Olvasónk írja: Surányi miatt töröltek az MNO fórumáról!
A következőt írtam Surányiról:
„Csak most egyesek miniszterelnöknek akarják. Tulajdonképpen a sorba beleillik. Még egy tolvaj! A többszöri MNB-elnöksége alatt loptak el a magyar állam bécsi CW bankjából több mint 100 milliárd forintot. Állítólag a bolgár elhárítás is besegített. Talán ott volt Gyurcsány feleségének apja is.”
Pedig arról még nem is írtam, hogy Surányi a Bokros-Surányi tolvajpáros egyik tagja, mint az MNB akkori elnöke. Neki köszönhetjük, hogy a Bokros-csomag 9%-al értékelte le a forintot. Abban az időben magyar ember és cég csak forintban tarthatta a pénzét. Akkor lopta el ez a tolvajpáros a magyarok pénzének 9%-át.
Nem árt megjegyezni, hogy a csomag előtt már 2 lépésben 10%-kal (8+2) leértékelte a forintot a Horn-kormány.
A Bokros-csomag, miután már ellopták a magyarok értékének 19%-át, lehetővé tette, hogy azok a cégek tarthassák külföldi devizában a pénzüket, akik exportálnak. De magánszemélyeknek erre csak évek múlva nyílt lehetőségük. Addig a Bokros-Surányi által bevezetett csúszó leértékelése elértéktelenítette a pénzüket.
De ne gondoljuk, hogy Surányi kártevésének már vége. Néhány évvel ezelőtt Gyurcsány, a tolvajok fejedelme kinevezte a Corvinus Egyetem Gazdasági Tanácsának tagjává. Ebben a pozícióban közpénzből havi 200 ezer forint tiszteletdíjat kap.
Még egy tolvajt miniszterelnöknek!
20Botond
Kapcsolódó: