruházott, az integrálódni képtelen és arra nem is szándékozó cigány horda hány férfit, nőt és gyereket fog agyonverni, meglincselni, felgyújtani, megerőszakolni és megfojtani, szíven szúrni, hogy végre összefogjunk, és azt mondjuk: ELÉG VOLT?!
George Komor